Ερωτευμένοι μόνο στα όνειρα!

14.02.2007
Μπορεί για χάρη τους να έχουν αφιερωθεί τόνοι μελανιού και άπειρες ώρες τηλεοπτικού «αέρα» σχολιάζοντας τις λεπτομέρειες του θυελλώδους έρωτά τους. Μπορεί η κοινή γνώμη να πίστεψε και να απαίτησε να τους δει μαζί ως ζευγάρι, εκείνοι όμως υπήρξαν στην πραγματικότητα ερωτευμένοι μόνο στα όνειρα των θαυμαστών τους!

Διονύσης Μακρής- Τζούλια Αλεξανδράτου

Έναρξη του υποτιθέμενου «θυελλώδους» έρωτα ο περασμένος Οκτώβριος, όταν φήμες ήθελαν την Τζούλια Αλεξανδράτου να είναι ερωτευμένη. Και σίγουρα δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούγαμε περί ειδυλλίου της ωραίας και μοιραίας Τζούλιας, καθώς είχαν προηγηθεί άλλοι δήθεν έρωτες με τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και τον Κώστα Σόμμερ. Και το νέο ζευγάρι πλασαρίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως τη βελτιωμένη εκδοχή της ερωτικής σαπουνόπερας «Μάρως - Καραφώτη». Λάδι στη φωτιά βέβαια έριξαν η σχεδόν καθημερινή παρουσία της Τζούλιας στα πρώτα τραπέζια του «Romeo», όπου τραγουδούσε ο Διονύσης αλλά και φωτογραφικά ενσταντανέ των δυο τους να γλεντάνε σε νυχτερινό κέντρο και την ατμόσφαιρα μεταξύ τους να είναι αρκετά θερμή.

Η αλήθεια: Η σχέση τους παραμένει μόνο φιλική και στα άμεσα σχέδιά τους βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των κοινών τους εμφανίσεων σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Νίκος Κουρκούλης - Κέλλυ Κελεκίδου

Μετράει πέντε μήνες περίπου το διάστημα που τους χρεώνουν κρυφό δεσμό. Αποκορύφωμα η μυστήρια φωτογράφηση για τις ανάγκες της αφίσας που διαφημίζει τις νυχτερινές τους εμφανίσεις και που μοιάζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ως γαμπρός και νύφη. Από τότε όλοι μιλούν ότι οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η αλήθεια: Η γνωριμία τους έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν ο Νίκος εκτίμησε τη φωνή της Κέλλυς ως πρωτοεμφανιζόμενης, αλλά και την εκρηκτική της παρουσία. Από τότε είναι «κολλητά» φιλαράκια. Ανταλλάσσουν μυστικά και προβληματισμούς που αφορούν είτε τα επαγγελματικά είτε τα προσωπικά τους. Σήμερα τόσο ο Νίκος όσο και η Κέλλυ είναι περιζήτητοι και επιμένουν προς το παρόν στις χαρές της εργένικης ζωής.

Ελεονώρα Μελέτη- Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η αλήθεια είναι ότι ούτε σε μια χολιγουντιανή σταρ με την πιο άστατη προσωπική ζωή δεν θα είχαν προσάψει τόσους ερωτικούς συντρόφους όσο το έχουν κάνει για τη «νεράιδα» της πρωινής ζώνης του καναλιού του Αμαρουσίου Ελεονώρα Μελέτη. Στα πρώτα παρθενικά βήματά της στα ιστορικά πλατό του «Πρωινού καφέ» δεν απέφυγε να μη διαβάζει για μήνες εφημερίδες και πρωτοσέλιδα που την ήθελαν να έχει κάτι παραπάνω από μια φιλική σχέση με το «καλό παιδί της τηλεόρασης». Γρήγορα οι φήμες διαψεύστηκαν, αφού το νέο πραγματικό αυτήν τη φορά «αμόρε» του Γρηγόρη Ράνια Θρασκιά έγινε ό,τι πιο hot στις κουτσομπολίστικες στήλες και της Ελεονώρας Μελέτη της καταλογίζουν απιστίες και έρωτες, από το διάσημο μακιγιέρ Πάνο Καλλίτση μέχρι τον Θάνο Πετρέλη και τον Νίνο.

Η αλήθεια: Ουδέποτε οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι. Αυτή την περίοδο ο Γρηγόρης περνάει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του λίγο μόνο καιρό μετά τον οριστικό χωρισμό του με τη Ράνια. Η Ελεονώρα παραμένει η πιο όμορφη και περιζήτητη «εργένισσα» της τηλεόρασης.

Ρούλα Κορομηλά - Έρος Ραμαζότι

Εκείνος θεωρείται από τους ερωτικότερους και γοητευτικότερους Ιταλούς τροβαδούρους. Στην Ελλάδα έκανε το μεγάλο «μπαμ» μέσα από την εκπομπήυπερθέαμα της Ρούλας «Μπράβο», όπου σε τακτά χρονικά διαστήματα ήταν βασικός καλεσμένος της. Όλοι μιλούσαν για ελληνοϊταλικό έρωτα, μιας και οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά από ό,τι θα περίμενε κανείς μεταξύ μιας παρουσιάστριας και ενός καλεσμένου.

Η αλήθεια: Ποτέ δεν αναπτύχθηκε ερωτική φλόγα μεταξύ τους. Παραμένουν πολύ στενοί φίλοι και όποτε η Ρούλα πηγαίνει στην Ιταλία, δεν παραλείπει να τον επισκεφτεί. Για την Ιστορία, η Ρούλα παραμένει ευτυχισμένη στο πλευρό του Νάσου Γαλακτερού και ο Έρος περνάει ευτυχισμένες στιγμές με την 6χρονη κόρη του από το γάμο του με super model από τη Σουηδία.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Ιωάννα Παππά

Το «χρυσό» παιδί της τηλεόρασης στα 14 χρόνια της πορείας του έχει ακούσει πολλά για την ερωτική του ζωή. Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να είναι διαφορετικά τα πράγματα, μιας και σε κάθε του εγχείρημα πρωταγωνιστεί κάποιο ερωτικό τρίγωνο και σκάνδαλα με πολλή ίντριγκα. Πάντα στο πλευρό του έχει ενζενί ηθοποιούς, όπως και στην περίπτωση της Ιωάννας Παππά στο «Κλείσε τα μάτια», αλλά και της πιο πρόσφατης παρτενέρ του Βίκυς Παπαδοπούλου στο «Δυο μέρες μόνο». Και ενίοτε αυτές αποτελούν σύμφωνα με τις φήμες και τις επίσημες αγαπημένες του.

Η αλήθεια: Mαζί με τους Χρήστο Λούλη, Κώστα Κάππα, Θάλεια Ματίκα και Άρη Σερβετάλη αποτελούν τη «χρυσή» φουρνιά του «Κλείσε τα μάτια», που πέρα από αχώριστοι φίλοι ανήκουν σε εκείνους που ενώ είχαν μικρή πρότερη θεατρική εμπειρία, μέσα από τη σειρά έγιναν δημοφιλείς σε σημείο ταύτισης.

Κώστας Καραφώτης- Άρτεμη Αλεξανδράτου

Αφού μας απασχόλησε με το love story του με τη Μάρω Λύτρα μέχρι και τον επίσημο χωρισμό τους, τα media θέλησαν να δώσουν συνέχεια και να βρουν αντικαταστάτρια. Τη βρήκαν εύκολα λοιπόν στο πρόσωπο της μικρής αδερφής της Τζούλιας Αλεξανδράτου, την Άρτεμη. Αρχικά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο. Στη συνέχεια έκαναν λόγο για την «αγανακτισμένη» Μάρω που φερόταν να ζητούσε επίμονα εξηγήσεις από τον πρώην αγαπημένο της.

Η αλήθεια: Η φιλία τους ξεκινά από τα χρόνια που επιχειρούσαν και οι δυο τους τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του τραγουδιού σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας. Παραμένουν φιλαράκια καλά και δεν παραλείπουν να συνεχίζουν να νυχτοπερπατούν μαζί στις άδειες και τις εξόδους του Κώστα από τη στρατιωτική του μονάδα.

Ευδοκία Ρουμελιώτη- Γιώργος Κιμούλης

Οι φήμες φούντωσαν όταν ο Γιώργος Κιμούλης της εμπιστεύτηκε τον απαιτητικό ρόλο της μαθητευόμενης και αγαπημένης του μεσήλικα καθηγητή Φρανκ Μπράιαντ στο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα». Όλοι μιλούσαν για το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε μεταξύ τους από τις πρόβες κιόλας του μεγαλεπήβολου θεατρικού σχεδίου που θα σήμαινε και την επιστροφή του Κιμούλη πάνω στη σκηνή.

Η αλήθεια: Ποτέ δεν υπήρξε τίποτε ερωτικό μεταξύ τους. Μονάχα σχέση σεβασμού, όπως άλλωστε θα υπέθετε κάποιος για μια ενζενί ηθοποιό με ελάχιστες θεατρικές εμφανίσεις και ένα θεατράνθρωπο που μετράει κοντά στις τρεις δεκαετίες πολύ επιτυχημένης θεατρικής παρουσίας.