ΗΟΤ SΡΟΤS

26.04.2007
Το νέο της CD έμενε στα ράφια και είπε να δώσει ένα χεράκι για να το προωθήσει η τραγουδίστρια Pink ή, όπως είναι το όνομά της, Αλίσια Μπεθ Μουρ.

Φιλί προώθησης
Το νέο της CD έμενε στα ράφια και είπε να δώσει ένα χεράκι για να το προωθήσει η τραγουδίστρια Pink ή, όπως είναι το όνομά της, Αλίσια Μπεθ Μουρ. Υποσχέθηκε λοιπόν πως θα φιλούσε όποιον αγόραζε δίσκο της. Και αμέσως έγινε ένας μικρός πανικός στο μαγαζί που βρισκόταν.

ΚΕΝΑ ΑΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ
Να δούμε τι άλλο θα κάνει για να παραμείνει στη δημοσιότητα! Μετά, λοιπόν, την πτώση της στο αμερικάνικο σόου χορού και τον ελαφρύ τραυματισμό της η πρώην κυρία ΜακΚάρτνεϊ δέχτηκε ένα ακόμη «πλήγμα». Χλιαρό ήταν το χειροκρότημα για τις φιγούρες που πραγματοποίησε η Χέδερ Μιλς μέσα στο αεροπλάνο, όταν σηκώθηκε να χορέψει στη διάρκεια της πτήσης της από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου. Μόνο ένας από τους επιβάτες ενθουσιάστηκε.

Κάτι τρέχει με τον «Λεωνίδα»
Στην αγκαλιά του «Λεωνίδα» βρήκε αποκούμπι η Ναόμι Κάμπελ! Το πρώην τοπ μόντελ και ο Τζέραρντ Μπάτλερ, που υποδύεται τον Λεωνίδα στους «300», έχουν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις τελευταία. Εκείνο, πάντως, που φαίνεται να συνηγορεί ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους είναι η πρόσφατη έξοδός τους από ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και η επιστροφή τους σε αυτό χρησιμοποιώντας το ίδιο όχημα.

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ «ΠΕΤΣΙ» ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ
Άναυδοι έμειναν αρκετοί θαμώνες στριπτιζάδικων πρόσφατα στο Λος Άντζελες βλέποντας την Τζέσικα Άλμπα να είναι ανάμεσά τους. Η 25άχρονη ηθοποιός, βέβαια, δεν αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα, αλλά θέλοντας να είναι πιο πιστή στο ρόλο της στο «Sin City», έκανε περιοδεία σε στριπτιζάδικα «κλέβοντας» κινήσεις και μαθαίνοντας από τις χορεύτριες πώς να κινείται στην πίστα. Η ίδια φρόντισε, εξάλλου, να διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού της με τον Κας Γουόρεν, ενώ την ίδια ώρα βλέπει και τον τραπεζικό της λογαριασμό να «φουσκώνει» έπειτα από τη συμφωνία της με την εταιρεία καλλυντικών Revlon, που την επέλεξε να πρωταγωνιστεί στη νέα της καμπάνια. Η Άλμπα θα προσθέσει στο λογαριασμό της περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ για να προωθήσει τη νέα μάσκαρα της εταιρείας.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΗΣΥΧΙΑ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΕΣ
Έτοιμος να αφήσει τη σκηνή και το τραγούδι για χάρη του γκολφ δηλώνει ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Ο 26άχρονος τραγουδιστής είναι φανατικός του αθλήματος, προπονείται καθημερινά και, σύμφωνα με τους προπονητές του, μπορεί να τα καταφέρει και επαγγελματικά Το πρόβλημα, ωστόσο, που αντιμετωπίζει είναι πως στους περισσότερους αγώνες στους οποίους δηλώνει συμμετοχή γίνεται αντικείμενο θαυμασμού από τις νεαρές θαυμάστριές του, που δεν τον αφήνουν να συγκεντρωθεί στο στόχο του!

Τρίζουν τα κόκαλά της
Ρόλος σταθμός στην καριέρα της θεωρεί η Λίντσεϊ Λόχαν ότι θα είναι εάν μπορέσει να υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ταινία που είναι στα «σκαριά». Μπορεί να μην υπάρχουν πολλές ομοιότητες της 20άχρονης με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα, αλλά η ίδια δεν πτοείται. Γι αυτόν το λόγο, άλλωστε, φρόντισε να αλλάξει πρόσφατα την κουπ της, ώστε να «φέρνει» λίγο προς την Νταϊάνα, ελπίζοντας ότι μπορεί κάτι να πετύχει. Το μόνο, πάντως, που έχει πετύχει μέχρι τώρα είναι κάμποσα τροχαία, στα οποία έχουν εμπλοκή και μερικοί παπαράτσι.

ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ
Πτυχίο στις γκάφες φαίνεται ότι επιδιώκει να πάρει η Πάρις Χίλτον, η οποία πρόσφατα βρέθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας, προκειμένου να προωθήσει τη νέα γραμμή ρολογιών που φέρουν το όνομά της. Έδειξε, όμως, να είναι εκτός τόπου και χρόνου. «Είμαι χαρούμενη που είμαι στη Ζυρίχη», είπε αφήνοντας άφωνους τους παριστάμενους, που την άκουσαν στη συνέχεια να λέει ότι προτιμά τα ρολόγια Ρόλεξ από τη δική της σειρά! Η ίδια, πάντως, δεν σκοτίζεται και φροντίζει να περνά καλά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι εθεάθη να διασκεδάζει παρέα με τον τραγουδιστή Τζέιμς Μπλαντ.Πάντως, σε λίγες μέρες θα μάθει εάν θα χρειαστεί να περάσει 90 μέρες πίσω από της φυλακής τα σίδερα, καθώς θα καθίσει σε λίγο καιρό ενώπιον του δικαστηρίου για να κριθεί για το αδίκημά της να οδηγεί ενώ της είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ
Μια διαφορετική συναυλία έδωσε η Τζένιφερ Λόπεζ. Ακροατήριό της ήταν 60 Ρώσοι και Σέρβοι, προσκεκλημένοι του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου Αντρέι Μελνιτσένκο, οι οποίοι απόλαυσαν την J.Lo σ' ένα σόου 40 λεπτών που κόστισε σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ! Ο μεγιστάνας δεν δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη για χάρη της αγαπημένης του συζύγου Αλεξάντρα, που γιόρταζε τα 30ά της γενέθλια και είναι φανατική οπαδός της.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ
«Φωτιές» έχει ανάψει η απόφαση των διοργανωτών της συναυλίας των Ρόλινγκ Στόουνς στο Βελιγράδι να χορηγήσουν ηρεμιστικά σε περισσότερα από 300 άλογα! Οι διοργανωτές θέλουν κατ αυτόν τον τρόπο να προστατεύσουν, όπως ισχυρίζονται, τα ζώα από τα υψηλά ντεσιμπέλ του συγκροτήματος, που θα εμφανιστεί στον ιππόδρομο του Βελιγραδίου, όμως οι φιλόζωοι της Σερβίας αντιδρούν. Να βρουν άλλο χώρο προτρέπουν τους διοργανωτές και ετοιμάζονται για πιο δυναμικές κινητοποιήσεις ενόψει της συναυλίας που θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου.

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΖΕΙ
Θα ακολουθήσει τη θρησκεία του μπαμπά, τη Σαϊεντολογία, ή η μαμά θα κερδίσει τη μάχη; Άγνωστο ποιος εκ των Τομ Κρούζ και Κέιτι Χολμς θα βγει νικητής σ' αυτή την περίεργη μονομαχία, με τη μόλις ενός έτους κόρη τους Σούρι να βρίσκεται στη μέση.

Αυτοβιογραφικός μονόλογος
Με ένα θαυμάσιο αυτοβιογραφικό μονόλογο εντυπωσίασε η Βανέσα Ρεντγκρέιβ το θεατρόφιλο κοινό της στη Νέα Υόρκη. Μια παράσταση που καθήλωσε, με τη Ρεντγκρέιβ να δίνει μοναδικό ρεσιτάλ. Μακάρι να τη δούμε και στην Αθήνα τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως φημολογείται.

ΠΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Μάχη στήθος με στήθος προτίθεται να δώσει η Πάμελα Άντερσον, προκειμένου να μην ανοίξει και στη Ρωσία η γνωστή αλυσίδα fast food KFC! Η πρώην ναυαγοσώστρια κατηγορεί τη «βάρβαρη» επεξεργασία που ακολουθεί η αλυσίδα εστιατορίων στα κοτόπουλα πριν τα σερβίρει στους καταναλωτές.