Fashion is passion

15.03.2007
Τους ανακάλυψε πρώτη η διαχρονική ποπ σταρ Μαντόνα.

Τους ανακάλυψε πρώτη η διαχρονική ποπ σταρ Μαντόνα. Φορώντας τα εντυπωσιακά πανταλόνια τους ανάγκασε τις φανατικές της θαυμάστριες να ακολουθήσουν το στυλ της αναζητώντας τους δημιουργούς των τζην Dsquared2.

Ακολούθησαν το παράδειγμά της πολλοί διάσημοι αστέρες, όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Κάμερον Ντίαζ, ο Νίκολας Κέιτζ, η Κέιτ Μος, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, η Κριστίνα Αγκιλέρα κ.ά.

Μαζί με τους σταρ ολοένα και περισσότεροι εκπρόσωποι του διεθνούς jet set άρχισαν να γίνονται πελάτες του μοντέρνου δίδυμου που μετά τους Ιταλούς Dolce&Gabbana ήρθαν να κατακτήσουν τον κόσμο της μόδας με τις αριστοκρατικές αμαζόνες και τη σύγχρονη μεγαλοπρέπεια, με την οποία ντύνουν τις πελάτισσες που λατρεύουν την άλλοτε έντονη και άλλοτε διακριτική θεατρικότητα των ρούχων τους. Γι αυτόν το λόγο και πολλοί λαμπεροί jet setters στριμώχνονται στις πρώτες σειρές των επιδείξεών τους για να πάρουν πρώτοι γεύση της στυλιστικής τους μεγαλοπρέπειας. Η γραμμή τους βέβαια απαιτεί καλλίγραμμη σιλουέτα. Τρεις από τις οπαδούς τους στη χώρα μας έχουν σιλουέτα μανεκέν, ενώ η τέταρτη είναι τοπ μόντελ και παρουσιάστρια: Τζίνα Αλοιμόνου-Βαρδινογιάννη, Μαρίνα Βερνίκου, Μαρία Σολωμού και Βίκυ Καγιά.

Οι καινοτόμοι δημιουργοί εξελίχθηκαν σε ένα πολύ επιτυχημένο δίδυμο που τιμά τη χώρα του, τον Καναδά, στα πέρατα της Γης και έχει καταφέρει να φτάσει στα ύψη τα έσοδά του, ξεπερνώντας τα 30 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε δύο χρόνια.