Τα 75α γενέθλια της Λιζ Τέιλορ

22.03.2007
Εκθαμβωτική όπως πάντα, αν και σε αναπηρικό καροτσάκι, η Λιζ Τέιλορ γιόρτασε τα 75α γενέθλιά της δίνοντας ένα λαμπερό πάρτι με θέμα τη Νέα Ορλεάνη.

Εκθαμβωτική όπως πάντα, αν και σε αναπηρικό καροτσάκι, η Λιζ Τέιλορ γιόρτασε τα 75α γενέθλιά της δίνοντας ένα λαμπερό πάρτι με θέμα τη Νέα Ορλεάνη. Συνοδευόμενη από τους δύο γιους της, Μάικλ και Κρίστοφερ Γουάλντινγκ, και από τις δύο κόρες της, Μαρία Μπάρτον και Λίζα Τοντ, κατέφτασε στο ξενοδοχείο «Ritz-Carlton Lake Las Vegas» όπου παρευρίσκονταν συγγενείς και διάσημοι φίλοι της. Οι πόνοι στη μέση που έχει τα τελευταία χρόνια δεν την εμπόδισαν να κάνει μια κεφάτη είσοδο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν περίπου 70 καλεσμένοι, ανάμεσά τους και η πρώην αντίζηλός της Ντέμπι Ρέινολτς η οποία δήλωσε: «Είμαστε φίλες από τότε που η Ελίζαμπεθ ήταν 17 χρονών. Είναι μια μεγάλη Αμερικανίδα σταρ και καλλονή, όπως η Άβα Γκάρντερ και η Μέρλιν Μονρόε». Ωστόσο, αισθητή ήταν η απουσία του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος είναι στενός φίλος της Τέιλορ.

Η κυρία της βρετανικής αυτοκρατορίας, τιμητική διάκριση που δικαίως της έχει δοθεί, αν και 75άρα, κατάφερε να μείνει λαμπερή και όμορφη, φορώντας μία σατέν τουαλέτα και μία λευκή γούνα. Το λαιμό της μόνο ένα περιδέραιο από αληθινές πέρλες και διαμάντια θα μπορούσε να κοσμεί, το οποίο ανήκει στη συλλογή της Frost. Στο πάρτι το «παρών» έδωσαν κυρίως προσωπικότητες του Λας Βέγκας αλλά και φίλοι, όπως ο δερματολόγος του L.Α. δρ Άρνολντ Κλάιν με τον οποίο συνεργάζεται επί δεκαετίες για τη συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης για το AIDS και τον ιό ΗΙV.

Στα 12 της χρόνια έκανε την εμφάνισή της στο σανίδι η μοναδική Τέιλορ, ενώ πολύ αργότερα έρχονται στην κατοχή της δύο Όσκαρ από τις ταινίες «Βutterfield» και «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ». Τελευταία της εμφάνιση ήταν το 2001 στην τηλεοπτική ταινία «Τhese old broads» όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Ρέινολντς.