Παντρεύεται η Κέιτ Μος;

20.08.2010
H Κέιτ Μος(Kate Moss) έχει προκαλέσει την περιέργεια όσων λατρεύουν να διαδίδουν φήμες, πως έχει παντρευτεί κρυφά. Αφορμή ήταν η εμφάνιση μαζί με τον αραβωνιαστικό της Τζέιμι Χινς (Jame Hince) -και frontman του συγκροτήματος The Kills- με τους δυο τους να φοράνε δαχτυλίδια που έμοιαζαν με βέρες

H Κέιτ Μος(Kate Moss) έχει προκαλέσει την περιέργεια όσων λατρεύουν να διαδίδουν φήμες, πως έχει παντρευτεί. Αφορμή ήταν η εμφάνιση μαζί με τον αραβωνιαστικό της Τζέιμι Χινς (Jame Hince) -και frontman του συγκροτήματος The Kills- με τους δυο τους να φοράνε δαχτυλίδια που έμοιαζαν με βέρες. Αυτά σε συνδυασμό με τα παρόμοια τατουάζ τους στους καρπούς των χεριών τους ήταν αρκετά για να ξεκινήσουν οι γαμήλιες θεωρίες.

Το ζευγάρι που ζει στο Βόρειο Λονδίνο, έκανε διακοπές στην Ιταλία για δύο βδομάδες όπου τους έπιασαν διάφοροι φωτογράφοι και φαίνονταν πιο αγαπημένοι από κάθε άλλη φορά. Πριν κάποιους μήνες ακούστηκε ότι ο Χινς ταξίδεψε μέχρι την Καραϊβική να βρει την Μος και της έκανε πρόταση γάμου στα γενέθλια της. Όπως δήλωσε χθες κάποιος φίλος τους «Η Κέιτ και ο Τζέιμι δεν έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά βρίσκονται στη φάση που το σκέφτονται σοβαρά σαν ενδεχόμενο. Φαίνονται σαν να ετοιμάζονται να ζήσουν ως παντρεμένοι.»

Είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2007μετά τη γνωριμία τους σε μια συναυλία του συγκροτήματος του Τζέιμι και όπως λένε οι φίλοι του μοντέλου ο συγκεκριμένος άνθρωπος την έχει επιρεάσει πολύ θετικά και τα πάει πολύ καλά με την 8χρονη κόρη της.