Εξαδάκτυλη η Μέρεντιθ του "Grey's Anatomy"!

02.09.2010
Τώρα εξηγείται γιατί δεν τα πολυφοράει τα... σανδάλια η Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo). Όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες, της περισσεύουν μερικά δαχτυλάκια στα πόδια! Το είδαμε και αυτό...


Τώρα εξηγείται γιατί δεν τα πολυφοράει τα... σανδάλια η Έλεν Πομπέο (Ellen Pompeo). Όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες, της περισσεύουν μερικά δαχτυλάκια στα πόδια! Το είδαμε και αυτό...

Η 40χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της Μέρεντιθ στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά "Grey's Anatomy" ξαφνιάζει με αυτή την ανατομική ιδιαιτερότητα στα κάτω άκρα της, την ώρα που προετοιμάζεται για τα πρώτα γενέθλια της κορούλας της.

Η μικρή Στέλα (Stella) γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2009. Δύο χρόνια νωρίτερα η Πομπέο είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της, μουσικό παραγωγό Κρις Άιβερι (Chris Ivery), ύστερα από τρία χρόνια σχέσης.

Μιλώντας στο περιοδικό "Allure", η ιδιαίτερα συμπαθής τηλεοπτική χειρουργός Μέρεντιθ Γκρέι, παραδέχτηκε ότι η ζωή της άλλαξε ριζικά μετά τη γέννα, αλλά δεν την ενοχλεί αυτό, αφού έχει ζήσει τόσο έντονα μόνη και μαζί με τον άντρα της μέχρι τώρα, που δεν της λείπει τίποτα. Τα έχει ζήσει όλα.

"Έχουμε περάσει τέλεια μαζί. Δεν θα μου λείψουν πράγματα όπως ταξίδια, ή διασκέδαση, ή το να μένουμε ξύπνιοι όλη νύχτα πίνοντας σαμπάνια, να κάνουμε σεξ μέχρι τις 5 το πρωί, μην έχοντας φυσικά να ξυπνήσουμε νωρίς το πρωί", είπε συγκεκριμένα.

Η Πομπέο λατρεύει τη μητρότητα και νιώθει ότι η ζωή της δεν μπορεί να γίνει καλύτερη από ότι είναι τώρα: "Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις την ευτυχία, αλλά το να έχεις έναν κούκλο άντρα, ένα τέλειο μωρό και μια υπέροχη δουλειά, σίγουρα βοηθούν", συνέχισε αστειευόμενη.

Όσο για τα επαγγελματικά της, η γλυκιά Έλεν αποκάλυψε ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει τον ρόλο που την έκανε παγκόσμια γνωστή. "Νομίζω ότι ο κόσμος βαρέθηκε την Μέρεντιθ Γκρέι", εξηγεί. "Δεν είπα όμως ότι φεύγω τώρα. Είπα απλά ότι όταν λήξει το συμβόλαιό μου μετά τον όγδοο κύκλο, δεν σκοπεύω να το ανανεώσω", συνεχίζει.

Το μέλλον εξάλλου για την Έλεν Πομπέο βρίσκεται στην Ευρώπη όπως ομολογεί η ίδια, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά της για το μέλλον: "Θα μεγαλώσω την κόρη μου, θα αγοράσω ένα σπίτι στην Ιταλία, θα μάθω ιταλικά και θα τα διδάξω και στην κόρη μου".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα