Τζογάρουν με την τρέλα της

11.04.2007
Πριν από περίπου ένα μήνα εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης για να ξεπεράσει το πρόβλημα αλκοολισμού κι ενώ δεν είχε κοπάσει ο ντόρος, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς τάραξε και πάλι τα νερά της showbiz, ξυρίζοντας το κεφάλι της. Το new look της έγινε ήδη αντικείμενο σχολιασμού, ακόμη και μέρος διαφημιστικού spot εκπομπής!

Από τον Νίκο Ζαμπάρα

Οτρόπος με τον οποίο προέβη σε αυτή την κίνηση ήταν εντυπωσιακός. Από την είσοδό της στο κομμωτήριο με τους σωματοφύλακές της και την απαίτησή της από τον υπεύθυνο να της ξυρίσει το κεφάλι μέχρι και την αποφασιστική της κίνηση να προχωρήσει μόνη της και μπροστά στα μάτια των παριστάμενων και των paparazzi στη χαριστική βολή στις τρίχες της κεφαλής της! Όλα αυτά άνοιξαν την όρεξη και πλέον αρκετοί περιμένουν τις νέες extreme κινήσεις της. Με τους Άγγλους να είναι πρώτοι στη σχετική «λίστα της αγωνίας» για το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της 25χρονης «πριγκίπισσας» της ποπ: Θα ανακοινώσει πως είναι έγκυος; Θα εμφανιστεί στο show της Όπρα ή μήπως θα επιστρέψει στην αγκαλιά του πάλαι ποτέ αγαπημένου της Κέβιν Φέντερλαϊν; Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που απασχολούν αρκετούς Άγγλους και όχι μόνο, οι οποίοι είναι «μανιώδεις» με το στοίχημα. Καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι ανά τον κόσμο που ευελπιστούν ότι θα πετύχουν αυτό που κρύβει στο μυαλό της η νεαρή τραγουδίστρια και θα θησαυρίσουν! Πώς μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο; Αρκεί η Σπίαρς να τους κάνει το χατίρι και να προχωρήσει σε κάποια από τις κινήσεις για τις οποίες τα γραφεία στοιχημάτων στην Αγγλία πληρώνουν καλά! Εάν, λοιπόν, η Μπρίτνεϊ ανακοινώσει ότι είναι έγκυος μετά το τέλος του προγράμματος αποτοξίνωσης, τότε το συγκεκριμένο στοίχημα έχει απόδοση 6,00, ενώ απόδοση 5,00 δίνεται αν αποφασίσει να επιστρέψει στον κόσμο της showbiz παρουσιάζοντας τα μουσικά βραβεία του MTV. Κάπως καλύτερη είναι η απόδοση (5,50) εάν η Σπίαρς εμφανιστεί στο show της Όπρα, ενώ πιο υψηλή (7,00) είναι εάν επιστρέψει στην αγκαλιά του Κέβιν Φέντερλαϊν Και δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που μπορούν να φέρουν χρήμα στους μανιώδεις τζογαδόρουςσύμφωνα με τις αποδόσεις που δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων στην Αγγλία.

Οι απόδοσεις
Να ανακοινώσει ότι αρραβωνιάζεται: 8,00. Να κυκλοφορήσει single που θα φτάσει στο Νο1 των αμερικάνικων τσαρτς: 17,00. Να τη συλλάβει η αστυνομία: 4,00. Να ανακοινώσει ότι διατηρεί λεσβιακή σχέση: 17,00. Να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της: 26,00. Να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά: 26,00. Να κάνει πλαστική επέμβαση: 26,00. Να εμφανιστεί στον κινηματογράφο: 34,00. Να διαφημίσει καλλυντικά μαλλιών: 34,00. Να πάει στο κολέγιο: 51,00. Να πάει σε μοναστήρι: 101,00. Να φωτογραφηθεί την ώρα που φιλιέται με τη Μαντόνα: 201,00. Να ανοίξει πάρκο με τροχόσπιτα: 251,00. Να κάνει διαφημιστική καμπάνια για τα προϊόντα αποτρίχωσης Veet: 501,00.