Ραντεβού στο Ντουμπάι

25.04.2007
Τρεις συναυλίες θα πραγματοποιήσει η εντυπωσιακή Σακίρα στο μακρινό Ντουμπάι στις αρχές Οκτωβρίου και διάλεξε μέσω της κοινής δισκογραφικής τους εταιρείας την Έλενα για να ανοίξει το παγκοσμίων διαστάσεων event.

Τρεις συναυλίες θα πραγματοποιήσει η εντυπωσιακή Σακίρα στο μακρινό Ντουμπάι στις αρχές Οκτωβρίου και διάλεξε μέσω της κοινής δισκογραφικής τους εταιρείας την Έλενα για να ανοίξει το παγκοσμίων διαστάσεων event. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη φορά που η Σακίρα θα επισκεφθεί χώρα της Μέσης Ανατολής. Το μόνο που μένει τώρα είναι να περιμένουμε την απάντηση της Έλενας.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που φήμες θέλουν τις δύο ντίβες της ποπ να συνεργάζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρόσφατη συναυλία της Κολομβιανής σταρ στην Αθήνα το περασμένο καλοκαίρι το όνομα της «Νumber Οne» Έλενας είχε προταθεί ξανά για να «ανοίξει» το μουσικό event.

Αυτήν τη φορά λοιπόν να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, αφού και όλα τα σουξέ για να γοητεύσει και να κερδίσει με την πάντα σέξι παρουσία της έχει, αλλά και την εμπειρία από μεγάλες οργανώσεις. Αξίζει να θυμίσουμε ότι πριν από ενάμιση χρόνο η Έλενα είχε προσκληθεί τιμητικά από μία από τις σπουδαιότερες φωνές της διεθνούς σκηνής, την Αναστέζια, να τη συνοδεύσει στη συναυλία της στο Μαλμέ της Σουηδίας.