Κολλημένος με το κινητό!

23.04.2007
Ηιδιόμορφη σεξοθεωρία πολύ γνωστού και σοβαρού ηθοποιού τον «έκαψε»! Ζητούσε από άγνωστες θαυμάστριές του να κάνουν τηλεφωνικό σεξ, μέχρι που δύο γυναίκες του έστησαν ενέδρα.

Ηιδιόμορφη σεξοθεωρία πολύ γνωστού και σοβαρού ηθοποιού τον «έκαψε»! Ζητούσε από άγνωστες θαυμάστριές του να κάνουν τηλεφωνικό σεξ, μέχρι που δύο γυναίκες του έστησαν ενέδρα.

Η εμφανίσιμη 30χρονη γυναίκα μας αποκάλυψε το μυστικό «χούι» του κωμικού. Ο μεσήλικας πρωταγωνιστής ήθελε να τη χρησιμοποιήσει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του από το τηλέφωνο. Εντάξει, μπορεί να πει κανείς, έτσι τον ενέπνεε μόνο αυτή η κυρία Όμως, δεν είναι έτσι. Στο βιτσιόζικο «ρεπερτόριό» του πρόσθεσε και δεύτερη κυρία. Ο δημοφιλής ηθοποιός λειτουργεί κατ αυτόν τον τρόπο και δεν δίστασε να αποκαλύψει στο πρώτο «θύμα» του ότι είναι απλό και δοκιμασμένο παιχνίδι!

Υπολόγιζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς τις δύο κυρίες συνδέει μια πολύχρονη φιλία. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, δεν είναι κάτι κακό και πως έχει κάνει αρκετές «επισκέψεις» σε κανονικές ροζ γραμμές.

Ο πολύ αγαπημένος ηθοποιός, που είναι διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού, ζει μόνος του και έχουμε πολλά χρόνια να τον δούμε με γυναίκα στο πλευρό του.

Ερωτικά «ντέρτια»
Όταν η πρώτη κυρία συνήλθε από την αμηχανία, σκέφτηκε να αποθηκεύσει τα μηνύματα και να μαγνητοφωνήσει τον ερωτικό μονόλογό του στο τηλέφωνο. Πράγματι, οι δύο γυναίκες είχαν γραπτά και ηχητικά ντοκουμέντα. Ήταν ο αριθμός του κινητού του, από το οποίο τους έστελνε τα πονηρά μηνύματα, το σταθερό του τηλέφωνο, από όπου έκανε τις καυτές συζητήσεις, αλλά κυρίως η φωνή του, που είναι χαρακτηριστική και πασίγνωστη στο κοινό. Η... χαριστική βολή ήρθε όταν η μία μίλησε μπροστά μας τηλεφωνικά μαζί του!

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώτη κυρία θέλησε μετά το τέλος της επιτυχημένης παράστασης όπου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός να του ζητήσει αυτόγραφο. Στην αρχή ήταν ευγενικός, αλλά δεν άργησε να εκδηλωθεί!

«Έχεις θηλυκότητα 100%. Κάτι που σπανίζει σήμερα», της είπε ξαφνικά. Η κυρία χαμογέλασε κι εκείνος της πρότεινε να πάνε για καφέ. «Το ότι δέχτηκα δεν σήμαινε ότι θα δεχόμουν και ερωτικές επιθέσεις! Ήταν λάθος μου, τελικά, αλλά πού να φανταστώ ότι θα είχε τέτοια συμπεριφορά. Εκείνο το βράδυ η συζήτηση ήταν φιλική, δεν έκανε χειρονομίες και ήταν κύριος», παραδέχτηκε.

Το επόμενο πρωί, όμως, ξύπνησε με περίεργες διαθέσεις και «ξαναχτύπησε», αφού προηγήθηκε ερωτικό sms. Ότι όλη του η ύπαρξη είναι αναστατωμένη, ότι ξύπνησε με τη σκέψη του στο κορμί της, ότι είναι σίγουρος πως έχει βρει το σέξι έτερον ήμισυ. Η κυρία τα έχασε και δεν απάντησε στο μήνυμά του. Τότε την πήρε εκείνος

«Το έπιασες το νόημα», την ρώτησε στα ίσια. Δεν πρόλαβε να του απαντήσει και ο ηθοποιός μπήκε στο «ψητό». «Μου είπε ότι είναι γυμνός στο κρεβάτι του, ρώτησε τι φοράω, μιλούσε χυδαία για τα σημεία του σώματός του και άρχισε τα βογκητά», μας είπε σοκαρισμένη. Όμως, η μεγαλύτερη απορία της ήταν, όπως μας είπε, πώς είναι δυνατόν ένας τόσο γνωστός ηθοποιός να μη φοβηθεί ότι μπορεί να τον έκανε ρεζίλι! «Του ήμουν άγνωστη. Είναι ανώμαλος και βλαξ ή το λιγότερο αφελής», μας είπε. Αν και του έκλεισε το τηλέφωνο, εκείνος ξαναπήρε. Τότε σκέφτηκε να τον μαγνητοφωνήσει.

Την ίδια μέρα και στη βραδινή παράσταση η φίλη του θύματος έκανε το ίδιο. Πήγε στο καμαρίνι του για αυτόγραφο και, φυσικά, εκείνος ανυποψίαστος και ενθουσιασμένος πρότεινε το φιλικό «καφεδάκι» και το επόμενο πρωί ανυπόμονος έστειλε το κλασικό sms, ενώ ακολούθησε και το τηλέφωνο με τα ίδια ερωτικά επίθετα, όπως ακριβώς συνέβη και με τη φίλη της. «Αποδείχθηκε τελικά ότι έτσι λειτουργεί. Κρίμα! Χάλασε όλη την καλή εικόνα που είχα για αυτόν. Πού να το ξέρει ο κόσμος που τον θαυμάζει και τον χειροκροτεί», σχολίασε η μία κυρία για την περίεργη ερωτική εμπειρία που έζησε.