Βάσια Λόη: "Μόνο φίλοι με τον Γιώργο Τρούπη"

27.02.2007
Τρέχει κάτι με τη Βάσια Λόη και τον πρώην της Λαίδης, Γιώργο Τρούπη; Μια φωτογραφία των δύο στα μπουζούκια στάθηκε αφορμή για να πάρουν μπρος τα κους κους και να κάνουν το γύρο της Αθήνας μέσα σε λίγα 24ωρα. Εμείς βρήκαμε τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια του «TV Weekend» και μας μίλησε για τη σχέση της με το γοητευτικό εργένη.

Τι συμβαίνει με την ωραία Βάσια και τον Γιώργο Τρούπη; Είναι τυχαίες άραγε η συχνές-πυκνές εμφανίσεις του στην εκπομπή του ALTER που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο η Λόη;

Μέχρι στιγμής η Βάσια δεν είχε απασχολήσει ποτέ την επικαιρότητα με τα προσωπικά της κι έτσι, όταν οι φωτογραφίες της σε τραπέζι νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος έκαναν την εμφάνισή τους στα δημοσιογραφικά γραφεία, θεωρήθηκαν λαβράκι. Η αλήθεια είναι ότι μόλις πριν από τρεις εβδομάδες επέστρεψε ο Τρούπης από την Αφρική όπου βρισκόταν για δουλειές τους τελευταίους μήνες. Και στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση προέκυψε αυτό το ενσταντανέ που άναψε φωτιές!

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι», μας είπε η Βάσια ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

«Έχει εμφανιστεί κάποιες φορές στην εκπομπή και έτσι γνωριστήκαμε καλύτερα και δημιουργήθηκε μια φιλική σχέση».

Και πραγματικά τα στιγμιότυπα από το βράδυ εκείνο δεν μαρτυρούσαν κάποιο τρυφερό τετ α τετ. Αλλά πάλι δεν ξέρεις, κάποιοι κάθονται και απέναντι στα τραπέζια προκειμένου να κρύψουν το ειδύλλιο.

«Να φανταστείτε ούτε στο ίδιο τραπέζι δεν καθόμασταν. Είχαμε πάει με διαφορετικές παρέες και όταν τον είδα πήγα να τον χαιρετήσω. Έτσι βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες».

Αυτά μας είπε η Βάσια που είναι ομολογουμένως μια εντυπωσιακή γυναίκα με πολλούς θαυμαστές. Όσο για τον Γιώργο Τρούπη, αυτό το διάστημα ασχολείται με τις λεπτομέρειες του διαζυγίου του, που όπως είχε αποκαλύψει είχε μείνει πίσω, λόγω της ολιγόμηνης απουσίας του στο εξωτερικό.