Αγωνία για τη μητέρα του

24.04.2007
Ο χαμογελαστός παρουσιαστής περνάει δύσκολες στιγμές με την περιπέτεια υγείας της πολυαγαπημένης του μητέρας.

Ο χαμογελαστός παρουσιαστής περνάει δύσκολες στιγμές με την περιπέτεια υγείας της πολυαγαπημένης του μητέρας. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό του γελαστού παιδιού της TV, που τελευταία τον έχει κάνει μελαγχολικό. Το σοβαρό πρόβλημα, σύμφωνα με πρόσωπο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος, είναι γεγονός ότι έχει διαγνωστεί έγκαιρα και αντιμετωπίζεται με συντηρητική ιατρική αγωγή και συγκρατημένη αισιοδοξία για τη θετική έκβαση. «Τις ημέρες του ελληνικού τελικού επιλογής του τραγουδιού της Eurovision η μητέρα του Φώτη υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση», μας είπε πρώην συνεργάτης του.

Το μυαλό του Φώτη, όπως ήταν φυσικό, ήταν συνεχώς στη μητέρα του και όχι τόσο στο πώς θα τα καταφέρει στο απαιτητικό show που θα παρουσίαζε με τη Μαρία.

Το άγχος και η αγωνία εκείνες τις στιγμές, μάλιστα, τον πρόδωσαν και σε μια αποφώνηση που επιχείρησε όταν πήγε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Παναγόπουλο, καθώς αντί του ονόματος αυτού είπε το όνομα του προσωπικού γιατρού που επέβλεψε και την επέμβαση της μητέρας του κ. Παναγιωτόπουλου.

«Η αγαπημένη του μητέρα μπορεί να περνάει το δικό της Γολγοθά κάνοντας ειδικές θεραπείες, αλλά αυτό», όπως τονίζει η ίδια πηγή, «δεν την κάνει να χάνει ούτε το χιούμορ της, αλλά ούτε και την αισιοδοξία της».

Ο Φώτης φροντίζει να μη λείπει καθόλου από κοντά της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα το πρόγραμμα της μητέρας του την υποχρέωσε να παραμείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία της, έχοντας ως συμπαραστάτες της τόσο το σύζυγό της όσο και την αγαπημένη της αδελφή, τη γνωστή ηθοποιό Κατερίνα Γιουλάκη. Μόνο την ημέρα της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα ο Φώτης με προτροπή της ίδιας θέλησε να αποφορτιστεί από την όλη ένταση και να περάσει δύο μέρες με την κολλητή του Μαρία Μπακοδήμου στη Μύκονο. Τη Δευτέρα του Πάσχα, όμως, γύρισε πίσω στην αγαπημένη του μητέρα. Να ευχηθούμε τα καλύτερα!