Παίξε μπάλα στη σουίτα

14.03.2007
Είπε να αδράξει την ευκαιρία και να δημιουργήσει λίγο (ακόμη) ντόρο γύρω από το όνομά της. Η περίσταση ήταν ιδανική (το αμερικάνικο All Star Game του ΝΒΑ), το περιβάλλον τέλειο (το Λας Βέγκας) και η παρουσία αρκετών paparazzi (αφού θα υπήρχαν και σταρ) δημιουργούσαν το κατάλληλο σκηνικό για την Paris Hilton, που σκέφτηκε ότι ένα παρτάκι με celebrities, αθλητές και κάθε λογής προσκεκλημένους δεν θα περνούσε απαρατήρητο.

από τον Νίκο Ζαμπάρα

Λογάριαζε, ωστόσο, χωρίς τον ξενοδόχο! Και στην προκειμένη περίπτωση στην κυριολεξία, διότι η απάντηση που έλαβε από τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου «Ρalmas» στο Λας Βέγκας, όταν πήγε να κλείσει την πιο μεγάλη σουίτα του, τη Hardwood, ήταν απογοητευτική. Η σουίτα ήταν reserve από γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, που θα έκανε εκεί τα δικά της πάρτι με την παρουσία διάσημων αθλητών, με τους οποίους έχει συμβόλαια Η Paris έμεινε με την πίκρα, καθώς ήθελε όσο τίποτε άλλο να κάνει το πάρτι στη συγκεκριμένη σουίτα.

40.000 ευρώ τη βραδιά!
Καλά, τι το μοναδικό έχει αυτό το δωμάτιο που «μάγεψε» τόσο την Paris και ήθελε μόνο σ' αυτό να κάνει το πάρτι της; Η συγκεκριμένη σουίτα δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Ή, για να ακριβολογούμε, δεν πρέπει να υπάρχει άλλη στον κόσμο σαν κι αυτή. Και δεν μιλάμε φυσικά μόνο για το κόστος της, που ανέρχεται στα 40.000 ευρώ τη βραδιά! Πρόκειται για το μοναδικό δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο στο οποίο υπάρχει κλειστό γήπεδο μπάσκετ!

Δωμάτιο 3.000 τ.μ.
Οι ανέσεις που προσφέρει μπορούν να χαρακτηριστούν εξωπραγματικές. Οι κατασκευαστές «άπλωσαν» τη σουίτα στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου και σε περισσότερα από 3.000 τ.μ., καλύπτοντας δύο επίπεδα! Μία κίνηση που μετέτρεψε το δωμάτιο σε παλάτι, το οποίο προσφέρει ανέσεις μοναδικές.

Στη συγκεκριμένη σουίτα φυσικά υπάρχει μία άνετη κρεβατοκάμαρα με τρία κρεβάτια τα οποία είναι διαστάσεων που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες των αστέρων του ΝΒΑ, που «κρύβονται» καλά στον τοίχο, έτσι ώστε οι ένοικοι να μπορούν να παίξουν κι ένα μπασκετάκι Ο χώρος, άλλωστε, είναι κατάλληλα διαμορφωμένος, αφού το παρκέ είναι τόσο καλό όσο αυτό των γηπέδων του ΝΒΑ κι έχει φυσικά και τη σχετική διαγράμμιση(!), ενώ υπάρχει ηλεκτρονικό ταμπλό αντίστοιχο μ εκείνα στα οποία σουτάρουν οι αστέρες του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου (προμηθευτής είναι η ίδια εταιρεία με την οποία συνεργάζεται το ΝΒΑ). Για την ηχομόνωση δεν χρειάζεται να γίνει αναφορά, αφού ο κατασκευαστής φρόντισε ώστε να μην ακούγεται τίποτε απ ό,τι συμβαίνει στο δωμάτιο.

Τα αποδυτήρια διότι κι από αυτά έχει το μενού δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από το καλύτερο γήπεδο του ΝΒΑ, αφού πρόκειται για κανονική «αντιγραφή» των αντίστοιχων των γηπέδων Δίπλα από την κρεβατοκάμαρα υπάρχει το σαλονάκι, με μία plasma οθόνη 42 ιντσών, ενώ υπάρχει και το σχετικό μπαρ, όπου μπορεί κανείς να βρει ό,τι τραβάει η ψυχή του. Επίσης, τραπεζαρία (για τα λουκούλεια γεύματα) και jakuzzi για χαλάρωση πριν ή μετά το ματς!

Οι cheerleaders
Στα έξτρα της σουίτας συγκαταλέγονται το μπιλιάρδο, το τραπέζι για το πόκερ και αίθουσα χορού! Πέραν όλων των άλλων ανέσεων βέβαια, οι υπεύθυνοι του «Ρalmas» έχουν μεριμνήσει και για τα πιο απλά πράγματα. Όπως για τις εμφανίσεις των αγώνων, τις οποίες μπορούν να παραγγείλουν στο χρώμα, το μέγεθος και το σχέδιο που θέλουν (και θα παραλάβουν οι πελάτες κατά τη διάρκεια που θα πάρουν την κάρτα εισόδου), αλλά και για cheerleaders, οι οποίες θα προσφέρουν διασκέδαση. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και μετά από αυτό! ΟΚ, μην ξεχνάμε, η διεύθυνση παρέχει τη δυνατότητα στους αγώνες να υπάρχει και διαιτητής! Συνήθως και αυτός είναι γυναικείου φύλου.