Πως θα μεταμορφώσω τη Μαρία την άσχημη

16.02.2007
Είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στην εγχώρια σόου-μπιζ. Και τώρα με το μαγικό της ραβδάκι, σαν μια σύγχρονη νεράιδα, θα μεταμορφώσει την Αγγελική Δαλιάνη, τη γνωστή σε όλους μας «Μαρία η άσχημη».

Είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στην εγχώρια σόου-μπιζ. Και τώρα με το μαγικό της ραβδάκι, σαν μια σύγχρονη νεράιδα, θα μεταμορφώσει την Αγγελική Δαλιάνη, τη γνωστή σε όλους μας «Μαρία η άσχημη». Η Τζίνα Αλοιμόνου θα εμφανιστεί με ένα ρόλο-κλειδί για την εξέλιξη της δημοφιλούς καθημερινής σειράς του Μεγάλου καναλιού.

Της είχε γίνει αρχικά πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη σειρά παίρνοντας το ρόλο της Μαρκέλλας, της αρραβωνιαστικιάς του Αλέξη. Τελικά αυτή η συνεργασία δεν ευδοκίμησε, γιατί, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Τζίνα Αλοιμόνου δεν ήθελε να εμφανίζεται και πάλι σε έναν καθημερινό σίριαλ το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταδίδεται στην απογευματινή ζώνη, στη θέση των «Φιλοδοξιών» όπου πρωταγωνιστούσε τις τελευταίες σεζόν. Βέβαια, όπως λέει το ρεπορτάζ μας, η ίδια θα προτιμούσε να υποδυθεί τη Μαρία την άσχημη και μάλιστα είχε πει στους ανθρώπους της παραγωγής: «Βάλτε μου γυαλιά και σιδεράκια να δούμε πώς θα γίνω.». Οι υπεύθυνοι της σειράς όμως είχανε καταλάβει ότι ήταν πολύ δύσκολο να ασχημύνουν την όμορφη Τζίνα.

Τελικά, τα πράγματα άλλαξαν και η τωρινή πρόταση βρήκε αμέσως ανταπόκριση από την ηθοποιό, καθώς και η ίδια είναι φανατική τηλεθεάτρια της σειράς. «Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα παραμύθι και πιστεύω ότι στην τηλεόραση μια απλή ιστορία γίνεται αμέσως αγαπητή από το κοινό» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Πώς όμως θα καταφέρει να κάνει το ασχημόπαπο κύκνο;

Η Τζίνα υποδύεται μια κραταιά κυρία των δημοσίων σχέσεων που καλείται να βοηθήσει στην προβολή της Ecomoda.

Συγχρόνως όμως θα βάλει το χεράκι της και στη Μαρία.

«Είμαι η νεράιδα του παραμυθιού Έρχομαι για να εξισορροπήσω καταστάσεις και να βοηθήσω τη Μαρία», λέει συγκεκριμένα η ηθοποιός για το ρόλο της που θα είναι γκεστ, αλλά θα «μπαινοβγαίνει» στη σειρά μέχρι και του χρόνου.

Αυτό το εύρημα των σεναριογράφων είναι κάτι που τη διευκολύνει καθώς αυτή την εποχή η Τζίνα Αλοιμόνου θα πρωταγωνιστεί και στη νέα σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Τυφλόμυγα» στον Alpha.

ΣΠρώτη χρονιά παντρεμένοι ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλoιμόνου θέλησαν να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο μαζί και όσο πιο ρομαντικά γίνεται.

Και επειδή εκείνος ήθελε να της κάνει ένα δώρο που να το φοράει κάθε μέρα και να συμβολίζει τον έρωτά τους διάλεξε ένα λιτό αλλά πολύ ιδιαίτερο κόσμημα με τη διεθνή υπογραφή Gavello. Πρόκειται για μια καρδιά που λέγεται Amoremio (ιταλική έκφραση που στα ελληνικά σημαίνει «αγάπη μου») δεμένη σε παντατίφ από ροζ χρυσό και essenza.

O Παύλος Βαρδινογιάννης το επέλεξε γιατί η αγαπημένη του σύζυγος Τζίνα προτιμά τα απλά και απέριττα κοσμήματα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και τη δυναμική προσωπικότητά της χωρίς να εντυπωσιάζουν με κραυγαλέο τρόπο. Το βράδυ της γιορτής των Ερωτευμένων ο Παύλος επέστρεψε από τη Ρωσία και η Τζίνα, αφού τελείωσε τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Μαρία η Άσχημη», ετοίμασε ένα υπέροχο δείπνο στο σπίτι τους. Το δικό της δώρο ήταν η συλλεκτική έκδοση ενός βιβλίου μοντέρνας Τέχνης που είχε αγοράσει στο Λονδίνο. Ο Παύλος τής πρόσφερε την εντυπωσιακή καρδιά Amoremio! μέσα σε ένα μπουκέτο 100 λευκών ορχιδέων που είναι τα αγαπημένα λουλούδια της Τζίνας!

Οι δυο τους διανύουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους και είναι από τα πιο hot ζευγάρια της χώρας. Εμφανίζονται σπάνια και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για τις επιτυχημένες δραστηριότητες του Παύλου, ενώ η Τζίνα ως ηθοποιός εξελίσσεται επαγγελματικά και επιτυχημένα και δυναμικά, με κάθε της βήμα να είναι πιο εντυπωσιακό από το προηγούμενο.