Κάντε ό,τι κάνουν οι celebrities

29.03.2007
Καλά να βλέπεις ένα κορίτσι 20 ετών με ταγέρ τύπου Channel και να καταλαβαίνεις ότι κάτι τη βαραίνει, αλλά το να βλέπεις μια σαραντάρα και βάλε με κολλητό τζην και σέξι μπούστο όπως η Μαντόνα

Από την ΑΡΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ: Η οικοδέσποινα του «Καλομελέτα κι έρχεται», αν και μητέρα δυο παιδιών, βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα που είχε ποτέ. Με σιλουέτα 20άρας και baby face, φορά με την ίδια άνεση παντελόνια και σορτσάκια, μακριές φούστες και σούπερ μίνι.

Τop Style Tip: Να φοράτε ό,τι σας κάνει κέφι όταν σας πηγαίνει, χωρίς να είστε επιτηδευμένες και υπερβολικές. Υπερβολικό δεν είναι το μίνι ή το σορτς, αλλά ο τρόπος που το φοράμε και το συνδυάζουμε.

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ: Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει αναμφίβολα έναν από τους ωραιότερους τύπους και στυλ στο χώρο του θεάτρου. Μοντέρνα και με άποψη, διαθέτει μια θηλυκότητα γεμάτη δύναμη την οποία τονίζει με πολύ avant guard στυλιστικές επιλογές. Γεωμετρικές φόρμες, έντονα χρώματα και αντιθέσεις, την αναδεικνύουν ακόμη πιο σέξι από ποτέ.

Τop Style Tip: Τα μεσάτα αντρικά κοστούμια, τα ταγέρ με τις στενές φούστες στυλ 50s, αλλά και τα μαύρα εφαρμοστά φορέματα με τα γεωμετρικά ντεκολτέ. Ταιριάξτε τα δερμάτινα τζάκετ και τα σακάκια με μακριές φούστες και μπότες ιππασίας.

ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΥΟΥΝ: Η 49χρονη κούκλα του «Βασικού ενστίκτου» επιβεβαιώνει το λαϊκό άσμα ότι οι 40άρες είναι ίσον με δύο 20άρες. Όπως και η κατά δύο χρόνια μικρότερή της Χάλι Μπέρι, αποτελούν την επιτομή της κομψότητας και της θηλυκότητας.

Τop Style Tip: Εάν μπορείτε να διατηρήσετε το σώμα και το δέρμα σας σε καλή κατάσταση, μπορείτε να φοράτε ό,τι σας πηγαίνει, αρκεί να εκπέμπει τη λάμψη, τη φινέτσα και το προσωπικό σας στυλ. Όσο για την ώριμη θηλυκότητά σας, αυτή θα ανάψει φωτιές άμα τη εμφανίσει σας. Αρκεί εσείς να νιώθετε πιο σέξι από ποτέ.

ΣΑΡΑ-ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ: Η σταρ του «Sex in the city», που γιόρτασε πριν από λίγες μέρες τα 42α γενέθλιά της, είναι απλώς ο εαυτός της φορώντας ό,τι της πηγαίνει, με λατρεία στα μοδάτα και δεν δίνει δεκάρα για το τι νομίζουν οι άλλοι για τις επιλογές της. Εξάλλου, της χρωστά η μόδα το γεγονός ότι ό,τι φορά το αντιγράφουν οι πάντες!

Top Style Tip: Φοράτε ό,τι σας αρέσει, αρκεί να νιώθετε εσείς κούκλα μέσα σ' αυτό. Όσο για τις αντιδράσεις των άλλων, μη δίνετε σημασία, σε έξι μήνες το πολύ θα σας κοπιάρουν με στυλ σαν το δικό σας.

ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗ: Η μελαχρινή πρωταγωνίστρια είναι αναμφίβολα πιο σέξι από ποτέ. Στα βήματα της Ντέμι Μουρ προσέχει τη διατροφή της μαγειρεύοντας υγιεινές κρητικές συνταγές. Στο ντύσιμό της προτιμά τις απλές φόρμες και τα τζην, ενώ ρομαντικά και βικτοριανής εποχής πουκάμισα σε συνδυασμό με μακριές φούστες θεωρεί ότι ταιριάζουν περισσότερο στο μεσογειακό τύπο της. Μετάξι και λινό για το καλοκαίρι και βελούδο για το χειμώνα είναι τα αγαπημένα της υφάσματα σε ανάλαφρα σύνολα με έθνικ ύφος.

Τop Style Tip: Ανάδειξε το μεσογειακό τύπο σου με ανάλαφρα, αέρινα σύνολα με θηλυκότητα. Μπορείς να είσαι θηλυκή σε κάθε ηλικία χωρίς να γίνεσαι προκλητική. Οι χαμηλοί τόνοι από την ένταση της φωνής ως τα πορφυρά και μαύρα χρώματα στα ρούχα σου μπορούν να εντείνουν το προσωπικό σου μυστήριο... Για ειδικές περιπτώσεις, με ένα μαύρο αντρικό κοστούμι και μισάνοιχτο λευκό πουκάμισο θα κατακτήσεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

ΜΕΓΚ ΡΑΪΑΝ: Η 43χρονη ηθοποιός έχει αναδειχθεί σε style icon από την πρώτη στιγμή που έκοψε τα ξανθά μαλλιά της κοντά και ανέμελα και εξακολουθεί να είναι και σήμερα.

Τop Style Tip: Βρες τον τύπο σου και μη φοβηθείς να το υιοθετήσεις. Το κούρεμα, σήμα κατατεθέν σας, σας αναδεικνύει είτε σε σγουρό ή ίσιο χτένισμα, κοντό ή μακρύ μήκος. πρωταγωνιστήστε με το δικό σας τύπο. Προτιμήστε τα στενά παντελόνια, τα μπλουζάκια τύπου πόλο και τα δερμάτινα τζάκετ.

ΛΙΖ ΧΑΡΛΕΪ: Στα 40 της η Λιζ δείχνει πιο σέξι και κούκλα από ποτέ. Φορά πάντα θαυμάσια σέξι φορέματα που αναδεικνύουν τα θέλγητρά της και εντυπωσιάζουν με τη λάμψη τους.

Τop Style Tip: To να περάσεις τα 40 δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς πλέον να φοράς τα σέξι αποκαλυπτικά φορέματα, αρκεί να θυμάσαι το χρυσό κανόνα: Στήθος ή πόδια έξω, ποτέ και τα δύο μαζί.

ΝΤΕΜΙ ΜΟΥΡ: Η 44χρονη καλλονή, που ζει τον έρωτά της με τον 25χρονο Άστον Κούτσερ, σε πείσμα πολλών περνάει την πιο όμορφη περίοδο της εμφάνισής της. Με ένα κορμί που ζηλεύουν 20άρες, μακριά εβένινα μαλλιά και δροσερό δέρμα, η πρωταγωνίστρια του «Striptease» αποτελεί την ερωτική φαντασίωση των αντρών περισσότερο από ποτέ.

Τop Style Tip: Αρχίστε γυμναστική και μακρινούς περιπάτους στην εξοχή όπως εκείνη. Η υγιεινή διατροφή για υγιές σώμα και δέρμα και οι καθημερινές περιποιήσεις με μάσκες και λάδια για πρόσωπα και μαλλιά αποτελούν κορυφαία tips. Με το σώμα που θα αποκτήσετε θα φοράτε εφαρμοστά τζην όπως εκείνη του οίκου Versace, διάφανα μαύρα πουκάμισα από πάνω, ψηλοτάκουνα πέδιλα για το βράδυ και αθλητικά με τις σέξι αθλητικές σας φόρμες το πρωί και θα έχετε όλο τον κόσμο στα πόδια σας και αυτή τη δεκαετία, ενώ θα είστε κατάλληλα προετοιμασμένη για την επόμενη με τους καλύτερους οιωνούς....