Έβαλε κάμερες παντού

14.03.2007
Μετά τη δημοσιότητα που πήρε η οικογενειακή διαμάχη της για τη διαθήκη που άφησε ο πάμπλουτος πατέρας της, η Τόρι Σπέλινγκ φαίνεται ότι είναι για τα καλά στο πνεύμα των reality!

Μετά τη δημοσιότητα που πήρε η οικογενειακή διαμάχη της για τη διαθήκη που άφησε ο πάμπλουτος πατέρας της, η Τόρι Σπέλινγκ φαίνεται ότι είναι για τα καλά στο πνεύμα των reality! Όπως παραδέχεται, έχει προσαρμόσει τη ζωή της με βάση το σίριαλ όπου πρωταγωνιστεί, γι αυτό και εγκατέστησε παντού κάμερες. Κι αυτό όχι γιατί φοβάται κάτι, αλλά γιατί πιστεύει ότι με τις κάμερες θα ξέρει ό,τι συμβαίνει στο χώρο της. Βέβαια, δεν μιλάμε για το σπίτι της, αλλά για το ξενοδοχείο που διευθύνει. Η ξανθιά σταρ πρωταγωνιστεί μαζί με το σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοτ σε ένα νέο, στυλ reality, σόου που έχει τίτλο «Τori and Dean, The Love Ιnn».

Σ αυτό το τηλεοπτικό της ξενοδοχείο λοιπόν η Τόρι Σπέλινγκ εγκατέστησε κάμερες παντού: στις κρεβατοκάμαρες, στην τραπεζαρία, στην κουζίνα! Στόχος της είναι ο θεατής να παρακολουθεί τα πάντα μήπως συλλάβει κάποιους στα πράσα... «Δεν υπάρχει κάμερα σε καμία τουαλέτα, αλλά σαφώς και υπάρχει στην κρεβατοκάμαρα, γιατί αποτελεί το πιο οικείο μέρος ενός ζευγαριού!».

Στο πλαίσιο του reality όπου πρωταγωνιστούν κύρια ασχολία του ζευγαριού είναι να διευθύνουν ένα ξενοδοχείο, όπου οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να αποφύγουν τις κάμερες που τους κατασκοπεύουν...

Όπως υποσχέθηκε η 33χρονη ηθοποιός, από το σίριαλ θα περάσει όλο το Χόλιγουντ, ενώ συγκινημένη αποκάλυψε ότι και η πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο «Βeverly Hills 90210» Σάνον Ντόχερτι αναμένεται να εμφανιστεί στο σόου της. «Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη πρόταση από τη Σάνον Ντόχερτι για πρώτο καλεσμένο στο σίριαλ. Βέβαια, στα σχέδιά μας είναι να φιλοξενήσουμε πολλές διασημότητες στο ξενοδοχείο μας, έτσι ώστε να κάνουμε μεγάλη τηλεθέαση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Χολιγουντιανή σταρ. Β.Λ.