Ο εφιάλτης επιχειρηματία- συγγενή πολιτικού

10.04.2007
Λίγοι άντρες αξιώνονται τέτοιες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.Τα πράγματα όμως δεν φαίνεται να εξελίσσονται έτσι ιδανικά όπως ξεκίνησαν για πολύ γνωστό 30χρονο επιχειρηματία. Ο νεαρός γόνος παλιάς και επώνυμης επιχειρηματικής οικογένειας έχει καταφέρει να «σπιτώσει» όχι μόνο τη σύζυγό του, αλλά και το νέο του έρωτα, μόνο που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η καθημερινή επιστροφή του στα «σπιτάκια» του έχει αρχίσει να μοιάζει με περίπατο στο δρόμο με τις λεύκες!

Από την Κατερίνα Χριστακοπούλου

Ο πανευτυχής μεγαλοεπιχειρηματίας που σίγουρα πολλοί άντρες θα τον ζήλευαν συζεί ταυτόχρονα με τις δύο γυναίκες της ζωής του σε δύο διαφορετικά νοικοκυριά και τα έχει όλα εις διπλούν: πληρώνει διπλά, κάνει διπλά δώρα, τρώει δυο φορές! Μέχρι πριν από λίγο καιρό ο ήρωας της ιστορίας μας, που μάλιστα είναι και συγγενής γνωστού πολιτικού, κατάφερνε να τα βγάζει πέρα, ώσπου ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. Η πέτρα του ερωτικού σκανδάλου, που είναι γνωστό μοντέλο και η οποία από την αρχή γνώριζε ότι ο αγαπημένος της ήταν παντρεμένος αλλά δεν της κάηκε καρφί, του ανακοίνωσε πως θα τον κάνει και ευτυχισμένο πατέρα. Έτσι, απέκτησαν ένα χαριτωμένο αγοράκι, που σήμερα είναι εξίμισι μηνών. Ο 30χρονος ταλαιπωρημένος μοιχός είναι γόνος παλιάς επιχειρηματικής οικογένειας, με αρκετά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, όπως και εργοστάσια στην Κίνα, την Αγγλία, την Πράγα και την Αφρική. Το δε όνομα του πατέρα του, που είναι ο δημιουργός της αμύθητης περιουσίας, είναι πασίγνωστο, καθώς είναι ένας πολύ κοσμικός άνθρωπος, που περνάει πολύ καιρό στη Μύκονο κι έχει σπουδαία φιλανθρωπική και κοινωνική δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Η ευτυχία κόπηκε στα τρία!
Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Πριν από ενάμιση χρόνο η σύζυγος έφυγε για ένα επαγγελματικό ταξίδι κι εκείνος μόνος του έφυγε για τη Μύκονο. Όμως, στις νυχτερινές του βόλτες και το clubbing ερωτεύτηκε ένα μοντέλο. Χεράκι χεράκι περπατούσαν στα σοκάκια του νησιού και απολάμβαναν τη βόλτα τους όταν ξαφνικά ο 30χρονος σκέφτηκε ότι η ρομαντική βόλτα ήταν επικίνδυνη, με τόσο πολύ κόσμο στο νησί. Της πρότεινε λοιπόν να πάνε στο πολυτελές εξοχικό του. Εκεί τη ρώτησε αν θέλει να το πάνε πιο μακριά και το μοντέλο δέχτηκε. Στο μεταξύ, ως σωστός άντρας τής αποκάλυψε και τα προσωπικά του δεδομένα. Ο αυστηρός πατέρας του, ένας κλασικός πάτερ φαμίλιας, τον έχει παντρέψει με το ζόρι με μια πάμπλουτη Λιβανέζα, την οποία όμως δεν έχει γνωρίσει καν πριν από το γάμο! Και το χειρότερο, έχει γυναικολογικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να του χαρίσει παιδιά. Μάλιστα, η λύση της υιοθεσίας τούς είχε γίνει έμμονη ιδέα. Ο γνωστός επιχειρηματίας εξομολογήθηκε στο πανέμορφο μοντέλο με σπαραγμό ότι ήταν πλούσιος και μόνος και ότι με τη σύζυγό του δεν έχουν καμία ψυχική επαφή, δεν μιλάνε την ίδια γλώσσα.

Από δω η γυναίκα μου και από δω το αίσθημά μου
Το ανέμελο ροζ παιχνίδι στην Αθήνα όμως δεν κράτησε πολύ, γιατί ύστερα από το πρώτο διάστημα οι επισκέψεις του στην ερωτική φωλίτσα της Φιλοθέης δυσκόλεψαν. Προσπαθώντας να βολέψει και τις δύο, βρήκε για ένα διάστημα συμπαραστάτη την τεχνολογία. Μια λύση όμως που δυσαρέστησε και εξαγρίωσε την ερωμένη του, αφού δεν της αρκούσαν τα e-mails ούτε το ότι βλέπονταν μέσα από μια κάμερα. Ούτε μπορούσε να ανεχτεί να χτυπάει το κινητό του τα μεσάνυχτα ενώ κοιμούνταν αγκαλιά, κι εκείνος να στέλνει φιλάκια στη γυναίκα του που τον καλούσε στα ταξίδια-καμουφλάζ όπου βρισκόταν! Η απονήρευτη Λιβανέζα μέχρι τότε πίστευε ότι ο σύζυγός της ήταν υπεράνω πάσης υποψίας...

Έτσι κυλούσε ο παράνομος δεσμός του μέχρι που το μοντέλο έσκασε τη βόμβα με την εγκυμοσύνη. Από εκείνη τη στιγμή οι απαιτήσεις του μοντέλου αυξήθηκαν. Ο αγαπημένος της έχει υποχρέωση να μένει κανονικά και κάθε μέρα με τη... γυναίκα του και το παιδί τους. Νιώθοντας πιεσμένος ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής του και μη ξέροντας πώς να χειριστεί την κατάσταση, τόλμησε να τη θέσει σαν υποθετικό αστείο στον πατέρα του ο οποίος φυσικά δεν γνωρίζει ακόμη τα ερωτικά κατορθώματα του γιόκα του. Όμως, εισέπραξε ένα «απαγορεύεται και αποκληρώνεσαι», που του ξεκαθάριζε ότι η Λιβανέζα είναι και θα είναι η γυναίκα του, πάει και τελείωσε!

Έτσι ξεκίνησε ο καθημερινός Γολγοθάς του. Η ερωμένη, όταν συνειδητοποίησε ότι η κατάσταση δεν αλλάζει, έστειλε μια ανώνυμη «φίλη» να ενημερώσει τη σύζυγο. Η Λιβανέζα πάλι έθεσε τους δικούς της όρους: Αν θέλεις, μείνε μαζί της, αλλά με τον όρο να μου δώσετε να μεγαλώσω το παιδί. Αλλιώς θα τα πω όλα στον μπαμπά σου!».

Και από όλα αυτά προκύπτει το ερώτημα: Η Λιβανέζα είναι όντως αγαθή και απονήρευτη ή τους κοροϊδεύει όλους;