Νύχτες απόλαυση

23.04.2007
Το μόνο κοσμικό γεγονός αυτή την εβδομάδα ήταν ελαφρύ. Ελαφρολαϊκό για την ακρίβεια, με πολύ κούνημα μέσης και αμέτρητα κοριτσάκια να σκίζουν τα Zara τους (δεν μπορώ να σας έχω μόνο στα Givenchy, πού και πού να ελαφραίνουμε κάπως!) για το νέο pop είδωλο!

Το μόνο κοσμικό γεγονός αυτή την εβδομάδα ήταν ελαφρύ. Ελαφρολαϊκό για την ακρίβεια, με πολύ κούνημα μέσης και αμέτρητα κοριτσάκια να σκίζουν τα Zara τους (δεν μπορώ να σας έχω μόνο στα Givenchy, πού και πού να ελαφραίνουμε κάπως!) για το νέο pop είδωλο! Το καλοκαιρινό «Romeo» άνοιξε με νέο σχήμα που θυμίζει κάπως το περσινό, χωρίς όμως το μεγάλο του όνομα (τον Γιώργο Τσαλίκη φυσικά!). Κέλλυ Κελεκίδου πιο γλύκα από ποτέ (αφού είναι πρώτο όνομα), Κώστα Μαρτάκη και Διονύση Μακρή, Νίκο Απέργη και Αλεξανδράτου. Νομίζατε Τζούλια; Όοοχι, η αδερφή της, η Άρτεμη, η οποία κάτι κατέχει από τραγούδι! Το γνωστό καλοκαιρινό μαγαζί, χωρίς να έχει ένα μεγάλο σταρ, θυμίζει το παλιό καλό open-air «Romeo», που δεν στηριζόταν στα μεγάλα ονόματα, όσο στο κέφι και στην αμεσότητα των ανερχομένων.

Εγώ νιώθω ότι κάτι μου λείπει, αλλά για να δούμε Πάντως, στα εγκαίνια έγινε πανικός. Όλες οι γνωστές παρέες ήταν εκεί. Μέχρι και στα δεύτερα και τα τρίτα τραπέζια έβλεπες επώνυμες φάτσες. Βέβαια, το κλου της βραδιάς δεν ήταν η εμφάνιση του υπερβολικά-όμορφος-για-να-είναι-αληθινός Μαρτάκη (αν και λίγο γυμναστήριο δεν θα του έκανε κακό) ούτε του άντρα-απόλαυση Διονύση Μακρή, αλλά η εμφάνιση του ζευγαριού της χρονιάς! Τζούλια Αλεξανδράτου και Ηλίας Ψινάκης, που ήρθαν αγκαλιά με 5 κάμερες και 70 paparazzi. Πετούσε λουλούδι η Τζούλια; «Κλικ» οι φωτογράφοι. Χαιρετούσε την αδερφή της; Να τα μικρόφωνα για να απαθανατίσουν το συγκινητικό διάλογο. Δύο φορές πήγαν στα καμαρίνια με όλη την πομπή από πίσω! Η μεγάλη κυρία (του μαγαζιού) Κέλλυ Κελεκίδου βγαίνει τελευταία με όλο το σετ από μπαλέτα και εφέ. Βέβαια, το ένα από τα φορέματά της είναι εφέ (και μπαλέτο θα έλεγα) από μόνο του, αλλά το προσπερνάμε, αφού πρεμιέρα ήταν, προλαβαίνει να το αλλάξει! Αμέτρητα λουλούδια την έραιναν ακόμη και από τα πίσω τραπέζια, αφού το λαϊκό, όπως και να το κάνουμε, το κατέχει.

Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν λίγο κουμπωμένος στην αρχή, αφού δεν έχει συνηθίσει ακόμα τις υστερίες. Ο Διονύσης Μακρής παίζει εντός έδρας, αφού είναι η δεύτερη σεζόν του στο μαγαζί και η πίστα και οι θαμώνες τού ανήκουν κι έτσι κατάφερε να τους ξεσηκώσει πολύ εύκολα με τις επιτυχίες του. Και τις επόμενες μέρες το «Romeo» ήταν κατάμεστο. Μοντέλα, επιχειρηματίες, ηθοποιοί και τραγουδιστές ήταν εκεί. Βέβαια, δεν έχει ανοίξει ο Μαζώ ακόμα. Για να δούμε φέτος ποιο μαγαζί θα «είναι η πρώτη μας επιλογή»;