Έγιναν κουμπάρες

27.04.2007
Η Βικτόρια απέκτησε κόρη! Μη βιάζεστε να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα, η πρώην «Spice Girl» δεν έγινε μαμά για τρίτη φορά, ούτε προχώρησε σε υιοθεσία

Η Βικτόρια απέκτησε κόρη! Μη βιάζεστε να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα, η πρώην «Spice Girl» δεν έγινε μαμά για τρίτη φορά, ούτε προχώρησε σε υιοθεσία, αλλά αποδέχθηκε την πρόσκληση της καλής της φίλης Τζέρι Χάλιγουελ να βαφτίσει την 11 μηνών κόρη της Μπλούμπελ. Η Βικτόρια Μπέκαμ λοιπόν έγινε η νονά της μικρής, ενώ νονός είναι ο Τζορτζ Μάικλ, κι έτσι «έδεσε» ακόμη περισσότερο τη σχέση της με την πρώην συνεργάτιδά της στο συγκρότημα. Βέβαια, η κυρία Μπέκαμ είχε διατηρήσει επαφές με την Τζέρι και μετά τη διάλυση του συγκροτήματός τους και μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχαν φροντίσει να συνεργαστούν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Βικτόρια έχει ρόλο guest star στο παιδικό βιβλίο που γράφει η Χάλιγουελ και στο οποίο ηρωίδα είναι η 9χρονη Ευγενία Λάβεντερ, που αναλαμβάνει τη λύση μυστηρίων. Η έμπνευση για τη συγγραφή του παιδικού βιβλίου ήρθε στην Τζέρι στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, άρχισε να το γράφει και αφού διαπίστωσε ότι μπορεί να «πουλήσει», αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Βικτόρια, καθώς έκρινε ότι η διάσημη πλέον και στις ΗΠΑ φίλη της και σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ θα ήταν μια καλή κίνηση για την προώθηση και προβολή του. Η κυρία Μπέκαμ από την πλευρά της διαπίστωσε ότι μέσω του βιβλίου μπορεί να επεκταθεί στο νεανικό κοινό κι έτσι η συνεργασία έγινε πράξη. «Είναι η αναγέννηση της κοριτσίστικης δύναμης», ανέφερε η Χάλιγουελ, που θέλει μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά να φέρει και πάλι τα βιβλία κοντά στα παιδιά και για το λόγο αυτό οι ήρωές της επιδιώκει να είναι αρκετά προσιτοί!

«Θέλω να περάσω ένα θετικό μήνυμα μέσα από τα βιβλία μου.

Να το βλέπουν τα παιδιά σαν τη σοκολάτα και όχι σαν το λάχανο», πρόσθεσε η επίδοξη συγγραφέας, που φαίνεται να έχει προσαρμόσει τους ρόλους των διάσημων πρωταγωνιστών σε πολύ μεγάλο βαθμό όπως είναι στην καθημερινότητά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ