Μυστικοί αρραβώνες στη Νέα Υόρκη πασχαλιάτικα

06.04.2007
Πού είναι η Καλομοίρα οέο; Αυτό αναρωτήθηκαν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές που περίμεναν να τη δουν την περασμένη Κυριακή στο πλάι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Πιο πολύ την Κυριακή».

Πού είναι η Καλομοίρα οέο; Αυτό αναρωτήθηκαν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές που περίμεναν να τη δουν την περασμένη Κυριακή στο πλάι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Πιο πολύ την Κυριακή». Το ΛΟΙΠΟΝ αποκαλύπτει το πολύ οργανωμένο παρασκήνιο και χρονικό μιας προαναγγελθείσας «φυγάδευσης», που αγγίζει τα πρότυπα χολιγουντιανής ταινίας!

Από την Τρίτη 27 Μαρτίου αναζητούσαμε την Καλομοίρα, η οποία όμως φαινόταν εξαφανισμένη ακόμη και από τους ανθρώπους της δισκογραφικής της εταιρείας.

«Το κινητό παραμένει κλειστό και κανείς μας δεν γνωρίζει πού είναι», μας έλεγαν συνεργάτες που εδώ και χρόνια γνωρίζουν το γλυκό Καλομοιράκι. Μάλιστα, έδειχναν να πέφτουν από τα σύννεφα με την αδικαιολόγητη εξαφάνισή της. Από την άλλη, φαίνεται πως και το μεγάλο κανάλι πιάστηκε στον ύπνο από τη συμπαρουσιάστρια του «Πιο πολύ την Κυριακή». Σε συνομιλία που είχαμε με άνθρωπο της παραγωγής της εκπομπής τρεις μόλις ημέρες πριν από την προβολή της μας διαβεβαίωσε πως «η Καλομοίρα θα εμφανιστεί κανονικά στη θέση της», όπως άλλωστε το κάνει με αξιοσημείωτη επιτυχία και αξιοζήλευτο νάζι κάθε Κυριακή. Και πώς να μην πιστέψουμε τις συνεχείς διαβεβαιώσεις από επίσημα χείλη του Mega, αφού συγχρόνως βομβαρδιζόμασταν με συνεχή τρέιλερ που διαφήμιζαν την παρουσία της Καλομοίρας στο πλατό των Στούντιο Καραμάνος;

Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο, όμως, και με αφορμή τις εντονότατες φήμες που κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία όλη την περασμένη εβδομάδα για το πού βρίσκεται η Καλομοίρα μας έκαναν μία ώρα πριν αρχίσει η εκπομπή να επικοινωνήσουμε με κάποιον υπεύθυνο της ομάδας παραγωγής, που μας απάντησε αποστομωτικά στην πρόθεσή μας να μιλήσουμε με την ίδια την Καλομοίρα: «Ποια Καλομοίρα; Μάθαμε μόλις στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου ότι δεν θα εμφανιστεί εκτάκτως στην εκπομπή, γιατί έχει πάει εσπευσμένα στην Αμερική. Θα είναι πάλι κοντά μας από την Κυριακή 15 Απριλίου».

Τι συνέβη τελικά; Άνθρωποι του περιβάλλοντός της μας επιβεβαίωσαν ότι πράγματι εδώ και μία εβδομάδα η Καλομοίρα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στους γονείς της, που της είχαν λείψει πολύ. Πάντως, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, η Καλομοίρα δεν «φυγαδεύτηκε» έτσι μυστηριωδώς μόνο και μόνο για να φάει τη μαγειρίτσα του μπαμπά της Νίκου Σαράντη, γνωστού εστιάτορα της κοσμοπολίτικης Νέας Υόρκης. Ένας άλλος λόγος, και μάλλον ο βασικότερος, είναι, όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, η απρόσμενη πρόταση αρραβώνα που της έκανε ο αγαπημένος της Γιώργος Μακλής. «Όσοι ζούσαν από κοντά τον τελευταίο καιρό την Καλομοίρα καταλάβαιναν πόσο καλά είναι στα προσωπικά της. Η λάμψη του έρωτά της φαινόταν και στο πρόσωπό της, ειδικά και μετά την πρόσφατη αλλαγή στο look της».

Άλλωστε, και ο Γιώργος είχε τον ίδιο με την Καλομοίρα προορισμό για την πασχαλινή του εξόρμηση. Ο ίδιος μεγάλωσε μεταξύ Ουάσινγκτον, Νέας Υόρκης και Ελλάδας και η δουλειά των γονιών του ήταν η βασική αιτία για τις μετακινήσεις του μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας. Γι αυτό και όταν μόλις πριν από ένα μήνα αποκαλύφθηκε το επτασφράγιστο μυστικό των δύο ερωτευμένων νέων ότι πέρα από αγαπημένος παιδικός φίλος της Καλομοίρας, ο Γιώργος είναι και ο σύντροφος της ζωής της, δεν φάνηκε να νιώθει σαν ψάρι έξω από το νερό, αφού κι εκείνος περνούσε αρκετό καιρό κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Η Καλομοίρα λοιπόν φαίνεται ότι βρήκε αυτό ακριβώς που περιμέναμε όλοι, κάποιον δηλαδή που να της ταιριάζει απόλυτα από την ηλικία μέχρι και την αμερικάνικη προφορά. Μια ερωτική ιστορία που θυμίζει παραμύθι, αφού γνωρίζονται από μωρά, με τους γονείς και των δύο να κατάγονται από το ίδιο χωριό της Λακωνίας, τα Νιάτα.

Να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο ενόψει και των γιορτών.