Πού είναι η αγάπη;

20.03.2007
7 ροδοπέταλα, 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο, 7 σποράκια, ένα φλιτζάνι χώμα, ένα δαχτυλίδι, 7 τρίχες από τα μαλλιά σας, 1 φύλλο, ένα μικρό γλαστράκι, κλωστή, λεπτό χαρτί, μια φωτογραφία του αγαπημένου σας, ένα μικρό αντικείμενο που να έχει αγγίξει εκείνος, ένα υφασμάτινο σακουλάκι.

Για να ανθίσει και να διαρκέσει η αγάπη

Υλικά: 7 ροδοπέταλα, 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο, 7 σποράκια, ένα φλιτζάνι χώμα, ένα δαχτυλίδι, 7 τρίχες από τα μαλλιά σας, 1 φύλλο, ένα μικρό γλαστράκι, κλωστή, λεπτό χαρτί, μια φωτογραφία του αγαπημένου σας, ένα μικρό αντικείμενο που να έχει αγγίξει εκείνος, ένα υφασμάτινο σακουλάκι.

Εκτέλεση: Τυλίξτε τις 7 τρίχες από τα μαλλιά σας μέσα στο φύλλο και δέστε το γύρω γύρω με την κλωστή. Δέστε επτά κόμπους στο δαχτυλίδι και τοποθετήστε το δαχτυλίδι μαζί με το φύλλο πάνω στο χαρτί με τα 7 ροδοπέταλα από πάνω. Δίπλα τοποθετήστε τη φωτογραφία του αγαπημένου σας και το αντικείμενο που έχει αγγίξει. Βάλτε όλα τα αντικείμενα μέσα στο σακουλάκι, κλείστε το καλά και βάλτε το μέσα στο γλαστράκι. Καλύψτε με το χώμα και φυτέψτε τα σποράκια. Ρίξτε στο χώμα 7 σταγόνες αιθέριο έλαιο. Ποτίστε το γλαστράκι 7 φορές την εβδομάδα και, όταν φυτρώσουν τα σποράκια, θα διαπιστώσετε ότι ανθίζει και η σχέση με τον αγαπημένο σας.

Για να τον/την κάνετε να γυρίσει πίσω

Υλικά: Ένα ροζ κερί, ένα πράσινο, ένα κίτρινο, ένα γαλάζιο και δύο κόκκινα.

Εκτέλεση: Τοποθετήστε τα κεριά πάνω σε ένα τραπέζι με το ροζ κερί στη νότια πλευρά, το πράσινο στη βόρεια, το κίτρινο στην ανατολική και το γαλάζιο στη δυτική.

Κρατήστε τα δύο κόκκινα κεριά στα χέρια σας και κοιτάζοντας το ροζ κερί πείτε: «Παντοδύναμη θεά, παντοδύναμε θεέ, άκουσε την προσευχή μου! Άρχοντες της φωτιάς, κάψτε τη λαχτάρα μου, τρεις φορές αν έτσι πρέπει να γίνει, φέρτε πίσω τον αγαπημένο μου (πείτε το όνομά του) κοντά μου».

Για να ζήσετε ένα νέο πάθος

Υλικά: Κάποια μουσική που να σας θυμίζει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ένα κόκκινο κερί και ένα κερί σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα (εκτός από μαύρο), ένα κομμάτι χαρτόνι και έναν κόκκινο μαρκαδόρο.

Εκτέλεση: Ακούγοντας τη μουσική που επιλέξατε, ανάψτε ένα χρωματιστό κερί που αντιπροσωπεύει εσάς πάνω στο χαρτόνι και ανάψτε το κόκκινο κερί που συμβολίζει τον αγαπημένο σας. Σχεδιάστε μια κόκκινη καρδιά με το μαρκαδόρο γύρω από το κόκκινο κερί. Κάθε βράδυ να ανάβετε ξανά τα κεριά και να τα φέρνετε πιο κοντά το ένα στο άλλο ώσπου να βρεθούν δίπλα. Συνεχίστε τη διαδικασία για περίπου μια εβδομάδα ή μέχρι να πραγματοποιηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο

Υλικά: Έναν κρύσταλλο από ροζ χαλαζία, ένα ροζ κερί, θυμίαμα με άρωμα τριαντάφυλλο.

Εκτέλεση: Ανάψτε το κερί και πείτε: «είμαι έτοιμη να υποδεχτώ την αγάπη, η αγάπη θα έρθει κοντά μου, φέρε την αγάπη στη ζωή μου». Κρατήστε το ροζ χαλαζία στο δεξί χέρι και δείτε τον να ακτινοβολεί με ροζ φως και νιώστε την αύρα της αγάπης.

Επαναλάβετε τρεις φορές. Φυλάξτε τον κρύσταλλο κοντά σας και περιμένετε αποτελέσματα μέσα σε ένα μήνα.