Η Πάρις Χίλτον έφαγε... πόρτα

01.09.2010
Τόσα και τόσα τραβήγματα με την αστυνομία και αυτί της δεν φαίνεται να ιδρώνει. Όμως, το να μην επιτρέπεται η είσοδός της στο Λας Βέγκας... ε... αυτό δεν θα μπορέσει να το καταπιεί με τίποτα η 296χρονη κοσμική κληρονόμος.


Τόσα και τόσα τραβήγματα με την αστυνομία και αυτί της δεν φαίνεται να ιδρώνει. Όμως, το να μην επιτρέπεται η είσοδός της στο Λας Βέγκας... ε... αυτό δεν θα μπορέσει να το καταπιεί με τίποτα η 29χρονη κοσμική κληρονόμος.

Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, επιβεβαίωσαν τις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα μετά την πρόσφατη σύλληψη της για κατοχή κοκαΐνης και έλεγαν ότι η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) μόνο ευπρόσδεκτη δεν θα είναι στην πάλαι ποτέ λατρεμένη της πόλη.

"Επειδή τώρα πια τα κλαμπ στο Βέγκας έχουν πολύ αυστηρούς κανόνες ασφάλειας, δεν ξέρω πόσο ευπρόσδεκτη θα είναι εδώ", δήλωσε υπεύθυνος νυχτερινού μαγαζιού, στο οποίο η Χίλτον εργαζόταν ως οικοδέσποινα σε συγκεκριμένα πάρτι. "Υπολογίζοντας ότι έχει συλληφθεί για κοκαΐνη, είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλοι θα υποθέτουν ότι σε κάθε κλαμπ που πηγαίνει θα το κάνει ή για να πάρει κόκα ή έχοντας ήδη χρησιμοποιήσει. Κανένα κλαμπ δεν θέλει να σχετιστεί με κάτι τέτοιο φυσικά", συνέχισε.

Οι νόμοι της Νεβάδα σχετικά με τα θέματα των αδειών που δίνονται στα νυχτερινά μαγαζιά και στα καζίνο είναι ιδιαίτερα σκληροί και οι παραβιάσεις σχετικά με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά τιμωρούνται αυστηρά, μέχρι και με κλείσιμο.

Ένας άλλος υπεύθυνος νυχτερινού μαγαζιού που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Πάρις υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κλαμπ στο Βέγκας στο οποίο θα επιτρεπόταν να καλέσει την άτακτη, κοσμική ξανθιά για guest εμφάνιση. "Το κλαμπ που θα την έφερνε θα το έκανε για να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που φέρνει μαζί της. Αυτό τον καιρό όμως, μόνο ρίσκο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τέτοια κίνηση που θα μπορούσε να κοστίσει ακόμη και μια άδεια λειτουργίας", λέει συγκεκριμένα.

Ακόμη και αν δεν προσκαλείται σε εμφανίσεις που της αποφέρουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο χαρτζιλίκι, η Πάρις πιθανότατα να μπορεί να πηγαίνει ως θαμώνας στα κλαμπ που αγαπά. Όμως, το σίγουρο είναι ότι η τσάντα της θα ελέγχεται εξονυχιστικά στην είσοδο κάθε φορά. Έτσι... για καλό και για κακό.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Χίλτον συνελήφθη στο Λας Βέγκας μαζί με το αγόρι της, υπεύθυνο κλαμπ της πόλης Σάι Γουέιτς (Cy Waits). Η αστυνομία κατάσχεσε από την τσάντα της 0.8 γραμμάρια κοκαΐνης, χαρτάκια που συνήθως χρησιμοποιούνται για τσιγάρα μαριχουάνας, φάρμακα για το άσθμα και $1.300 (περίπου €1.000) σε μετρητά. Η Πάρις δήλωσε αρχικά ότι η τσάντα δεν ήταν δική της και ενώ παραδέχτηκε ότι τα χαρτάκια, τα φάρμακα και τα χρήματα ήταν όντως δικά της, ισχυρίστηκε ότι "νόμιζε πως αυτή η άσπρη σκόνη ήταν... τσίχλα". Τι να πει κανείς;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα