Η πιο sexy «θεά» έρχεται στην Ελλάδα

23.04.2007
Εδώ και πολλά χρόνια όταν κάποιος αναφερόταν στη Σκάρλετ σίγουρα εννοούσε την «Ο Χάρα».

Εδώ και πολλά χρόνια όταν κάποιος αναφερόταν στη Σκάρλετ σίγουρα εννοούσε την «Ο Χάρα». Σήμερα όμως ακούγοντας το συγκεκριμένο όνομα σκεφτόμαστε αμέσως τη νέα «θεά» του Χόλιγουντ, την 22άχρονη Γιόχανσον, που παράλληλα με τα νέα κινηματογραφικά σχέδιά της ετοιμάζει τις βαλίτσες της για μια περιοδεία στα ελληνικά νησιά!

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα η Σκάρλετ ανακηρύχθηκε ως η δεύτερη πιο sexy γυναίκα του πλανήτη, χάνοντας την έως τώρα πρωτοκαθεδρία της από τη σεξοβόμβα Τζέσικα Μπιλ. Και μπορεί και οι δύο να διαθέτουν εμφάνιση ικανή να πολλαπλασιάσει τις ερωτικές φαντασιώσεις στους άντρες θαυμαστές τους, έχουν όμως κι έναν κοινό πρώην ερωτικό σύντροφο, που ακούει στο όνομα Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Η νεαρή Σκάρλετ, όμως, δεν φαίνεται να δίνει και μεγάλη σημασία σε όλα αυτά: «Με ενδιαφέρουν μόνο τίτλοι που αναφέρονται στο ταλέντο και όχι στο κορμί μου».

Το «φαινόμενο» Σκάρλετ
Δείχνει να μην έχει και πολλά πολλά με το ταραχώδες και ιντριγκαδόρικο περιβάλλον των celebrities που πηγαινοέρχονται από το ένα πάρτι στο άλλο. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες και όσο και αν οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να της αποσπάσουν πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, εκείνη απαντά αφοπλιστικά: «Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Αν ήμουν αρραβωνιασμένη, θα ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια, θα μπορούσα να εκφραστώ πιο ελεύθερα, δίχως να ανησυχώ για τα ταπεινωτικά σχόλια των σκουπιδο-ταμπλόιντ». Η περίπτωση της Σκάρλετ πολύ δύσκολα ξεφεύγει από αυτό που αποκαλούμε «φαινόμενο». Είναι νέα, πανέμορφη, ταλαντούχα και το κοινό, όπως και οι κριτικοί, τη λατρεύει. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το ότι η φήμη της έχει αγγίξει την κορυφή τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι και λίγο αν σκεφθεί κανείς ότι μόλις στα 22 της χρόνια έκανε το «μεγάλο» Γούντι Άλεν να προλογίσει σε μια εκδήλωση την πιο προικισμένη νεαρή ηθοποιό του καιρού μας λέγοντας: «Η Σκάρλετ είναι εγκληματικά σέξι! Δεν μοιάζει με καμία άλλη προϋπάρχουσα ηθοποιό και, ενώ είναι πολύ καλύτερη σε όλα της, υπάρχει κάπου μέσα της ένα μικροσκοπικό κομμάτι της Μέριλιν Μονρόε έτοιμο να ανθήσει».

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές, η γυναίκα που κανείς άντρας δεν μπορεί να της πει «όχι» έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά τον ερχόμενο Αύγουστο. Όπως δήλωσαν άνθρωποι του περιβάλλοντός της και συνεργάτες της: «Η Σκάρλετ ονειρευόταν εδώ και πολλά χρόνια να έρθει για διακοπές στα ελληνικά νησιά. Έχει ακούσει τόσο πολλά για τις ελληνικές παραλίες και την ομορφιά τους, που φέτος και καθώς τα κινηματογραφικά της σχέδια της το επιτρέπουν θα ξεκλέψει 20 μέρες κοντά στο Δεκαπενταύγουστο και θα πραγματοποιήσει το όνειρό της. Θέλει να επισκεφθεί σίγουρα τη Μύκονο, την Ακρόπολη και, αν προλάβει, την Κρήτη!».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η πανέμορφη ηθοποιός θα έχει τον τίτλο «Το ημερολόγιο της νταντάς» και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Απριλίου.