Τέλος καλό, όλα καλά για την Στυλιανοπούλου!

16.03.2007
Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες η Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Αιτία, μια μετεγχειρητική κοίλη που παρουσιάστηκε έπειτα από γυναικολογική επέμβαση

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες η Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Αιτία, μια μετεγχειρητική κοίλη που παρουσιάστηκε έπειτα από γυναικολογική επέμβαση την οποία είχε κάνει η αγαπημένη ηθοποιός πριν από 2 χρόνια. Όλα πήγαν όμως κατ ευχήν και η Δέσποινα θα βγει σε λίγες ημέρες από το νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται.

Είναι εξαιρετικά ευδιάθετη, αισιόδοξη και πληθωρική όπως πάντα.

Μας ανησυχήσατε, κυρία Στυλιανοπούλου.

«Όχι, αγάπη μου! Όλα πήγαν μια χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό μου τον κ. Παρασκευόπουλο και την αναισθησιολόγο την κ. Σοφιανού για τη φροντίδα και το ενδιαφέρον που έδειξαν. Επίσης, το διευθυντή του ΚΑΤ, τον κ. Ψυχογιό, που με έβαλε στη σουίτα του 6ου ορόφου. Είμαι ανάμεσα σε ουρανό και γη και κάποια στιγμή, σκέφτηκα, άραγε τώρα πού θα πάω, πάνω ή κάτω;». (Γέλια.)

Αλήθεια, φοβηθήκατε κάποια στιγμή;

«Κάνω πάντα θετικές σκέψεις και πιστεύω πολύ. Δεν είμαι θρησκόληπτη, αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγιάς της Τσαμπίκας που έχω δίπλα μου δεν φοβάμαι. Αφού στο χειρουργείο είπα: Παναγιά μου, οι μέρες που έρχονται τώρα το Πάσχα θα ναι μαρτυρικές για σένα και το παιδί σου. Ο δικός μου πόνος μπροστά στον Εσταυρωμένο σου γιο δεν είναι τίποτα!. Κι έτσι κοιμήθηκα. Η πίστις σου σέσωκέν σε, που λένε. Εκτός απ αυτό, χρειάζεται θετική σκέψη και εμπιστοσύνη στα χέρια των γιατρών, που ξέρουν τι κάνουν. Πίστεψα στους γιατρούς μου».

Σας επισκέφτηκαν συνάδελφοί σας;

«Ο γιατρός μου ήταν πολύ αυστηρός, γιατί αυτή την περίοδο κυκλοφορούν ιώσεις και δεν έπρεπε να βήξω καθόλου. Έτσι δεν επέτρεψε πολλές επισκέψεις. Όμως θέλω να ευχαριστήσω τις καλές μου φίλες, την Άννα Καλουτά, τη Σμάρω Στεφανίδου, τη Μάρω Κοντού, που ενδιαφέρθηκαν και τηλεφωνούσαν κάθε μέρα για να μάθουν πώς είμαι. Και η Άννα η Φόνσου μού έστειλε χαιρετισμούς, γιατί θα έφευγε ταξίδι.

Κοίταξε, κι εγώ πηγαίνω σε όλους. Και στον Παράβα πήγα όταν ήταν στην εντατική και στον Τζαννετάκο πάλι στην εντατική πριν από 2-3 μήνες και στην κηδεία της Μπέττυς Μοσχονά που χάσαμε πρόσφατα είχαμε πάει μαζί με την Καλουτά. Πρέπει να ενδιαφερόμαστε οι ηθοποιοί ο ένας για τον άλλο. Όταν δουλεύουμε μαζί, είμαστε σαν μια γροθιά. Μετά γινόμαστε λίγο τσιγγάνοι! Λυπήθηκα πολύ για τη Βίκυ Βανίτα. Πριν από 2 χρόνια ήμασταν μαζί στα γυρίσματα στην Νταντά και ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι θα τη χάναμε».

Δυο κουβέντες για όλους αυτούς που ανησύχησαν για την υγεία σας;

«Τους ευχαριστώ θερμά για την αγάπη τους, που με κάνει αισιόδοξη. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να είναι υγιής και να μην κάνει ποτέ αρνητικές σκέψεις. Όλα θα πάνε καλά! Φιλιά σε όλους!».