Η άλλη πλευρά της γοητείας

25.04.2007
Γυναικεία οπίσθια, το σημείο του σώματος που πάντα άναβε το «φυτίλι» των αντρικών φαντασιώσεων. Μπορεί σε πρόσφατη παγκόσμια δημοσκόπηση εκατομμύρια άντρες να έδειξαν την προτίμησή τους στην οπίσθια ομορφιά της Τζέσικα Μπίελ, το ΛΟΙΠΟΝ όμως έψαξε και βρήκε και μερικές άλλες γυναίκες δημόσιας ιδιοκτησίας: οι καμπύλες τους και η υπεράσπισή τους είναι ζήτημα εθνικής σημασίας...

Σακίρα: Δύναμη γλουτών
«Είμαι πολύ ντροπαλή για το σώμα μου. Δεν θέλω να αφήνω γυμνά πολλά σημεία του. Η μητέρα μου εξάλλου μου έχει πει να δείχνω μόνο την κοιλιά». Τάδε έφη Σακίρα προς μεγάλη απογοήτευση των θαυμαστών της. Σε κάθε βιντεοκλίπ της μπορεί να δείχνει τόσο σεξουαλικά επιθετική όσο δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, στην προσωπική της ζωή όμως φαίνεται να ισχύει το τελείως αντίθετο. Δεν δείχνει να πολυενδιαφέρεται για το ταλέντο που έχει να ρίχνει όλα τα αντρικά βλέμματα της υφηλίου πάνω της με μια κίνηση και μόνο των γοφών της. Ποιο είναι το μυστικό της; Οι απίστευτες ώρες κοιλιακών, η δίωρη αεροβική αλλά και τα μαθήματα χορού 5 φορές την εβδομάδα! Οι κινήσεις του σώματός της βασίζονται στο χορό της κοιλιάς, που πιστεύει ότι είναι μέρος της λιβανέζικης καταγωγής της. Και τις απίστευτες χορευτικές κινήσεις που την βλέπουμε να διδάσκει στη φίλη της Μπιγιονσέ τις έμαθε η ίδια από την περίοδο της εφηβείας της ακόμη, για να ξεπεράσει την ντροπαλότητά της όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει.

Γωγώ Μαστροκώστα: Ποια να συγκριθεί μαζί της
Από το 1995 όταν έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο «Μεταξύ μας», το πρωινό με την Έλντα Πανοπούλου, δεν μας πήρε και πολύ καιρό να διαπιστώσουμε ποιο πρότυπο οπισθίων θα έχουν πολλές κοσμικές στο μυαλό τους πριν επισκεφθούν τον πλαστικό χειρουργό. Τα χρόνια στη Γυμναστική Ακαδημία στην Κομοτηνή αλλά και το αυστηρό πρόγραμμα αεροβικής και step ήταν εκείνα τα «εργαλεία» που ευθύνονται για το αποτέλεσμα που βλέπουμε εμείς σήμερα και θαυμάζουμε. Κι ένας άγνωστος κανόνας των media είναι ότι όταν ένα εξώφυλλο περιοδικού έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί τις ζηλευτές καμπύλες της Γωγώς, τότε το συγκεκριμένο τεύχος εξαντλείται σε λίγες μόνο ώρες!

Σαρλίζ Θέρον: Χολιγουντιανή «θεά»
Ποιος άντρας ξεχνάει τα οπίσθιά της να πρωταγωνιστούν σε διαφήμιση ποτού; Κανείς είναι η απάντηση για το κορμί που είναι γραμμένο στη μνήμη μας από τη θρυλική διαφήμιση του Martini, με εκείνη την κλωστή που ξετύλιγε το πιο κολασμένο θέαμα που είχε να μας προσφέρει η παγκόσμια τηλεόραση από τα πρώτα χρόνια δημιουργίας της. Και αυτός ο ρόλος της αποδείχθηκε αρκετός για να της εξασφαλίσει το μέλλον. Το «εισιτήριο» για τον κόσμο των διάσημων και πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών της γενιάς της εξαργυρώθηκε από εκείνη με τον καλύτερο τρόπο. Ειδικά αφού έχει αποδείξει ότι, πέρα από τα ανατομικά της ταλέντα, έχει και υποκριτικές δυνατότητες που την έχουν φτάσει μέχρι και την υπέρτατη κινηματογραφική βράβευση των Όσκαρ.

Τζένιφερ Λόπεζ: Κορμί-κιθάρα
Στο γυμναστήριο όλοι την αποκαλούσαν «La guitarra» για προφανείς βέβαια λόγους, καθώς το κορμί της θύμιζε κιθάρα. Ο λόγος βέβαια για την Πορτορικανή Λόπεζ, της οποίας τα οπίσθια δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι XL, σε αντίθεση με το ταλέντο της, το οποίο αρκετοί υποστηρίζουν ότι είναι XS. Τι κάνει, όμως, η Τζένιφερ και διατηρεί σε τόσο καλή κατάσταση τα οπίσθια για τα οποία ασφαλιστική εταιρεία τα ασφάλισε προς 10 εκατομμύρια δολάρια; Ανεβοκατεβαίνει ατελείωτες ώρες τις σκάλες με βαράκια, ενώ στην αρχή της καριέρας της ο προπονητής της την έβαζε να πηγαινοέρχεται πάνω κάτω στην πολυκατοικία με βάρη 2 κιλών στα πόδια. Πέρα από αυτό, το «βαρύ πυροβολικό» του θανατηφόρου κορμιού της οφείλεται και στις πολεμικές τέχνες, το hip hop αλλά και το κολύμπι, και αυτό με βαράκια.

Μπιγιονσέ: Αποθέωση στις καμπύλες
Η γεματούλα Μπιγιονσέ έδωσε σίγουρα το σύνθημα «και οι καμπύλες έχουν ζωή»! Σήμερα η ερωτική δημοτικότητα της σοκολατένιας «θεάς» της r n b έχει απογειωθεί, καθώς πήρε εύκολα το διαβατήριο να αποτελεί γυναίκα-φαντασίωση των απανταχού αντρών. Και ο λόγος είναι απλός: οι αρσενικοί έχουν αδυναμία στις καμπύλες, που κατάργησαν κάθε πρότυπο καχεκτικής ομορφιάς που ίσχυε έως σήμερα.

Θέλξη: Ξέρει το νόμο της έλξης
Έχει ατελείωτα πόδια, καμπύλες που κόβουν την ανάσα, ένα στήθος που παλεύει με το στράπλες μπλουζάκι της και ακόμη και χωρίς μακιγιάζ δείχνει το ίδιο «θεά». Στα πόδια της έχουν πέσει πολλά λεφτά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και έξω από το καμαρίνι της σχηματίζονται ουρές θαυμαστών.

Σάσα Μπάστα: Θανατηφόρες αναλογίες
Το μέχρι πρότινος άγνωστο κορίτσι από την Ξάνθη είναι μόλις 19 χρόνων και εξοπλισμένη με θανατηφόρα οπίσθια, πάνω στα οποία βρίσκεται και το tattoo νεράιδας, αλλά και με πρόσωπο αμαρτία κι ένα χαμόγελο που λέει πολλά σε όλους τους άντρες. Το πρώην κορίτσι του Θέμου μπορεί να... μπουσουλάει ακόμα τραγουδιστικά, παίζει όμως τους κανόνες του σεξαπίλ στα δάχτυλα!

Τζέσικα Μπίελ: «Δεν βάζω εγώ μυαλό»
Ηθοποιός με σύντομη προϋπηρεσία στο χώρο του μόντελινγκ, η Τζέσικα διαθέτει το σωματικό χαρακτηριστικό εκείνο για το οποίο πολλές ασφαλιστικές εταιρείες θα σφάζονταν για το σε ποια από αυτές θα το πρωτοασφαλίσει. Τα οπίσθιά της ανακηρύχθηκαν με άνεση «παγκόσμια κληρονομιά υψίστης σημασίας» από χιλιάδες άντρες που συμμετείχαν σε διαδικτυακή δημοσκόπηση. Στην Ελλάδα τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Στον έβδομο ουρανό». Η έφηβη Τζέσι ενηλικιώθηκε, αλλά δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό! Η 23χρονη πιο σέξι γυναίκα του κόσμου εξακολουθεί να αποτελεί μπελά για την επταμελή οικογένειά της με δεσποτική τη φιγούρα του αυστηρού πατέρα της, ο οποίος είναι ιερέας. Οι κοσμικές εμφανίσεις της ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές και η εναλλαγή των ερωτικών της συντρόφων συνεχής. Εμείς δεν έχουμε τίποτε άλλο να της ευχηθούμε παρά να αργήσει ακόμη να βάλει μυαλό για χάρη των οφθαλμών μας!

Ελενα Βέντη: Έχεις μεγάλο ταλέντο
Μας έχει δώσει απίθανες φωτογραφικές πόζες και συνεχίζει να δείχνει μια εμμονή στα αποκαλυπτικά ρούχα. Και αυτό θα της το αναγνωρίσουμε. Η Έλενα έχει επίγνωση του δυνατού της σημείου και ξέρει να το «διαφημίζει» όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Είναι τόσο καλοσχηματισμένα τα οπίσθιά της, που μας κάνει να αναρωτηθούμε αν έχει επισκεφθεί γιατρό για την πιο σύγχρονη μέθοδο γλυπτικής γλουτών.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Στα μετόπισθεν
Ναι, μπορεί οι περισσότεροι να την ξεχωρίζουν από τη φωνή της, όμως δύσκολα μας αφήνουν αδιάφορους οι γλουτοί της. Και είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι άντρες που την πλησιάζουν το πρώτο πράγμα που κοιτάζουν είναι η όπισθεν ομορφιά της. Τα αντρικά περιοδικά την κυνηγούσαν όταν ήταν ακόμη ελεύθερη κοπέλα και της πρόσφεραν γη και ύδωρ για να φωτογραφήσουν το σημείο του σώματός της που για να το αποκτήσει έλιωσε πολλές σόλες αθλητικών παπουτσιών στους διαδρόμους των γυμναστηρίων.