Οι πρώτοι μήνες και η πρωτιά

09.04.2007
Σας το είπαμε πρώτοι και οι άλλοι έσκασαν από τη ζήλια τους και προσπάθησαν να μας διαψεύσουν.

Σας το είπαμε πρώτοι και οι άλλοι έσκασαν από τη ζήλια τους και προσπάθησαν να μας διαψεύσουν. Τώρα πια, που ανακοινώθηκε επίσημα η εγκυμοσύνη της Δέσποινας Βανδή, αναζητούν τρόπους να καπηλευτούν την πρωτιά. Και πάλι πρώτοι εμείς σας δίνουμε τις πρώτες πληροφορίες για το μωρό και πάντα σε αποκλειστικότητα.

Πώς ξεκίνησαν όμως όλα;

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου το ΛΟΙΠΟΝ βγήκε στα περίπτερα με πρώτο θέμα εξωφύλλου «Δέσποινα Βανδή: Έγκυος 2 μηνών». Ακολούθησε πλήθος δημοσιευμάτων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών αναμεταδόσεων της είδησης που πιο ανοιχτά και ευθέως από ποτέ αμφισβητούσαν πριν ακόμη ερευνήσουν την ίδια την εγκυρότητά της. Την οποία προς τιμήν τους χαρακτήρισαν ως την είδηση της ημέρας δύο έγκριτες και σημαντικές δημοσιογράφοι, η Ναταλία Γερμανού και η Χριστίνα Λαμπίρη.

Την ίδια μέρα μάλιστα ακούσαμε διευθυντή μεγάλου εβδομαδιαίου περιοδικού σε εκπομπή του να μη διστάζει μανιωδώς να λέει, έχοντας προφανώς πλήρη άγνοια των πραγμάτων: «Έτσι τους βόλεψε, γι αυτό και το έγραψαν. Είναι απολύτως ψευδές αυτό!». Πού να φανταζόταν, όμως, ότι ενάμιση μήνα μετά θα επιβεβαιωνόμασταν επίσημα από συνεργάτη της Βανδή. Συνεχίσαμε το ρεπορτάζ μας και ιδού τι μάθαμε:

Η Δέσποινα είναι έγκυος και έχει ήδη μπει στον τέταρτο μήνα! Μάλιστα, η ίδια σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου σε πρόσφατη κοσμική της εμφάνιση έδειξε αμήχανη και απάντησε: «Δεν είναι της παρούσης».

Η κοιλιά της είναι σαφώς πιο μικρή, καθώς στην εγκυμοσύνη της Μελίνας στον ίδιο μήνα είχε πολύ μεγαλύτερη και φαινόταν. Ήταν τότε, στην τελευταία της εμφάνιση στο Λυκαβηττό, όταν αποχαιρετούσε το ελληνικό κοινό για να συνοδεύσει τον Ντέμη στην Ισπανία. «Όταν έφευγε για Μαδρίτη, ήταν πρησμένη και φυσικά δεν μπορούσε όπως τώρα να καθυστερήσει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της», μας είπε ο συνεργάτης της.

Εκτός από τις δύο οικογένειες, κανείς συνεργάτης τόσο της δισκογραφικής εταιρείας όσο και του στενού τιμ της τραγουδίστριας δεν γνώριζαν το ευτυχές γεγονός. Έτσι, η δημοσίευση της είδησης από το ΛΟΙΠΟΝ άφησε άναυδη τόσο την ίδια τη Δέσποινα όσο και τον Ντέμη.

«Ήταν κάτι αναπάντεχο και τελείως εκτός προγράμματος. Τους ήρθε σαν δώρο από το Θεό», συνεχίζει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Δέσποινας.

Ποια είναι όμως τώρα τα σχέδιά της; Μάθαμε λοιπόν ότι ανήμερα το Πάσχα η τραγουδίστρια, που πρόσφατα ταλαιπωρήθηκε πολύ από ένα επίμονο συνάχι, θα βρεθεί στην πίστα του «Βoom» της συμπρωτεύουσας, όπου συνεχίζει να εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία με τον Σάκη Ρουβά. Μάλιστα, είναι το τελευταίο βράδυ της στο κέντρο. Για Πάσχα θα ανέβει και ο Ντέμης με τη Μελίνα. Αμέσως μετά όλοι μαζί θα ανηφορίσουν προς Καβάλα, όπου θα επισκεφτούν την αδελφή της Σοφία και τον αδελφό της Γιώργο. Όσο καιρό βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα εξάλλου η Δέσποινα έχει φροντίσει να εκπληρώσει όλες τις εξω-επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Έχει ήδη δηλαδή επισκεφτεί τα βαφτιστήρια της στη Θεσσαλονίκη, αλλά ζήτησε και από τον Τόνι Κονταξάκη να φέρει επάνω το γιο του για να του δώσει αυτοπροσώπως τα δώρα της. «Είναι πολύ δεμένη με το αγοράκι αυτό και τώρα ελπίζει να κάνει αυτήν τη φορά το γιο τού Ντέμη».

Το ραντεβού με τον πελαργό έχει δοθεί για τον Αύγουστο. Το γεγονός αυτό όμως δεν θα την αποτρέψει από το να δουλέψει άνετα από το Νοέμβριο και μετά.

Τα μαγαζιά που ακούγεται ότι θα φιλοξενήσουν τη μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού είναι το «Fever», ο «Διογένης» και ο «Βοτανικός», στους επιχειρηματίες των οποίων καλείται να απαντήσει λίγο μετά το Πάσχα. Η προώθηση του προσωπικού της άλμπουμ δε, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, δεν θα είναι πρόβλημα, γιατί θα ολοκληρωθεί Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα για την ίδια, που έχει αστείρευτη ενεργητικότητα και επανέρχεται πολύ γρήγορα μετά τη γέννα στη δουλειά της και χωρίς να παραμελήσει το μεγάλωμα του παιδιού, που είναι πάνω από όλες και όποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Δέσποινα καταφέρνει και κοιμάται πολύ λίγο, ώστε να προλαβαίνει να είναι παρούσα τις ώρες που η Μελίνα την έχει ανάγκη. Είναι αυτοκόλλητες και συχνά την παίρνει μαζί της όταν πηγαίνει για ψώνια σε καταστήματα παιδικών ή και σε super markets.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Δέσποινα τηρεί όπως μας είπαν ένα προσεγμένο διαιτολόγιο, υποκύπτοντας όμως μερικές φορές στον πειρασμό ενός γλυκού.

Αυτό που πάντως τη στεναχωρεί είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το πρόγραμμα ασκήσεων γυμναστικής που ακολουθεί εδώ και χρόνια και στο οποίο οφείλει την πάντα σέξι και αξιοζήλευτη σιλουέτα της.