Και τρίτο πορνό κάνει η Ιζαμπέλα Ροσελίνι!

23.09.2009
Η Ιζαμπέλα Ροσελίνι (Isabella Rosselini)καθιέρωσε τον εαυτό της σε εξέχουσα πορντοστάρ με ειδίκευση στην σκανδαλώδη συμπεριφορά των ζώων.

Παρά την "αριστοκρατική" της καταγωγή από καλλιτεχνική άποψη, η κόρη της ηθοποιού Ίνγκριτ Μπέργκμαν και του σκηνοθέτη Ρομπέρτο Ροσελίνι, ηθοποιός επιπέδου και ίδια, Ιζαμπέλα Ροσελίνι (Isabella Rosselini), εδώ και δύο χρόνια έχει κάνει μια στροφή στην καριέρα της ως παρουσιάστρια σειράς πορνό με ειδίκευση... στην σκανδαλώδη συμπεριφορά των ζώων.

Η σειρά που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και έχει κυκλοφορήσει και σε βιβλίο, με τίτλο το "Πράσινο Πορνό", μόλις ξεκινάει τον τρίτο κύκλο της. Όπως και στους προηγούμενους κύκλους, οι ταινίες μικρού μήκους θα προβάλλονται αρχικώς στο διαδίκτυο και θα μας περιγράφουν ζευγάρωμα ζώων και εντόμων με χιουμοριστικό διάθεση.

Ως παρουσιάστρια της σειράς, η Ροσελίνι μεταμορφώνεται με κουστούμια φτιαγμένα από χαρτί, και με αισθητική γκράφιτι -κάνοντας πλάκα- μας γνωρίζει το σεξ στο ζωικό βασίλειο.

"Ηθελα να μιλήσω για τα ζώα. Ξέρω όμως ότι το θέμα δεν ενδιαφέρει. Αυτό που πουλάει είναι το σεξ. Έτσι σκέφθηκα να το κάνω πιο ελκυστικό, επιλέγοντας το σεξουαλικό κομμάτι της ζωής τους", δήλωσε πρόσφατα η εμπνεύστρια των ταινιών που σκηνοθετεί η ίδια με την στήριξη του Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Τα αποτελέσματα δεν συγκρίνονται σίγουρα με τα ντοκιμαντέρ του "Animal Planet", αλλά η Ροσελίνι είχε στόχο περισσότερο να διασκεδάσει, παρά να διδάξει.

"Η πρώτη αντίδραση του κόσμου ήθελα να είναι το γέλιο. Στη συνέχει όμως, θα ήθελα να πούν: 'Ω! Αυτό δεν το ήξερα'! Δεν βλέπω τον εαυτό μου σαν δασκάλα, περισσότερο μ΄ ενδιάφερει να ψυχαγωγήσω. Να πραγματοποιήσω το πάθος που είχα από μικρή για την βιολογία και τον θαυμαστό κόσμο των ζώων".

Πατήστε το play και πάρτε μια γεύση από το "Πράσινο Πορνό" της Ροσελίνι, για να μάθετε τα πάντα για τις μελισσούλες.

Μετάφραση-απόδοση: Μαριλένα Φραγκιάδη