Φτηνά τη γλίτωσε...

26.04.2007
Το Χάρο με τα μάτια του είδε ο Τζον Τραβόλτα, καθώς χρειάστηκε να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση του Μπόινγκ 707 που πιλοτάριζε!

Το Χάρο με τα μάτια του είδε ο Τζον Τραβόλτα, καθώς χρειάστηκε να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση του Μπόινγκ 707 που πιλοτάριζε! Ο διάσημος ηθοποιός επέστρεφε στη Νέα Υόρκη με το αεροπλάνο του από τη Γερμανία, όπου είχε μεταβεί για να συμμετάσχει σε ένα τηλεοπτικό σόου.

Στη διάρκεια του ταξιδιού, λοιπόν, κι ενώ πετούσε πάνω από την Ιρλανδία, εμφανίστηκε μηχανικό πρόβλημα στο αεροσκάφος, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει «βουτιά» προς τη θάλασσα.

Ευτυχώς όμως ο σταρ του Χόλιγουντ κατάφερε να το κουμαντάρει και να αποφύγει τα χειρότερα παρά το ισχυρότατο σοκ!

Ζήτησε και πήρε άδεια για αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Σάνον, θέτοντας έτσι τέλος στην περιπέτεια. «Εάν δεν έκανε αυτή την αναγκαστική προσγείωση, τότε μπορεί και να είχε δυστυχή κατάληξη η πτήση», σχολίασε στέλεχος του αεροδρομίου.

Με το που προσγείωσε ο Τζον Τραβόλτα το αεροπλάνο στο ιρλανδικό αεροδρόμιο οι τεχνικοί εκεί ξεκίνησαν τον έλεγχο στους κινητήρες του Μπόινγκ, προκειμένου να διαπιστώσουν την αιτία του προβλήματος, ενώ ο ίδιος νοίκιασε ένα άλλο αεροσκάφος και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο σταρ του Χόλιγουντ ζει τέτοια αεροπορική εμπειρία. Κάτι ανάλογο του είχε συμβεί και το 1999, όταν το αεροσκάφος είχε αντιμετωπίσει μηχανική βλάβη, οπότε και πάλι ήταν υποχρεωμένος να κάνει αναγκαστική προσγείωση, αυτήν τη φορά στη Βοστόνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ