Σαν τοπ μόντελ; Περίπου...

26.03.2007
Ο νέος γκουρού των τοπ μόντελ ακούει στο όνομα Ντέιβιντ Κιρς. Και λέμε γκουρού αντί να πούμε διαιτολόγος, γιατί απλούστατα διαθέτει

Ο νέος γκουρού των τοπ μόντελ ακούει στο όνομα Ντέιβιντ Κιρς. Και λέμε γκουρού αντί να πούμε διαιτολόγος, γιατί απλούστατα διαθέτει φοβερά και τρομερά μυστικά αδυνατίσματος, που λειτουργούν με τρόπο μαγικό και άμεσο. Πόσα κιλά πρέπει να χάσεις, Ναομάκι μου, μέχρι την επόμενη επίδειξη μόδας; Μισό, ένα, δύο; Πόσες μέρες απομένουν; Μισή, μία, δύο; Πόσους πόντους πρέπει να χάσεις και από πού; Από το στήθος, την περιφέρεια, τα μπράτσα; Όποια και αν είναι η απάντηση, το αποτέλεσμα είναι ίδιο: τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα το Ναομάκι θα κάνει θεϊκή εμφάνιση έχοντας χάσει όλα τα περιττά κιλά και τους πόντους που χρειάζεται.

Στο όνομά του υποκλίνονται η Ναόμι Κάμπελ, η Χάιντι Κλουμ, η Λίντα Εβανγκελίστα, η Σόφι Νταλ, η Λιβ Τάιλερ, η Μπρίτζετ Χολ και πολλές πολλές άλλες.

Δεν μπορέσαμε λοιπόν να αντισταθούμε στον πειρασμό και του «ζητήσαμε να μας πει» πώς θα χάσουν τα κιλά τους οι κοινές θνητές δηλαδή εμείς κι εσείς που η φύση δεν μας προίκισε με τα φοβερά κορμιά των τοπ μόντελ. Ιδού τι μας προτείνει:

Υιοθετήστε 5 γεύματα την ημέρα.

Το πρώτο νωρίς το πρωί, το δεύτερο γύρω στις 10, το κυρίως γεύμα σας κατά τη 1 το μεσημέρι, το επόμενο κατά τις 4 και το τελευταίο κατά τις 7.

Κόψτε το αλκοόλ, το ψωμί και όλα τα συναφή φρυγανιές, κριτσίνια κ.λπ., τον καφέ, τα γαλακτοκομικά, τα γλυκά και τα γλυκαντικά συμπεριλαμβανομένου και του μελιού, τα φρούτα και βεβαίως όλα τα λιπαρά, εκτός από το ελαιόλαδο, επιτρέπεται 1 κουταλάκι του γλυκού ημερησίως, και τα ωμά αμύγδαλα, επιτρέπονται 10 ημερησίως.

Μην ξεχνάτε να πίνετε 2 λίτρα νερό καθημερινά καθώς και άφθονο πράσινο τσάι.

Χρησιμοποιείτε άφθονα μπαχαρικά και μυρωδικά, όπως τσίλι, πιπέρι, θυμάρι, μαϊντανό, βασιλικό και βεβαίως λεμόνι και ξίδι από κόκκινο κρασί.

Υπομονή ως το επόμενο τεύχος που θα σας δώσουμε το εβδομαδιαίο μενού που προτείνει ο Κιρς. Στο μεταξύ αρχίστε να αλλάζετε μερικές από τις διατροφικές σας συνήθειες.