Tι συμβαίνει με τη Βάνα Μπάρμπα;

16.02.2007
Η κοινή τους εμφάνιση σε πασίγνωστο κοσμικό στέκι των Ιωαννίνων πυροδότισε φήμες. Νέο καυτό ειδύλιο εν όψει λοιπόν ή απλώς έχουμε μια απλή περίπτωση που... έτυχε, αλλά δεν πέτυχε. Κι αν υπάρχει δεσμός με τον Νίκο Μακρόπουλο, τότε πώς και εμφανίστηκε πριν από λίγες μόλις μέρες με τον ζεν πρεμιέ Χρήστο Βασιλόπουλο;

Eξαλλη είναι η Βάνα Μπάρμπα με τις φήμες για διάφορους δεσμούς που της καταλογίζουν. Μιλήσαμε μαζί της και μας άνοιξε την καρδιά της.

«Αυτά που λέγονται είναι βλακείες. Δεν τολμώ να εμφανιστώ με ένα φίλο μου και μου προσάπτουν σχέση μαζί του.Με τον Νίκο Μακρόπουλο είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τον ξέρω από τη Θεσσαλονίκη. Γνωρίζω τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Και σαν να μη φτάνει αυτό, βγήκα προχθές με τον Χρήστο Βασιλόπουλο και σήμερα λένε κιόλας ότι έχω σχέση μαζί του». Η γνωστή ηθοποιός, που αυτό τον καιρό ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της εκπομπή με κοινωνικά θέματα στον Alpha, ασχολείται μόνο με τα επαγγελματικά και την κόρη της και μάλιστα δεν δίστασε να μας αποκαλύψει ότι η σχέση της με τον Χρήστο Βασιλόπουλο είναι καθαρά επαγγελματική κι ότι οι δυο τους ετοιμάζουν μαζί μια δουλειά για του χρόνου.

Πάντως αφορμή για τις φήμες της σχέσης με τον Νίκο Μακρόπουλο ήταν μια κοινή τους εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο των Ιωαννίνων.

Η Βάνα Μπάρμπα έδειχνε να περνάει καταπληκτικά και ήταν το επίκεντρο της παρέας που καθόταν σε κεντρικό τραπέζι σε πολύ γνωστό ναό λατρείας του μπουζουκιού στην ωραία πόλη. Όλως τυχαίως βέβαια στο ίδιο τραπέζι, ακριβώς στην απέναντι πλευρά, βρισκόταν και ο Νίκος Μακρόπουλος. Η πετυχημένη ηθοποιός και ο ιδιαίτερα σουξαρισμένος τελευταία τραγουδιστής κάθονταν ο ένας απέναντι στον άλλο. Κανείς βέβαια δεν κατάφερε να τσεκάρει τις κινήσεις τους αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς γιατί, όπως φαίνεται, φρόντισαν να μη δώσουν την παραμικρή αφορμή.Το σίγουρο είναι πως Μπάρμπα και Μακρόπουλος έθεσαν τους κουτσομπόληδες «σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» και το δήθεν ειδύλλιο έγινε ένα από τα καυτά θέματα στα πηγαδάκια και τους διαδρόμους λαϊκών κέντρων και περιοδικών.