Πολύτεκνος ο εργένης Τζουντ Λο

24.09.2009
Το 4ό παιδί του απέκτησε ο γοητευτικός ηθοποιός Τζουντ Λο(Jude Law) που παραμένει εργένης.

Το 4ό παιδί του απέκτησε ο γοητευτικός ηθοποιός Τζουντ Λο (Jude Law) που ωστόσο, παραμένει εργένης.

H 24χρονη πρώην, περιστασιακή σύντροφος του, ηθοποιός, Σαμάνθα Μπούρκ (Samantha Burke) έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι βάρους 3 κιλών και 250 γραμμαρίων.

"Η Σαμάνθα είναι ενθουσιασμένη με τον ερχομό της πανέμορφης και υγιέστατης Σοφίας" είπε στο "People" η εκπρόσωπος της, διαβεβαιώνοντας ότι : "Η μητέρα και το μωράκι είναι μια χαρά".

Ο 36χρονος Τζουντ Λο έχει άλλα τρία παιδιά με την πρώην γυναίκα του, Σάντι Φρόστ(Sadie Frost), από την οποία πήρε διαζύγιο στις 29 Οκτωβρίου του 2003.

Ο ηθοποιός που είναι γνωστός για την άστατη ερωτική ζωή του, είχε θυελλώδη σχέση και με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία "Αλφι", Σιένα Μίλερ (Sienna Miller). Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τα Χριστούγεννα του 2004, αλλά χώρισαν μετά από δύο χρόνια, όταν εκείνος την απάτησε με την νταντά των παιδιών του.

Με την μητέρα του νεογέννητου παιδιού του γνωρίστηκαν πέρσι στην διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Σέρλοκ Χολμς" στην Νέα Υόρκη. Όταν στις αρχές του καλοκαιριού φούντωσαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης της, ο ηθοποιός έσπευσε να αναλάβει τις πατρικές ευθύνες, δηλώνοντας μέσο του εκπροσώπου του:

"Ο Τζουντ Λο επιβεβαιώνει ότι είναι ο πατέρας ενός παιδιού που αναμένεται να γεννηθεί το φθινόπωρο. Μπορεί η σχέση του με το συγκεκριμένο άτομο να έχει διαλυθεί, σκοπεύει όμως να την στηρίξει απόλυτα στο θέμα του παιδιού".