Αυτό το μωρό ποιος θα το βαφτίσει;

25.04.2007
«Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε»! Αυτό φαίνεται να ψιθυρίζει η Δέσποινα τις τελευταίες ημέρες και δίνει μια αποστομωτική απάντηση σε όλους εκείνους που διαδίδουν ότι έχουν λάβει το χρίσμα του «νονού» του πολυαναμενόμενου δεύτερου παιδιού της.

Η ίδια η Δέσποινα, όπως μαθαίνουμε, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλλον διακωμωδεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα από μερίδα του Τύπου, που τη θέλει άλλοτε να αναζητεί εναγωνίως τον κουμπάρο ή να τον έχει ήδη βρει στο πρόσωπο κάποιου συνεργάτη της.

Ο «πονοκέφαλος» που φέρεται να αντιμετωπίζει η σταρ του ελληνικού τραγουδιού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αφορά στην επιλογή του κουμπάρου. Τα ονόματα των υποψήφιων νονών της αδελφούλας της μικρής Μελίνας που έπεσαν στο τραπέζι πολλά και οι περισσότεροι διάσημοι και στενοί φίλοι της.

Πρώτος υποψήφιος που ακούστηκε είναι ο επί χρόνια στενότερος συνεργάτης της, ο Φοίβος. Ο «Μίδας» του ελληνικού πενταγράμμου επιθυμούσε, όπως λένε έγκυρες πληροφορίες, να βαφτίσει τη Μελίνα, το πρώτο παιδί του Ντέμη και της Δέσποινας, αλλά τότε η κουμπαριά δεν ευοδώθηκε για διάφορους λόγους. Δεύτερος υποψήφιος νονός ο Σάκης Ρουβάς, με τον οποίο η Δέσποινα εμφανίζεται για λίγες ακόμη βραδιές στο «Βoom» της Θεσσαλονίκης, που κάθε βράδυ είναι κατάμεστο από θαυμαστές και των δύο. Τη συγκεκριμένη κουμπαριά τα μέσα απέδωσαν στο γεγονός ότι ο Σάκης έχει πολύ καλές σχέσεις με το ζευγάρι, ενώ έκανε και μαζί τους Ανάσταση, λόγω των κοινών εμφανίσεων με τη Δέσποινα στη συμπρωτεύουσα.

Στο προηγούμενο δίδυμο των υποψηφίων προστέθηκε και το όνομα του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος επισκέφθηκε το βράδυ του Πάσχα το επιτυχημένο καλλιτεχνικό δίδυμο και έκανε πλάκα στη Δέσποινα χαϊδεύοντας την κοιλιά της και ρωτώντας την: «Τι περιμένεις εδώ; Κinder-έκπληξη;». Μάλιστα, λέγεται ότι, όταν ο Ρέμος πήγε να δει από κοντά τα φιλαράκια του στα καμαρίνια, μεταξύ σοβαρού και αστείου πρότεινε να βαφτίσει το μωρό της Δέσποινας.

Όμως, η διάσημη σταρ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δέχτηκε και μια τελευταία πρόταση κουμπαριάς, προερχόμενη από τον πρώτο άνθρωπο που «ανακάλυψε» το ταλέντο της, τον Γιάννη Πάριο. Μιλήσαμε με πολύ στενούς συνεργάτες και ανθρώπους του περιβάλλοντος της Δέσποινας και ήταν κατηγορηματικοί: «Είναι πολύ νωρίς για όλα αυτά τα σενάρια, που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Η Δέσποινα θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις και έχει αρχίσει να τις διακωμωδεί και η ίδια. Και ας μην ξεχνάμε ότι όλες αυτές οι φήμες και οι συζητήσεις είναι γρουσουζιά!».