Μακένζι Φιλιπς: "Εκανα σεξ με τον πατέρα μου"!

24.09.2009
"Έκανα σεξ με τον πατέρα μου"! Αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Μακένζι Φίλιπς(Mackenzie Phillips) η κόρη του ιδρυτή του συγκροτήματος "Μάμας Εντ Δε Πάπας"( Mamas and Papas), Τζον Φίλιπς(John Phillips) o οποίος μάλιστα την ώθησε στα ναρκωτικά.

"Έκανα σεξ με τον πατέρα μου"! Αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Μακένζι Φίλιπς (Mackenzie Phillips) η κόρη του ιδρυτή του συγκροτήματος "Μάμας Εντ Δε Πάπας" (The Mamas and The Papas), Τζον Φίλιπς (John Phillips) o οποίος μάλιστα την ώθησε στα ναρκωτικά από τα έντεκα της χρόνια.

"Αυτός μου έκανε την πρώτη ένεση ηρωίνης", γράφει στην βιογραφία της "High on Arrival" (που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Φτιαγμένη απ' την Αρχή"), ενώ συνεχίζοντας σοκάρει ακόμη περισσότερο:

"Με τον πατέρα μου κάναμε σεξ την παραμονή του γάμου μου το 1979, όταν ήμουν 19 χρόνων. Ήμασταν και οι δύο 'μαστουρωμένοι' και μόνον όταν συνήλθα κατάλαβα τι είχε συμβεί".

Η απόφαση να αποκαλύψει στην βιογραφία της την αλήθεια για τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2001, ήταν το θέμα της συγκλονιστικής συνέντευξης που έδωσε στην Οπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) την Τετάρτη.

Η Μακένζι εμφανώς ταραγμένη μίλησε για τον βιασμό που υπέστη απο τον ίδιο της τον πάτερά: "Η σεξουαλική σχέση με τον πατέρα μου κράτησε μια δεκαετία και σταμάτησε όταν έμεινα έγκυος. Δεν ήξερα τίνος ήταν το παιδί. Έκανα έκτρωση, για την οποία πλήρωσε εκείνος και από τότε δεν τον άφησα να με ξαναγγίξει"!

Στο θέμα πήρε θέση και η μητριά της -μέσω γραπτής δήλωσης που διαβασε η Όπρα- η οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν αδιανόητο ο Τζον Φίλιπς "να έχει μια τέτοια σχέση με το παιδί του, ακόμη και αν ήταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ".

Η Μακένζι κάνοντας αναδρομή στα παιδικά της χρόνια θυμήθηκε να παίρνει κοκαΐνη σε ηλικία 11χρονών: "Με τον πατέρα μου κάναμε χρήση μαζί. Μου έμαθε όλα τα κόλπα, πώς να στρίβω τσιγάρα και πώς να παίρνω τις δόσεις κάνοντας μόνη μου τις ενέσεις".

Η Φίλιπς, προσπάθησε να κάνει καριέρα ως ηθοποιός, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να στεριώσει σε δουλειά εξαιτίας της εξάρτησης της από τα ναρκωτικά.

Μονίμως μπαινοβγαίνει σε κλινικές αποτοξίνωσης, χωρίς να έχει καταφέρει να νικήσει τον εθισμό της. Στην Όπρα ισχυρίστηκε ότι είναι "καθαρή" εδώ και ένα χρόνο και όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε πως νοιώθει για πατέρα της, ύστερα από όλα αυτά που πέρασε στα χέρια του, η απάντηση της άφησε άφωνο το κοινό:

"Δεν τον μισώ. Καταλαβαίνω ότι ήταν ένας βίαιος άντρας, που ξεσπούσε πάνω μου! Και πρόδωσε τον πατρικό του ρόλο. Αλλά όταν βρέθηκα στο προσκέφαλο του, πριν πεθάνει τον συγχώρεσα"!