Με έσωσε ο Μεταξόπουλος

04.04.2007
Εφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε! Ο λόγος για την Αγγελική Καμηλού, που μια ανάσα πριν από την επιλογή των 20 καλύτερων χορευτών του δημοφιλούς show του Μega ο ορθοπεδικός τής απαγόρευσε να ξαναχορέψει!

Εφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε! Ο λόγος για την Αγγελική Καμηλού, που μια ανάσα πριν από την επιλογή των 20 καλύτερων χορευτών του δημοφιλούς show του Μega ο ορθοπεδικός τής απαγόρευσε να ξαναχορέψει!

Η νεαρή υποψήφια ήταν από τα φαβορί του σόου. Η αλήθεια είναι ότι είχε τραβήξει από νωρίς το ενδιαφέρον της αυστηρής κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού με το ταλέντο και την αποφασιστικότητά της. Παρ’ όλα αυτά, λίγο πριν επιλεγούν οι 20 καλύτεροι χορευτές την είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο να πέφτει κάτω στη σκηνή σφαδάζοντας από πόνους στο πόδι της. Αμέσως κίνησε το ενδιαφέρον του Πάνου Μεταξόπουλου και των υπόλοιπων συμπαικτών της, που έτρεξαν για να δουν τι έπαθε. «Δεν θα σε αφήσω εγώ ο ίδιος να χορέψεις, αν δεν πας να δουν το πόδι σου πρώτα γιατροί», της είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος και έκανε την κοπέλα να ξεσπάσει σε κλάματα. Σε λίγα λεπτά με το ασθενοφόρο που βρισκόταν έξω από το Boot Camp, όπου γίνονται οι εξαντλητικές πρόβες και οι χορογραφίες των επίλεκτων, η νεαρή παίκτρια μεταφέρθηκε με αναπηρικό καροτσάκι στο νοσοκομείο. Ο ορθοπεδικός κ. Νικόλαος Λάγιος μίλησε αποκλειστικά στο

ΛΟΙΠΟΝ:Πώς ήταν η κατάστασή της;

«Είχε ένα διάστρεμμα πριν από ένα μήνα, αλλά δεν ξεκούρασε επαρκώς το πόδι της. Είδα ότι είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα στον αστράγαλό της. Και το κούρασε πάρα πολύ. Μόλις ήρθε σ’ εμένα ανησύχησα, γιατί είχε ένα πρησμένο πόδι με οίδημα εξωτερικά. Η αξονική και η μαγνητική ακτινογραφία μάς έδειξαν ότι είχε ένα οίδημα στο οστό και ότι είχε μαζευτεί πολύ υγρό ανάμεσα στα δύο οστά. Επίσης, από την υπερένταση των χορογραφιών ήταν στα πρόθυρα τενοντίτιδας».

Υπήρχε μεγάλος κίνδυνος, αν τη βλέπαμε να συνεχίζει να χορεύει;

«Ήταν πολύ τραυματισμένο το οστό της. Αν συνέχιζε το χορό, υπήρχε άμεσος κίνδυνος να το σπάσει τελείως. Κι ευτυχώς που ο Πάνος Μεταξόπουλος επέμενε στη διακομιδή της στο νοσοκομείο. Η κοπέλα ήρθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή».

Στενοχωρήθηκε πολύ όταν της είπατε ότι θα πρέπει να μείνει εκτός χορού για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Την είδαμε μάλιστα στο επεισόδιο να κλαίει. «Στενοχωρήθηκε πολύ με τη διάγνωση που κάναμε, γιατί για εκείνη το παιχνίδι αυτό σήμαινε πάρα πολλά. Νομίζω όμως ότι πάνω απ’ όλα ήταν λογικό κορίτσι και κατάλαβε ότι, αν συνέχιζε, θα έχανε το πόδι της. Μίλησα μαζί της και κατάλαβε ότι μπορεί να έχασε τώρα το παιχνίδι, αλλά την ενδιαφέρει περισσότερο το μέλλον που θέλει να έχει στο χορό. Μου εξομολογήθηκε πάντως ότι τον τελευταίο καιρό και να ήθελε να χορέψει δεν μπορούσε, γιατί είχε συνεχώς ενοχλήσεις. Στο τέλος όμως έδειχνε να καταλαβαίνει ότι δεν θέλει να θυσιάσει το μέλλον για χάρη του παρόντος».

Ήρθε πριν από τρεις μέρες σ’ εσάς ξανά. Πώς είδατε την κατάσταση του ποδιού της;

«Το ξεκούρασε πολύ και περπατάει καλύτερα».

Τα παιδιά του show βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της επιλογής. Θα της επιτρέπατε να χορέψει, έστω γι’ αυτό το δίλεπτο που χρειάζεται για να δει αν θα προκριθεί;

«Παρουσιάζει μια βελτίωση στο πόδι, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω πώς θα αντιδράσει σε μια χορογραφία. Είναι παράτολμο, θα έλεγα, αν ξανάμπαινε στη διαδικασία να ξαναχορέψει και να μπει σε εντατικές πρόβες πάλι».