Με το παρελθόν «σβήνω» τα προβλήματα του τώρα

22.03.2007
Ένας άνθρωπος γεννιέται με χάρισμα, δεν το αποκτάει στην πορεία μερικοί είναι τόσο τυχεροί, που αυτό το «θείο δώρο» το ανακαλύπτουν από μικρή ηλικία και το αναπτύσσουν για τη βοήθεια του συνανθρώπου. Έτσι και η Μπέτυ Μιχαλέα, που ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο χάρισμά της στη μελλοντολογία βοηθώντας πολλούς επωνύμους και μη να δώσουν λύση στα αδιέξοδά τους.

Μπορεί ένας άνθρωπος μέσω της διόρασης να εμβαθύνει στον εαυτό του για να βελτιώσει τον ίδιο και να βρει λύση σε προβλήματα που αντιμετωπίζει;

«Και βέβαια. Η διόραση έχει την ικανότητα να μας βοηθάει να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα το παρόν και η πρόβλεψη να γνωρίζουμε το μέλλον. Υπάρχουν όμως και τρόποι που μπορούν και μας ταξιδεύουν στο παρελθόν, όπου εκεί κρύβονται κυρίως οι ρίζες των προβλημάτων μας».

Εννοείται δηλαδή κάτι σαν αναδρομή στο παρελθόν;

«Σωστά. Για παράδειγμα, αν έχουμε αναποδιές στη δουλειά μας, τη σχέση μας ή την οικογένειά μας, αυτά οφείλονται σε έναν άσχημο προγραμματισμό από την παιδική μας ηλικία ή σε έναν άσχημο κύκλο προηγούμενης ζωής. Το πρώτο που μπορούμε να κάνουμε για να τα διορθώσουμε είναι αναδρομή στο παρελθόν με ύπνωση και να βρούμε τη ρίζα του προβλήματος. Έτσι αλλάζουμε και ομορφαίνουμε τη ζωή μας. Όταν ψάχνουμε όμως μια σημαντική πληροφορία ή περισσότερες γνώσεις, τότε καταφεύγουμε στην αστρική προβολή ή στο αστρικό ταξίδι».

Χωρίς έπαρση, αλλά με βαθιά πίστη στο Θεό και τον άνθρωπο, εδώ και δέκα χρόνια η Μπέτυ Μιχαλέα έχει κάνει πολλούς ανθρώπους να πιστέψουν ξανά στη δύναμή τους. Και μας αυτοσυστήνεται πάνω απ όλα ως οραματίστρια. «Αυτό το επάγγελμα με διάλεξε, δεν το διάλεξα. Από μικρή είχα πολύ ανεπτυγμένη διαίσθηση και διαύγεια. Είμαι η VIP της πρόβλεψης».

Μπορούν όμως όλοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπο; τι πρέπει να προσέχει ο ανυποψίαστος που θέλει να δώσει λύση στα προβλήματά του;

«Ο πραγματικός οραματιστής που έχει ισχυρές ικανότητες πρέπει να μπορεί να σβήνει τη φλόγα ενός κεριού με τα μάτια του μόνο. Να του δένεις τα μάτια με μαύρο μαντίλι, να του πετάς ένα μήλο και με το σπαθί που θα κρατάει να μπορεί να το κόβει στη μέση με το άκουσμα και μόνο ότι τον πλησιάζει. Μόνο αυτός μπορεί και λειτουργεί διορατικά και δεν θα σε αφήσει να πάθεις κακό. Εάν δεν το κάνει, δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Πρέπει αυτός που θα του εμπιστευτούμε την ύπνωσή μας να έχει αυτές τις δυνατότητες. Αν δεν τις έχει, τότε να αλλάξει δουλειά».

Εσείς μπορείτε να ανταποκριθείτε σε υπνώσεις, αναδρομές στο παρελθόν, αστρικές προβολές κ.λπ.;

«Και βέβαια μπορώ, γιατί και πολλά χρόνια ασκούμαι γύρω απ αυτά τα θέματα με μεγάλη επιτυχία, αλλά και έχω τη χαρά να βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή με το δάσκαλό μου. Έναν άνθρωπο που έχει ταξιδέψει πολλά χρόνια, ειδικά στο Θιβέτ, και είναι ασκητής. Διαθέτει τέτοιες δυνάμεις, που ελάχιστοι έχουν πάνω στη γη. Θα πρέπει να ξέρετε ότι η ύπνωση έχει πολλές τεχνικές. Δεν είναι ανάγκη να πας στην προηγούμενη ζωή και να δεις πράγματα. Μπορεί να μπει ο υπνωτιστής στο υποσυνείδητό σου και να σου δώσει εντολή, π.χ., να χάσεις κιλά. Υπάρχουν όμως και κύκλοι ζωής που είναι επικίνδυνο να τους αγγίξεις. Νόμοι του σύμπαντος που πρέπει να σέβεσαι».

Ο ρόλος της συχνά αποδεικνύεται δύσκολος, καθώς όταν έχει δίπλα της έναν άνθρωπο μπορεί να «διαβάσει» το σήμερα και το αύριο διεισδύοντας στην ψυχή του.

Έχετε να μας διηγηθείτε κάποια ευτράπελη ιστορία;

«Μια κυρία εντυπωσιάστηκε όταν σε προηγούμενη ζωή της είδε ότι ήταν κακιά μάγισσα και κάηκε στην πυρά. Ένας άλλος κύριος είχε κλειστοφοβία και αγοραφοβία και ανακάλυψε μέσω της αναδρομής στο παρελθόν ότι σε προηγούμενη ζωή γεννήθηκε με 8 αίλουρους, ότι ήταν έτοιμος να πεθάνει όταν ήταν μωρό. Το συνειδητοποίησε αυτό και σήμερα ζει χωρίς καμία φοβία».

Εσείς έχετε υπνωτιστεί ποτέ; Σας εντυπωσίασε κάτι από την προσωπική σας αναδρομή στο παρελθόν;

«Με εντυπωσίασε που είδα να είμαι ιέρεια στους Δελφούς. Από μικρό παιδί είδα ότι είχα κάτι παραπάνω από τις φίλες μου και τον περισσότερο κόσμο. Ένα γεγονός που με σημάδεψε ήταν όταν ήμουν 12 ετών και είδα ένα όραμα-όνειρο. Έπιασα τότε την κολλητή μου, που μεγαλώναμε μαζί από μικρά, και της είπα ότι θα χάσει τον πατέρα της και ένα πρωί θα φορτώσουν τα πράγματα σε ένα φορτηγό και θα ξεκινήσουν τη ζωή τους αλλού. Ότι θα ξεχνούσαν το καναρίνι τους και δεν θα θυμούνταν να μου πει γιατί έφευγε. Εκείνη έκλαιγε και δεν ήθελε να το πιστέψει. Δύο χρόνια μετά έγιναν όλα αυτά. Έχασε ξαφνικά τον μπαμπά της και άλλαξε σπίτι χωρίς καν να με χαιρετήσει. Και όταν πολύ καιρό μετά με πήρε τηλέφωνο, έβαλε τα κλάματα και μου είπε θυμάσαι

Αυτή η γυναίκα είναι η πρώτη που ξέρει από πρώτο χέρι ότι είμαι διαφορετική».

Κάποιος με ικανότητα στην ύπνωση πρέπει να γεννηθεί με αυτό το χάρισμα;

«Κάποιος γεννιέται μ αυτό, αλλά πρέπει να καλλιεργήσει κιόλας τις ικανότητες και τα ταλέντα του. Να είναι πάρα πολύ κοντά στο Θεό και να είναι φωτισμένος άνθρωπος».

Τι βλέπετε για το 2007, θα είναι δύσκολη χρονιά;

«Θα έχουμε πολλές ανατροπές μέσα στο 2007. Θα δούμε πράγματα μέχρι το τέλος της χρονιάς που μπορεί να μας τρομάξουν. Και στο πολιτικό σκηνικό θα έχουμε πολλές αλλαγές. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα θα βγουν στην επιφάνεια των πραγμάτων, θα επιπλεύσουν. Είτε αυτό έχει να κάνει με σκάνδαλα από τον πολιτικό ή τον επιχειρηματικό κόσμο. Δυσκολότεροι μήνες για όλα τα ζώδια θα είναι τα τέλη του Μαρτίου, ο Μάιος και έπειτα ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος. Παρ όλα αυτά, θα ηρεμήσουμε λίγο στην Πανσέληνο του Αυγούστου».

Πληροφορίες: Μητρώου 27, Φρεατίδα, τηλ.: 210-4288280 & 6972535858 .