Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς το μωρό

05.01.2007
Το 2007 έφερε από νωρίς μία ακόμη επιβεβαίωση για το ΛΟΙΠΟΝ, αφού, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, ο καρπός του μεγάλου έρωτα του διάσημου ζευγαριού γεννήθηκε μέσα στις γιορτές και μάλιστα την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Την Πρωτοχρονιά το βράδυ λοιπόν το νιόπαντρο ζευγάρι έγιναν επιτέλους γονείς. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,65 κιλών έφερε στον κόσμο η πανέμορφη Ιωάννα με περιπετειώδη τελικά τρόπο. Η πολύωρη αγωνία του αρχηγού της Εθνικής μας και συγγενών και φίλων που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά στο ζευγάρι μετατράπηκε σε ανείπωτη χαρά, όταν οι γιατροί τούς ανακοίνωσαν τη γέννηση της μικρής Λυδίας-Μαρίας, όπως έχουν ήδη αποφασίσει να τη βαφτίσουν.

Ήταν γνωστό, όπως άλλωστε σας είχαμε αποκαλύψει στο ΛΟΙΠΟΝ, ότι το ευχάριστο γεγονός θα ερχόταν μέσα στις γιορτές. σπου έφτασε η μεγάλη μέρα και το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετέφερε την Ιωάννα στην ιδιωτική κλινική. Πέρασαν σχεδόν 12 ώρες χωρίς να μπορεί να γεννήσει φυσιολογικά κι έτσι ο γυναικολόγος της προχώρησε σε γέννα με καισαρική τομή.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο «πάτερ φαμίλιας» της Εθνικής έγινε στην κυριολεξία πατέρας, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του σε όλους όσοι του τηλεφωνούσαν για να του ευχηθούν. Βέβαια, όπως και με το γάμο τους, ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν ήθελε να βγει στα φώτα της δημοσιότητας μια τέτοια οικογενειακή στιγμή και πράγματι το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει και τον τίτλο του χαζομπαμπά, αν και όλα δείχνουν ότι είναι ήδη τρελαμένος.