Ραντεβού στο σινεμά

22.03.2007
Πανηγύρια και χαρές για τους θαυμαστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Sex and the city», καθώς σύντομα θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Πανηγύρια και χαρές για τους θαυμαστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Sex and the city», καθώς σύντομα θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Οι έξυπνες και ζωηρές σύγχρονες γυναίκες της Νέας Υόρκης συμφώνησαν τελικά και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν γυρίσματα. Όποια διαφωνία υπήρχε και όποιο πρόβλημα αντιμετωπίστηκαν και «τα χέρια δόθηκαν» για να ξεκινήσει η ταινία. Σημαντικό στοιχείο στο να αποφασίσουν οι πρωταγωνίστριες να κάνουν την ταινία ήταν το γεγονός ότι το σενάριο, η σκηνοθεσία και η παραγωγή είναι του Μάικλ Πάτρικ Κινγκ. Ωστόσο, βασίζεται στο βιβλίο της Κάντας Μπούσνελ. Οι απρόβλεπτες Κάρι, Σαμάνθα, Σάρλοτ και Μιράντα είναι έτοιμες να ερωτευτούν, να γελάσουν, να απογοητευτούν, να κλάψουν, να βρουν τον τέλειο άντρα, καθώς είναι γεμάτες όνειρα και φιλοδοξίες.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Κιμ Κατράλ, η Κριστίν Ντέιβις και η Σίνθια Νίξον από το 1998 που ξεκίνησε η αγαπημένη μας σειρά έως και σήμερα είναι φίλες και στην καθημερινή τους ζωή.