Σε μαγικά νησιά

19.04.2007
Ταξιδάκι αναψυχής στην Καραϊβική πραγματοποίησε η Πενέλοπε Κρουζ με τον καλό της Τζος Χάρτνετ.

Ταξιδάκι αναψυχής στην Καραϊβική πραγματοποίησε η Πενέλοπε Κρουζ με τον καλό της Τζος Χάρτνετ. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, επέλεξε να μείνει σε ιδιωτικό νησί για να «γευτεί» τον έρωτά του.

Από νωρίς στα κομμωτήρια
Απόλυτα συνεπής στα ραντεβού της με το στιλίστα μαλλιών της είναι πάντα η Σούρι, η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς. Εντάξει, και πού είναι το περίεργο, θα αναρωτηθεί κάποιος. Μα στο γεγονός πως η Σούρι δεν είναι ακόμη ούτε ενός έτους. Οι γονείς της όμως μία φορά την εβδομάδα την πηγαίνουν στο στιλίστα, προκειμένου να διατηρήσουν το μαλλάκι της κορούλας τους λαμπερό. Έχουν μάλιστα και ιδιοτροπίες, αφού δεν θέλουν να ακούγεται «κιχ», όταν ο στιλίστας περιποιείται τη μικρή.

Ομορφιά με ημερομηνία λήξης
Ηθοποιός σε απόγνωση αισθάνεται η Εύα Λονγκόρια, που δεν αντέχει άλλο τους σεμνούς ρόλους που της δίνονται. Οι δραματικοί ρόλοι που καλείται να παίζει δεν ταιριάζουν με το χαρακτήρα της κι εκείνο που ζητά είναι κάτι πιο σέξι! Γνωρίζει, άλλωστε, καλά ότι η ομορφιά έχει ημερομηνία λήξης κι έτσι θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα «πλούσια» προσόντα που της χάρισε ο Θεός.

Κάνε πεθερό να δεις καλό!
Σε αντιδικία με τον πεθερό της, τον Βίνοντ Ναγιάρ, θα βρεθεί η Λιζ Χάρλεϊ. Ο πατέρας του νέου συζύγου της ηθοποιού θα καταθέσει εναντίον της διότι υποστηρίζει ότι εκείνη παραβίασε ινδικούς θρησκευτικούς νόμους στη διάρκεια του πρόσφατου γάμου του ζευγαριού. Το αλκοόλ που ήπιαν, τα δερμάτινα παπούτσια που φορούσε η Λιζ κατά την τέλεση του μυστηρίου, αλλά και η οικονομική συμφωνία με περιοδικό για τις αποκλειστικές φωτογραφίες του γάμου φέρνουν το ζευγάρι ενώπιον δικαστηρίου, που, αν τους κρίνει ενόχους, μπορεί να τους καταδικάσει με βάση το ινδικό δίκαιο ακόμη και με τριετή φυλάκιση.

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά
Όρκους αιώνιας αγάπης ετοιμάζεται να ανταλλάξει ο σερ Μπεν Κίνγκσλεϊ με την Ντανιέλα Μπαρμπόζα. Για τον 63χρονο, πλέον, ηθοποιό, που είχε υποδυθεί τον Γκάντι στην ομώνυμη ταινία, ο επικείμενος γάμος με την κατά 31 χρόνια νεότερή του Ντανιέλα θα είναι ο τέταρτος! Αυτό όμως δεν τον πτοεί. Δηλώνει φουλ ερωτευμένος με τη νεαρή ηθοποιό και ψάχνει ημερομηνίες για την τελετή.

Τη χορεύει στα πόδια του
Ο έρωτάς τους είναι δυνατός, αλλά φροντίζουν να τον πασπαλίζουν με μοναδικές στιγμές. Έτσι, λοιπόν, ο Τζος Ντουχάμελ αναλαμβάνει το ρόλο του «πριβέ» χορευτή για την καλή του Φέργκι στις ιδιαίτερα προσωπικές τους στιγμές, φορώντας μάλιστα ειδικά ρούχα, ενώ η τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε, πατάει στα πόδια του για να τον φτάνει, αφού τους χωρίζουν και καμιά τριανταριά πόντοι στο μπόι.

Της έδωσε συγχωροχάρτι
«Συγχωροχάρτι» με καθυστέρηση 16 χρόνων έδωσε ο Κίφερ Σάδερλαντ στην Τζούλια Ρόμπερτς. Η τελευταία πέντε μέρες πριν από τον προγραμματισμένο γάμο τους το 1991 τον είχε εγκαταλείψει φεύγοντας για την Ευρώπη με τον Τζέισον Πάτρικ! Ο Σάδερλαντ όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε «χωνέψει» το χουνέρι της Ρόμπερτς, διότι ο ίδιος είχε αφήσει γυναίκα και παιδί για τα μάτια της. Μετά από 16 χρόνια, όμως, ο πόνος καταλάγιασε μέσα του και έδωσε τη συγχώρεση στη Ρόμπερτς, που φημολογείται ότι τότε είχε πάρει των ομματιών της διότι είχε μάθει πως ο Κίφερ την απατούσε με μια στριπτιζέζ!

«Γερά» χαρτιά
Τρία πολύ δυνατά ονόματα από το χώρο της μουσικής «κυνηγούν» οι πρίγκιπες της Αγγλίας Γουίλιαμ και Χάρι για να τραγουδήσουν στη συναυλία προς τιμήν της Νταϊάνα, που θα πραγματοποιηθεί με τη συμπλήρωση των 10 χρόνων από το θάνατό της. Ο σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η Μπιγιονσέ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είναι τα «γερά» χαρτιά της συναυλίας, στην οποία πάντως θα είναι αρκετοί οι επώνυμοι που θα συμμετάσχουν.

Καμία εγκυμοσύνη
Δαμάζοντας άγρια άλογα θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά της η Νικόλ Κίντμαν! Τι υποστηρίζει; Μα ότι δεν είναι έγκυος, όπως έσπευσαν να υποστηρίξουν ορισμένοι βλέποντάς τη να βγαίνει από την κλινική στην Καλιφόρνια όπου γέννησε πριν από λίγο καιρό η Μέλανι Μπράουν. Η Αυστραλή ηθοποιός βρίσκεται στην πατρίδα της για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της κι εκεί θα κάνει ιππασία και θα δαμάσει άγρια άλογα, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν περιμένει παιδί. Το μόνο νεογέννητο που θα πιάσει στην αγκαλιά της θα είναι η ανιψιά της, η Σιμπέλα, που γεννήθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Η γύμνια «πουλάει»
Μετά το «Μπέιγουτς» και τα fitness DVDs με στριπτίζ η Κάρμεν Ελέκτρα τώρα δοκιμάζει κατς! Δήλωσε συμμετοχή στους σχετικούς αγώνες, όπου οι συμμετέχουσες καταλήγουν δίχως μαγιό, και ευελπιστεί να πετύχει το στόχο της.

Γιατρικό ο έρωτας
Τα βέλη του έρωτα (ξανα)χτύπησαν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η εκκεντρική τραγουδίστρια βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του μπασκετμπολίστα των Λος Άντζελες Λέικερς Λουκ Γουόλτον. Ο ύψους 2,03 μ. παίκτης έχει «κλέψει» την καρδιά της κι εκείνη φροντίζει να δίνει το «παρών» στα παιχνίδια του καλού της.

Χείρα βοηθείας
Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται Ε, αυτό φαίνεται ότι εφαρμόζει και ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος βοηθά τη Χέδερ Μιλς να ξεπεράσει το χωρισμό της από τον σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Η φιλία τους, βέβαια, είναι «φρέσκια», αλλά κάποιοι λένε πως είναι αρκετά δυνατή και θα κρατήσει για πολύ.