Η αμφιλεγόμενη δίαιτα της Lady Gaga

03.09.2010
Ιδού λοιπόν η δίαιτα της Gaga όπως την αποκάλυψε στο περιοδικό "People" η χορογράφος της διάσημης σταρ, η Λόρι Αν Γκίμπσον (LaurieAnn Gibson).

Η περιοδεία και το σουξέ που έχει η Lady Gaga παγκοσμίως, της κάνουν να τρέχει από συναυλία σε τηλεοπτική εμφάνιση και από γυρίσματα βιντεοκλίπ σε ραδιοφωνικά σόου! Όπως και να έχει, ένα τόσο εξοντωτικό πρόγραμμα απαιτεί καλή διατροφή. Έλα όμως που η Gaga πρέπει να διατηρεί αψεγάδιαστο και το κορμί της.

Ιδού λοιπόν η δίαιτα της Gaga όπως την αποκάλυψε στο περιοδικό "People" η χορογράφος της διάσημης σταρ, η Λόρι Αν Γκίμπσον (LaurieAnn Gibson).

Ειδικά μετά την λιποθυμία της στη διάρκεια συναυλίας στη Νέα Ζηλανδία νωρίτερα φέτος, η Gaga αποφάσισε πως πρέπει να τρέφεται σωστά και υγιεινά.

"Προτιμά τσιπς ολικής άλεσης με ντιπ ντομάτας, φέτες τυριού τόφου (tofu) - πρόκειται για τυρί που φτιάχνεται φυσικά και παράγεται από σόγια), φέτες γαλοπούλας, χούμους (πουρές ρεβιθιών με ταχίνι) και νερό καρύδας (ο χυμός που βγαίνει από τις άγουρες καρύδες)- τόνισε η χορογράφος για να συμπληρώσει πως όποτε πεινούν και οι δύο - κατά τις εξαντλητικές πρόβες που κάνουν- τρώνε ένα ή δύο τοστάκια με λίγο λευκό κρασί.

Ειδικά, όσον αφορά το νερό καρύδας, αυτό φαίνεται να είναι το απόλυτο συμπλήρωμα στις δίαιτες διάσημων σταρ αυτή την εποχή. Οι λάτρεις του υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα ρόφημα άκρως υγει8νό αλλά και διαιτητικό αφού περιέχει πολλούς ηλεκτρολύτες αλλά ελάχιστες θερμίδες!

Πλέον, και μέσα από τη διατροφή αυτή, η Gaga είναι πιο υγιής και με μεγαλύτερη ενέργεια ενώ αισθάνεται περισσότερο άνετα με τον εαυτό της. Πάντως, παλαιότερα, η Gaga είχε προκαλέσει την οργή των διατροφολόγων ανά τον κόσμο, όταν είχε αποκαλύψει στην "Daily Telegraph" πως δεν τρώει καθόλου ψωμί και τρέφεται αποκλειστικά με λαχανικά, σαλάτες και ψάρι.

Πολλοί είναι εκείνοι πιστεύουν πάντως ακόμα και σήμερα πως η Lady δείχνει πολύ αδύνατη για να τρέφεται υγιεινά όπως θέλει να λέει.

Εσύ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις τροφές που προτιμά η Gaga σαν ενδιάμεσα σνακ!

Κα. Π.