Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Φαντάρος και ερωτευμένος"!

17.04.2007
Μπορεί να μην έχει πάρει ακόμα το γράμμα που τον καλεί να υπηρετήσει τη θητεία του, αλλά o νεαρός ζεν πρεμιέ ετοιμάζεται ήδη να ντυθεί στο χακί. Ο γοητευτικός ηθοποιός μας μίλησε για το φανταριλίκι που τον περιμένει, σε μια περίοδο μάλιστα που ζει ένα μεγάλο έρωτα.

Από τη Σίσσυ Μενεγάτου

Ευτυχώς που με τη «Λούφα και παραλλαγή» έχει συνηθίσει το χακί, γιατί σύντομα θα φορέσει και στην πραγματικότητα τη στολή του πεζικάριου για να υπηρετήσει τη μαμά-πατρίδα. «Υπολογίζω ότι θα μπω με τη σειρά του Σεπτεμβρίου, αλλά μπορεί να με πάρουν και στα τέλη Μαϊου. Δεν το ξέρω ακόμα. Περιμένω το χαρτί από τη Στρατολογία», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και πρόσθεσε: «Το έχω δει μια χαρά το φανταριλίκι. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το στρατό».

Δεν φοβάσαι μήπως το διάστημα που θα λείπεις στο στρατό ο κόσμος σε ξεχάσει;

«Όχι. Μπορείς στις άδειές σου να κάνεις κάποια γυρίσματα και να συμμετέχεις σε ένα σίριαλ ή σε μια ταινία. Και αυτό σκέφτομαι να κάνω. Σίγουρα δεν θα μπορώ να παίζω στο θέατρο, αλλά συζητάω με τον Νίκο Περράκη για την καινούργια του ταινία και για τηλεόραση. Έτσι, θα κάνω αυτό που αγαπώ και θα έχω και εισόδημα».

Τι συζητάς για την τηλεόραση;

«Να είμαι σχολιαστής σε τηλεπαιχνίδι. Θα γυριστεί το καλοκαίρι και θα προβληθεί την επόμενη σεζόν».

Έχεις κι έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ «Ζωή ποδήλατο» του κυπριακού καναλιού Sigma. Θα συνεχίσεις;

«Οι παραγωγοί θέλουν. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από το στρατιωτικό μου. Θα πάω στη Στρατολογία στο Μεσολόγγι για να δω πότε θα με καλέσουν».

Με τη θητεία και τη δουλειά δεν θα προλάβει να χαρεί το καινούργιο σπίτι που αγόρασε στον Παράδεισο Αμαρουσίου, αλλά ούτε την αγαπημένη του Ευαγγελία. Πάντως, οι θαυμάστριές του δεν πτοούνται και τον διεκδικούν ακάθεκτες. Του χαρίζουν κουκλάκια, καρδούλες, καρτούλες και κάνουν σαν τρελές για ένα χαμόγελό του και ένα αυτόγραφο στο τέλος της παράστασης. Μάλιστα, μία από αυτές εισέβαλε στο καμαρίνι του και πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει τον έσπρωξε άγρια στον καθρέφτη και τον φίλησε!

«Συμβαίνουν και αυτά. Όπως μαθαίνεις τα πάντα, μαθαίνεις να ζεις και με τη δημοσιότητα. Σιγά σιγά σου γίνεται βίωμα. Άλλωστε, δεν με φύτεψαν στο χώρο, με τον καιρό κατέκτησα πράγματα», τονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Προς το παρόν, πάντως, ζει μια τρέλα, καθώς μοιράζεται σε πολλά πράγματα: τηλεόραση, ραδιόφωνο στον John Greek με τον Ορφέα Αυγουστίδη και θέατρο. Παρ όλα αυτά, τα προλαβαίνει όλα και μάλιστα του αρέσει αυτή η πολυδιάσπαση.