Κάθε πράμα στον καιρό του και η μέλισσα τον Αύγουστο

12.02.2007
Μια μέλισσα τον Αύγουστο έφερε τα πάνω κάτω, όχι μόνο στην εξέλιξη του σεναρίου της ταινίας, αλλά και στο γκρίζο που είχε η Αθήνα προτού μπουν για τα καλά οι απόκριες!

Μια μέλισσα τον Αύγουστο έφερε τα πάνω κάτω, όχι μόνο στην εξέλιξη του σεναρίου της ταινίας, αλλά και στο γκρίζο που είχε η Αθήνα προτού μπουν για τα καλά οι απόκριες! Βέβαια, χειμωνιάτικα να παρακολουθώ καλοκαιρινή ταινία μου κάνει κάπως, αλλά τέλος πάντων Στην πρεμιέρα της ταινίας «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» παρευρέθηκε αρκετός επώνυμος κόσμος. Βέβαια, είναι και το γεγονός ότι την αρχική θεατρική μορφή της την είχαμε απολαύσει πέρυσι στο θέατρο «Αθηνών» από τον Θοδωρή Αθερίδη άρα και η κινηματογραφική version αναμενόταν να έχει ενδιαφέρον.

Οι αίθουσες των κινηματογράφων «Αττικόν» και «Απόλλων Cinemax Class» δεν άργησαν να γεμίσουν. Κατά την προβολή της ταινίας τα σχόλια, αλλά κυρίως τα γέλια ήταν ασταμάτητα, αφού ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Αντώνης Λουδάρος (σαν άλλος εαυτός), η Βίκυ Βολιώτη και η Αλίνα Κοτσοβούλου μας έκαναν να ξεχαστούμε με μια φαρσοκωμωδία καταστάσεων που διαπραγματεύεται τις σχέσεις των δύο φύλων. Μπορεί συνέχεια να ένιωθα ότι κάτι λείπει και ειδικά μια κορύφωση, αλλά πάνω που το σκεφτόμουν κάποιος κάτι θα σχολίαζε δυνατά και να πάλι τα γέλια στην αίθουσα! Αμέσως μετά ακολούθησε πάρτι, όπου οι πρωταγωνιστές δέχτηκαν τα συγχαρητήρια όλων μας.