Έγκυος η Μιράντα Κερ!

20.08.2010
Εκείνη είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, σέξι άγγελος της Victoria secret και σύμφωνα με το Forbes είναι μέσα στους πλουσιότερους ανθρώπους.
Εκείνη είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, σέξι άγγελος της Victoria secret και σύμφωνα με το Forbes μια από τις πλουσιότερες διασημότητες. Εκείνος ζει στον πλανήτη Χόλιγουντ, τον ακολουθούν επίσης πολλά μηδενικά στις αμοιβές του και παρ όλο που κινείται σε πιο low profile ρυθμούς, προκαλεί αναστάτωση σε πολλά κορίτσια που τον βλέπουν μέσα στα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Κι επίσης πολλοί άντρες τον μισούν που κοιμάται με το συγκεκριμένο κορμί.

Η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) και ο Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom) που είναι πλέον παντρεμένοι από τον Ιούλιο, τώρα θα παίξουν και τον ρόλο των γονιών. Το μοντέλο από την Αυστραλία αποκάλυψε στην ισπανική Vogue πως είναι τεσσάρων μηνών έγκυος επιβεβαιώνοντας τις φήμες που αιωρούνταν εδώ και κάποιο καιρό.

Η μητρότητα και η οικογένεια ήταν ένα από τα μεγάλα όνειρα της Κερ, όπως είχε δηλώσει πριν κάποιο καιρό σε μια εφημερίδα της χώρας της: «Πάντα ήμουν πολύ ανοιχτή στο να γίνω μητέρα μια μέρα και πάντα πίστευα ότι ο Ορλάντο θα ήταν υπέροχος πατέρας».