Ξέχνα το γάμο!

26.01.2007
«Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να χει ο πεθερός», λέει η σοφή παροιμία. Τι συμβαίνει όμως όταν πεθερός είναι ο δημοφιλής τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής και νύφη η κόρη του Γιάννα;

Από τη Ρενέ Σαραντινού

Ηκόρη του αγαπημένου λαϊκού ερμηνευτή, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό φιλικό περιβάλλον της, εδώ και αρκετό καιρό διατηρεί δεσμό με τον Νίκο, έναν 32χρονο ηλεκτρολόγο από τη Θεσσαλονίκη. Η σχέση τους έχει περάσει από πολλά κύματα αρκετές φορές στο παρελθόν.

Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν ότι αιτία είναι ο ίδιος της ο πατέρας.

Ο Πασχάλης Τερζής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη του. Τη λατρεύει. Θέλει να τη δει να φτάνει ψηλά. Για εκείνον, εκτός από το «κοριτσάκι του», είναι η συνέχειά του στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Γνωρίζει πολύ καλά ότι μια καλλιτέχνις στην αρχή της καριέρας της πρέπει να κάνει προσωπικές θυσίες προς χάριν της Τέχνης. Τη συμβουλεύει να αφοσιωθεί στην καριέρα της, να πατήσει γερά στα πόδια της και μετά να παντρευτεί. Άλλωστε θεωρεί ότι είναι πολύ μικρή για γάμο.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια αντέδρασε προβάλλοντας τις δικές της επιθυμίες . Η λογομαχία δεν άργησε. Οι τόνοι ανέβηκαν και πατέρας και κόρη διαφώνησαν. Η Γιάννα προσπαθούσε να τον πείσει για τα σχέδιά τους για κοινή ζωή, ενώ ο Πασχάλης Τερζής εξέφρασε έντονα τις αντιρρήσεις του για το timing της την επισημοποίησης της σχέσης τους. Όμως η ερωτευμένη Γιάννα φαίνεται να έχει άλλη άποψη την οποία είχε εκφράσει με πάθος σε συνέντευξή της λέγοντας: «Την ευτυχία τη συναντώ όταν τα έχω καλά μ εμένα και όταν έχω βρει τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω μου που με κάνουν να νιώθω ευτυχισμένη. Δεν βρίσκω την ευτυχία στη δουλειά ή στα χρήματα». Ο έρωτας του νεαρού ζευγαριού θα λυγίσει τις πατρικές επιφυλάξεις του λαϊκού βάρδου; Ο καιρός θα δείξει. Έτσι κι αλλιώς το μόνο που θέλει ο Πασχάλης είναι η πραγματική ευτυχία της κόρης του.