Έξαλλη με τους γιατρούς του Ντάγκλας η Κάθριν

02.09.2010
Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει η 40χρονη Ουαλή ηθοποιός από το σοκ που υπέστη όταν έμαθε ότι ο άντρας της διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα και μάλιστα σε προχωρημένο σημείο, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό της απέναντι στους γιατρούς που δεν εντόπισαν την ασθένεια νωρίτερα.


Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει η 40χρονη Ουαλή ηθοποιός από το σοκ που υπέστη όταν έμαθε ότι ο άντρας της διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα σε τόσο προχωρημένο σημείο, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό της απέναντι στους γιατρούς που δεν εντόπισαν την ασθένεια νωρίτερα.

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο Μάικλ Ντάγκλας (Michaell Douglas) σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) είχε ενοχλήσεις από την αρχή του καλοκαιριού και για τον λόγο αυτό επισκέφτηκε πάρα πολλούς γιατρούς. Όμως, ο όγκος που έχει το μέγεθος ενός καρυδιού κάτω από την γλώσσα του εντοπίστηκε μόλις πριν από τρεις εβδομάδες.

"Με κάνει έξαλλη το ότι δεν τον βρήκαν νωρίτερα", δήλωσε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones), τονίζοντας κι εκείνη με τη σειρά της τον αριθμό των ειδικών που είχαν εξετάσει τον άντρα της πριν από τρεις μήνες αλλά δεν είχαν βρει τίποτα.

Ωστόσο η βραβευμένη με Τόνι ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον 36χρονο Ντάγκλας εδώ και 10 χρόνια παραδέχτηκε η διάγνωση του καρκίνου του άντρα της δεν ήρθε τελείως ως κεραυνός εν αιθρία.

"Δεν ήταν τεράστιο σοκ για μένα, πρέπει να πω. Ήξερα ότι κάτι πήγαινε στραβά. Το ένιωθα", ομολόγησε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "People". Συνεχίζοντας είπε ότι ήταν ο άντρας της που μίλησε για την αρρώστια του στα παιδιά τους, τον 10χρονο Ντίλαν (Dylan) και την 7χρονη Καρίς (Carys), ενώ ομολόγησε ότι της είναι υπερβολικά δύσκολο να τον βλέπει να χάνει τη δύναμή του λόγω της θεραπείας που ακολουθεί. "Ξέρω ότι θα έπρεπε να είμαι πιο δυνατή, αλλά το πιο δύσκολο πράγμα για μένα είναι να βλέπω την κούρασή του. Ο Μάικλ δεν κουραζόταν ποτέ", είπε συγκεκριμένα.

Από την πλευρά του ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι μόλις τελείωσε την πρώτη από τις 8 συνολικά εβδομάδες χημειοθεραπειών και ακτινοβολιών στις οποίες συνίσταται η θεραπευτική αγωγή του, όπως επίσης και ότι ο καρκίνος έχει ξεφύγει από τον αρχικό όγκο και έχει εξαπλωθεί σε άλλα μέρη, ευτυχώς όμως από τους ώμους και πάνω, μόνο.

Μιλώντας στον Λέτερμαν, ο Μάικλ Ντάγκλας ισχυρίστηκε ότι η αρρώστια του οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ότι κάπνιζε και έπινε αλκοόλ για πολλά χρόνια. Παρουσιάστηκε, όμως, αποφασισμένος να την αντιμετωπίσει δυναμικά, "σαν να ήταν μια αρρώστια που πραγματικά μπορεί να θεραπευτεί", όπως είπε.

Γενικότερα δεν ήταν καλός αυτός ο χρόνος για τον Ντάγκλας ο οποίος όχι μόνο είδε τον μεγαλύτερο γιο του, Κάμερον (Cameron) να οδηγείται στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών, αλλά χρειάστηκε να αντιμετωπίσει και την πρώην γυναίκα του, Ντιάντρα (Diandra) στο δικαστήριο για οικονομικές διαφορές.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα