Τα έφτιαξε με το φιλαράκι

13.03.2007
Η Μεγκ Ράιαν είναι ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή του πετυχημένου σίριαλ «Τα φιλαράκια» Μάθιου Πέρι. Οι δυο τους, όπως φημολογείται, είναι μαζί

Η Μεγκ Ράιαν είναι ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή του πετυχημένου σίριαλ «Τα φιλαράκια» Μάθιου Πέρι. Οι δυο τους, όπως φημολογείται, είναι μαζί από το Δεκέμβριο και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους όσο πιο ρομαντική γίνεται. Μένουν όσο πιο μακριά μπορούν από τη δημοσιότητα και επιχειρούν να περνούν απαρατήρητοι.

Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι, λέγεται ότι έχει πάρει ιδιαίτερα σοβαρά το νέο ρόλο του καθώς, όπως λέγεται, ζήτησε ειδικές συμβουλές από τη συμπρωταγωνίστριά του στο σίριαλ Κόρτνεϊ Κοξ σχετικά με τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει απέναντι στην υιοθετημένη κόρη της αγαπημένης του, την Ντέιζι, αλλά και προς το γιο της Τζακ. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες κακές γλώσσες, ο Μάθιου δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με ανάλογα ζητήματα ούτε είχε ζητήσει συμβουλές σχετικά με οποιαδήποτε σχέση του.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πρωτόγνωρο και μάλλον υποδηλώνει ότι ο διάσημος πρωταγωνιστής αισθάνεται πια ώριμος για να κάνει ένα μεγάλο βήμα στη ζωή του με μια πιο σοβαρή σχέση. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη Μεγκ Ράιαν και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις καθώς επισκέπτεται συχνά-πυκνά τη βίλα που έχει η αγαπημένη του στο Μπελ Έρ, ενώ όταν δεν βρίσκεται μαζί της, μιλάνε με τις ώρες στο τηλέφωνο. Το σίγουρο είναι ότι η ζωή της ηθοποιού έχει αλλάξει θεαματικά τελευταία και, όπως μάλιστα αποκαλύπτει πηγή προσκείμενη στο περιβάλλον της, με το που αποφάσισε να υιοθετήσει την Ντέιζι έκανε ένα τεράσιο πρώτο βήμα. Η συνέχεια είναι εξίσου εντυπωσιακή για εκείνη, καθώς επιχειρώντας να οριοθετήσει εκ νέου τη ζωή της, δείχνει ότι επιθυμεί να τη μοιραστεί μόνιμα με κάποιον στο πλευρό της.