Κατέρρευσε και του έκοψαν την... επιδότηση

14.02.2007
Σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του έμαθε ο Γιώργος Παρτσαλάκης εντελώς ξαφνικά ότι κόβεται η σειρά «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» στην οποία πρωταγωνιστεί με το φίλο του Τάσο Χαλκιά.

Σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του έμαθε ο Γιώργος Παρτσαλάκης εντελώς ξαφνικά ότι κόβεται η σειρά «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» στην οποία πρωταγωνιστεί με το φίλο του Τάσο Χαλκιά.

Το παράπονο και την πίκρα του που ξεχειλίζει άφησε να φανεί στο ΛΟΙΠΟΝ ο Γιώργος Παρτσαλάκης, γιατί εντελώς ξαφνικά όπως μας είπε ανακοίνωσαν στους ηθοποιούς ότι κόβεται το σίριαλ «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» του Alpha, στο οποίο πρωταγωνιστεί για δεύτερη χρονιά.

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν συμβεί αυτό ο δημοφιλής ηθοποιός πέρασε και μια μεγάλη λαχτάρα, όταν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και σωριάστηκε λιπόθυμος στο στούντιο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε πάθει υπερκόπωση.

«Οι γιατροί μού είπαν πως όταν ο οργανισμός ζορίζεται και στρεσάρεται πολύ γιατί εγώ έχω μεγάλο άγχος, τότε κατεβάζει τα ρολά», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Γιώργος Παρτσαλάκης. «Ευτυχώς όμως γλίτωσα τα χειρότερα και είμαι εντελώς καλά».

Όμως, ο πρωταγωνιστής δεν θέλησε να αφήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Έτσι, μόνο για τρεις μέρες έμεινε εκτός θεάτρου όπου πρωταγωνιστεί με επιτυχία στον «Δον Καμίλο» στο «Βέμπο», ενώ συνέχισε τα γυρίσματά του κανονικά, αγνοώντας φυσικά ότι λίγες μέρες αργότερα θα έρχονταν τα άσχημα νέα.

«Πέντε μέρες πριν φύγει από τον Alpha ο κ. Χατζηνικολάου ο παραγωγός μας Γιάννης Καραγιάννης μας ανακοίνωσε ότι με απόφασή του κόβεται η σειρά μας γιατί δεν πάει καλά. Καταλαβαίνεις ότι όλοι παγώσαμε», μας είπε ο δημοφιλής ηθοποιός, που από εκείνη τη στιγμή έχει χάσει τον ύπνο του από τη στεναχώρια του.

«Είναι άδικο», συνέχισε, ο Γιώργος Παρτσαλάκης. «Τη σειρά την έχει αγαπήσει ο κόσμος και έκανε και καλά νούμερα τηλεθέασης. Όλοι οι ηθοποιοί πέσαμε από τα σύννεφα με αυτή την απόφαση. Μας είχαν διαβεβαιώσει ότι η σειρά θα πήγαινε για όλη τη σεζόν και τελικά κόβεται στα 17 επεισόδια. Αν ξέραμε ότι θα πήγαινε μέχρι τα μέσα της σεζόν, όλοι μας θα είχαμε φροντίσει να κανονίσουμε κάτι άλλο. Εγώ μάλιστα επειδή η σειρά θα ήταν όλη τη σεζόν αποφάσισα να ξεκουραστώ το καλοκαίρι και απάντησα αρνητικά σε κάποιες προτάσεις που είχα για το θέατρο. Τώρα βεβαίως ύστερα από αυτήν τη δυσάρεστη τροπή πρέπει να δουλέψω οπωσδήποτε το καλοκαίρι στο θέατρο και κάνω πυρετωδώς συζητήσεις για να προλάβω να κλείσω κάτι. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ο κόσμος που μου δίνει συγχαρητήρια και γι αυτόν τον ήρωα που υποδύθηκα. Αυτή η αγάπη του κόσμου μου δίνει δύναμη σε ό,τι κι αν κάνω στη δουλειά μου και σε όποιες δυσκολίες και αναποδιές αντιμετωπίζω».