Κόντρα για ένα ρόλο

24.04.2007
Δεν είναι μόνο η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της οικογένειας Βουγιουκλάκη για τη βιογραφία της μεγάλης σταρ, την οποία ο γιος της Γιάννης ετοιμάζει για μεγάλο ιδιωτικό κανάλι.

Δεν είναι μόνο η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της οικογένειας Βουγιουκλάκη για τη βιογραφία της μεγάλης σταρ, την οποία ο γιος της Γιάννης ετοιμάζει για μεγάλο ιδιωτικό κανάλι. Εκεί που στην κυριολεξία θα δοθεί μάχη σώμα με σώμα είναι στο ποια ηθοποιός θα επιλεγεί να υποδυθεί την Αλίκη.

Παρόλο που οι πληροφορίες μιλούσαν για την Άριελ Κωνσταντινίδη και τη Λίνα Σακκά η περίπτωση της Καλομοίρας αν και ακούστηκε δεν συζητήθηκε καν, αφού η νεαρή κοπέλα δεν έχει μάθει ακόμα καλά τα ελληνικά, τελικά ούτε και αυτές οι δύο όμορφες ηθοποιοί φαίνεται ότι θα κονταροχτυπηθούν για τον πολυπόθητο ρόλο στην τηλεοπτική μεταφορά της βιογραφίας της Αλίκης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, άλλες είναι αυτές που ακονίζουν τα μαχαίρια τους, με φαβορί τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δύο δημοφιλείς και πολύ όμορφες πρωταγωνίστριες, που δεν διστάζουν να τσαλακώσουν ακόμα και την εικόνα τους, έχουν γίνει ήδη αγαπητές στο κοινό τόσο με το ταλέντο, τη λάμψη, τη γοητεία και το τσαγανό τους, αλλά τελευταία και με τις ιδιαίτερες ικανότητές του στο τραγούδι. Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι ο γιος της αξέχαστης εθνικής μας σταρ Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει βάλει πλώρη όχι μόνο να βγάλει τη βιογραφία της, αλλά και ένα CD με τίτλο «Η Αλίκη ξανατραγουδά», το οποίο θα περιέχει τα τραγούδια που ερμήνευσε η μητέρα του σε επανεκτέλεση, γίνεται κατανοητό ότι και οι δύο νεαρές ηθοποιοί έχουν τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Βέβαια, και οι δύο θα παίξουν στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Γιούγκερμαν» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ελπίζουμε η συνεργασία τους αυτή να μην επηρεαστεί από την τελική επιλογή για το ρόλο της Αλίκης. Πάντως, όπως γράψαμε πρώτοι στο ΛΟΙΠΟΝ, το βιβλίο του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο οποίο θα στηριχθεί η βιογραφία θα εκδοθεί αμέσως μετά το καλοκαίρι, ενώ μέχρι τότε σίγουρα θα έχει αποφασιστεί ποια από τις δύο σταρ είναι η καταλληλότερη για να υποδυθεί την Αλίκη. Το γεγονός επίσης ότι το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει και οι δύο ότι, εκτός από το υποκριτικό τους ταλέντο, έχουν και θαυμάσιες φωνές, κατέστησε φαβορί τις πανέμορφες πρωταγωνίστριες. Τόσο η Ζέτα στο μιούζικαλ «Σε αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε» αλλά και στο σίριαλ «Μόνο εσύ» έχει αποδείξει τις δυνατότητές της στο τραγούδι, ενώ και η Σμαράγδα πρόσφατα έκανε ένα ντουέτο με τον Θοδωρή Αθερίδη στο «Τραγούδι του Νότου», για λογαριασμό μεγάλης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και μπήκε αμέσως στα Top-10 ringtones.

Η φωνή της Σμαράγδας Καρύδη μάλιστα έχει εντυπωσιάσει τόσο, που ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχτεί πρόταση από μουσικό παραγωγό να ηχογραφήσει και δικό της CD. Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια, που μπορεί να είναι τυχαία, αλλά ίσως αποδειχτεί σημαδιακή. Η παραγωγός που έχει αναλάβει το όλο εγχείρημα είναι η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου. Και στο «Παρά πέντε» το όνομα Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου έφερε μεγάλη τύχη και απογείωσε τη Σμαράγδα Καρύδη.