Αυτές είναι οι υποψήφιες βασίλισσες της ομορφιάς

28.03.2007
Τριάντα μία καλλονές προετοιμάζονται για να διεκδικήσουν τον τίτλο της πιο όμορφης Ελληνίδας. Ποια θα είναι άραγε η νικήτρια;

Για 18η χρονιά ο ΑΝΤ1 μας προσκαλεί στο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ. Ανάμεσα σε 500 (!) περίπου υποψήφιες η κριτική επιτροπή κατέληξε σε 31 κοπέλες που στις 24 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, θα «κονταροχτυπηθούν» για το στέμμα της ομορφότερης Ελληνίδας. Από τις 31 κοπέλες, οι 7 υποψήφιες (16-18 ετών) διεκδικούν τον τίτλο της Μις Γιανγκ 2007 και οι υπόλοιπες 24 υποψήφιες (18-24 ετών) θα διαγωνιστούν για τους τίτλους Σταρ Ελλάς 2007, Μις Ελλάς 2007.

Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς 2007

8. Γεωργία Αποστολέλλη
Είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,77 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, φοιτήτρια τουριστικών επαγγελμάτων με σπουδές και στη δημοσιογραφία, μιλάει αγγλικά, ενώ έχει ταλέντο στο χορό.

9. Δέσποινα Βλεπάκη
Είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,79 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλάει αγγλικά και ιταλικά και είναι μοντέλο.

10. Αλεξάνδρα Βουρβουτσιώτου
Είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,77 μ., γεννήθηκε και μένει στη Θεσσαλονίκη, μαθήτρια της Α Λυκείου, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται το βιολί, ο χορός και ο αθλητισμός.

11. Μαρία-Λουίζα Βούρου
Είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,77 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, είναι τεχνικός τροφίμων, μιλάει αγγλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται το μπάσκετ και ο χορός.

12. Ντιάνα Γιαλούρη
Είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,77 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο μοντέρνος χορός και το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων.

13. Εμμανουέλλα Δαμβακεράκη
Είναι 18 ετών, έχει ύψος 1,78 μ., γεννήθηκε και μένει στην Κρήτη, φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, μιλάει αγγλικά και γερμανικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται ο χορός και ο αθλητισμός.

14. Γεωργία Δημητρίου
Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,76 μ., γεννήθηκε και μένει στην Καρδίτσα, φοιτήτρια τουριστικών επαγγελμάτων, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνεται η ζωγραφική.

15. Κατερίνα Ευαγγελινού
Είναι 18 ετών, έχει ύψος 1,80 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, κάνει σπουδές διαιτητικής, μιλάει άπταιστα αγγλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται το βιολί, ο χορός και ο αθλητισμός.

16. Αντωνία Καλλιμούκου
Είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,77 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, φοιτήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μιλάει αγγλικά, ενώ στα ταλέντα είναι το μπάσκετ, ο μοντέρνος χορός αλλά και η συγγραφή ποιημάτων και διηγημάτων!

17. Νατάσσα Κιούση
Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,80 μ., γεννήθηκε και μένει στη Λάρισα, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, μιλάει αγγλικά και ιταλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται ο χορός και η φωτογραφία.

18. Ιωάννα Κραββαρίτη
Είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,77 μ., γεννήθηκε και μένει στη Λαμία, φοιτήτρια ΤΕΕ Πληροφορικής, μιλάει πολύ καλά αγγλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται ο χορός και ο αθλητισμός.

19. Έφη Κυριάκου
Είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,77 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, φοιτήτρια Γυμναστικής Ακαδημίας αλλά και δασκάλα aerobic, μιλάει αγγλικά και ιταλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται οι καταδύσεις και οι πολεμικές τέχνες.

20. Πετρούλα Κωστίδου
Είναι 18 ετών, έχει ύψος 1,78 μ., γεννήθηκε και μένει στη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει Πληροφορική, μιλάει άπταιστα αγγλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται ο χορός και η ηλεκτρονική μουσική.

21. Βάσια Μάρκου
Είναι 18 ετών, έχει ύψος 1,77 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, αισθητικός, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται το μάι-τάι, o χορός και το τραγούδι.

22. Ελένη Μπιμπασάκη
Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,78 μ., γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και μένει στη Γερμανία. Έχει τελειώσει την Παιδαγωγική Σχολή αλλά και Σχολή Αισθητικής στη Γερμανία, μιλάει άπταιστα αγγλικά και γερμανικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται ο χορός και ο αθλητισμός. Να σημειωθεί ότι ταξίδεψε από τη Γερμανία ειδικά για τον προκριματικό!

23. Δούκισσα Νομικού
Είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,77 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, φοιτήτρια της ΑΣΟΕ, μιλάει αγγλικά και γερμανικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται η γυμναστική, η κολύμβηση, το βόλεϊ και ο χορός. Και ναι, είναι η κόρη του γνωστού και πολύ αγαπημένου τραγουδιστή Νίκου Νομικού.

24. Έλενα Ξυδιά
Είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,77 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και επαγγελματίας μοντέλο, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται το πιάνο, ο χορός και η κιθάρα.

25. Άλκηστη Παπαγεωργίου
Είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,85 μ., γεννήθηκε και μένει στη Θεσσαλονίκη, φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικού Σχεδιασμού Συστημάτων, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται το βιολί, ο χορός και ο αθλητισμός.

26. Τάνια Παπανικολάου
Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,80 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία, μιλάει αγγλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται ο αθλητισμός, η ιππασία και η ξιφασκία.

27. Άρτεμη Πατινιώτη
Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,78 μ., γεννήθηκε και μένει στο Καπανδρίτι, πτυχιούχος βρεφονηπιαγωγός, μιλάει άπταιστα αγγλικά, ενώ στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται το snowboard, τα ταξίδια, τα extreme sports αλλά και τα σεμινάρια ψυχολογίας που παρακολουθεί!

28. Ελένη Πομόνη
Είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,80 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, έχει τελειώσει ΤΕΙ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και είναι γραμματέας Διοίκησης, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται η μουσική και ο κινηματογράφος.

29. Αλεξία Ταβουλάρη
Είναι 19 ετών, έχει ύψος 1,75 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, απόφοιτος ΙΕΚ, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται ο χορός και ο αθλητισμός.

30. Μαρία Τριανταφυλλίδη
Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,76 μ., γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, φοιτήτρια του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται η μαγειρική, ο χορός και η γυμναστική.

31. Μαριλένα Χριστοπούλου
Είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,80 μ., γεννήθηκε στην Πάτρα και μένει στην Αθήνα, φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών, μιλάει αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά, ενώ στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται ο χορός, τα ταξίδια και το θέατρο. Από κοντά πάντως μοιάζει με την Τζούλια Ρόμπερτς!

Μις Γιανγκ 2007

1. Αγγελική Αράπη
Είναι 16 ετών, γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, μαθήτρια της Β Λυκείου και τα ταλέντα της είναι το πιάνο, ο χορός, η κολύμβηση.

2. Νταϊάννα Ιγροπούλου
Είναι 16 ετών, γεννήθηκε στην Αθήνα, μαθήτρια της Β Λυκείου, μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνονται η ιππασία και το τένις.

3. Έλλη Καραβατιά
Είναι 16 ετών, γεννήθηκε και μένει στη Λάρισα, μαθήτρια της Β Λυκείου, μιλάει αγγλικά και ιταλικά, ενώ τα ταλέντα της είναι ο χορός και η ρυθμική γυμναστική.

4. Κατερίνα Νιάκαρη
Είναι 16 ετών, γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, μαθήτρια της Β Λυκείου, μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

5. Χρύσα Πλαβού
Είναι 16 ετών, γεννήθηκε και μένει στα Τρίκαλα, μαθήτρια της Α Λυκείου, μιλάει αγγλικά, ενώ είναι πρωταθλήτρια στο στίβο.

6. Βερόνικα Σπανού
Είναι 17 ετών, γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, μαθήτρια της Γ Λυκείου, μιλάει άπταιστα αγγλικά, ενώ στα ταλέντα της περιλαμβάνεται ο πρωταθλητισμός στο στίβο.

7. Χριστίνα Στεφανίδη
Είναι 16 ετών, γεννήθηκε και μένει στην Αθήνα, μαθήτρια της Α Λυκείου, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ παίζει και βιολί. Σας θυμίζει κάτι; Ναι, καλά καταλάβατε, είναι η γνωστή «Super Deal-ίτσα» που τη βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο με τον Χρήστο Φερεντίνο να ανοίγει τις περίφημες ασημί βαλίτσες.

Τατιάνα ξέρουμε, Τατιάνα εμπιστευόμαστε!
Μετά τον απρόσμενο πανικό δημοσιότητας που ακολούθησε την περσινή σπιρτόζικη παρουσίαση της Τατιάνας Στεφανίδου οι υπεύθυνοι του σταθμού, αφού είδαν τη χαρακτηριστική ευκολία με την οποία χτύπησαν κόκκινο τα 2.000.000 «μηχανάκια» της AGB, δεν ρίσκαραν και έδειξαν τυφλά την προτίμησή τους για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πιο διάσημη και πετυχημένη καστανή παρουσιάστρια του Αμαρουσίου. Εξάλλου, η δημοφιλής «Τάτι», όπως υποστηρίζουν πολλά στελέχη του σταθμού, «ευθύνεται» και για τις celebrity ίντριγκες που ακολούθησαν τον περσινό τελικό του διαγωνισμού και είχαν ως επίκεντρο το «αλαζονικό χαμόγελο απαξίωσης» της Τζούλιας Αλεξανδράτου (Β Σταρ Ελλάς 2006), την «απρόσμενη έκρηξη» του Κώστα Σόμμερ ως μέλους της κριτικής επιτροπής αλλά και την υποτιθέμενη «κόντρα της Τζούλιας» με τη Σταρ Ελλάς 2006 Ολυμπία Χοψονίδου.

Τι θα θέλαμε να ξαναδούμε
1. Την ακομπλεξάριστη παρουσίαση, βλέποντάς τη να χορεύει και να ανταποκρίνεται σε ιδιαίτερα απαιτητικές φιγούρες του Πάνου Μεταξόπουλου.

2. Να αστειεύεται και να πασάρει, πάντα ετοιμοπόλεμη, καυστικές ατάκες στον Θέμο Αναστασιάδη ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

3. Τη μόνιμη προτίμησή της σε έναν τρόπο παρουσίασης των καλλιστείων «συμμετέχοντας» με το στιλ της στα τεκταινόμενα επί σκηνής. Θυμηθείτε μονάχα τις γκριμάτσες και τα βλέμματά της, που έλεγαν πολλά όταν έκανε την εμφάνισή της η «ειρωνική» κατά πολλούς Τζούλια Αλεξανδράτου.

Τι θα θέλαμε να ξεχάσουμε
1. Ότι πολλές φορές με τα σχόλια και την κριτική της έδειχνε την προτίμησή της σε μερικές υποψήφιες.

2. Τις μακροσκελείς εγκωμιαστικές αναφορές στο σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής και του φετινού διαγωνισμού.