Στο νοσοκομείο η Σαρλίζ Θερόν!

13.07.2009
Η Σαρλίζ θερόν (Charrlize Theron),μεταφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, εσπευσμένα στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στο στομάχι.

Η Σαρλίζ Θερόν (Charrlize Theron) μεταφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα εσπευσμένα στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στο στομάχι.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί τέσσερις μέρες σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι προσβλήθηκε από σοβαρό μικρόβιο του πεπτικού συστήματος.

Η πρωταγωνίστρια του "Monster" είχε πρόσφατα επιστρέψει από επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και απέδωσε τους πόνους σε τροφική δηλητηρίαση. Όταν όμως η κατάσταση της επιδεινώθηκε, ο σύντροφός της Στιούαρτ Τάουσεντ (Stuart Townsend) αναγκάστηκε να την πάει στο νοσοκομείο.

"Φοβήθηκα πολύ για την ζωή της. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί πονούσε τόσο πολύ. Είναι μια γυναίκα που ποτέ δεν παραπονιέται για τίποτα. Ετσι σκέφθηκα ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό" είπε ο Τάουσεντ, για την περιπέτεια υγείας της διάσημης συντρόφου του.

Σύμφωνα με το "National Enquirer", που έβγαλε πρώτο την είδηση, η Σαρλίζ πήρε εξιτήριο αφού της δόθηκε φαρμακευτή αγωγή με αντιβιοτικά και ήδη έχει αναρρώσει πλήρως.