Κρυφή επίσκεψη στο στρατό έκανε η Αντζελίνα!

13.07.2009
Παρά τις φιλειρηνικές πεποιθήσεις της και τις συχνές επισκέψεις σε χώρες που υποφέρουν από πολεμικές συγκρούσεις, όπως Ιράκ, Αφγανιστάν και άλλα, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δείχνει να ενδιαφέρεται και για την άλλη πλευρά του νομίσματος, την στρατιωτική!

Παρά τις φιλειρηνικές πεποιθήσεις της και τις συχνές επισκέψεις σε χώρες που υποφέρουν από πολεμικές συγκρούσεις, όπως Ιράκ, Αφγανιστάν και άλλα, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) δείχνει να ενδιαφέρεται και για την άλλη πλευρά του νομίσματος, την στρατιωτική!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διάσημη ηθοποιός τον προηγούμενο μήνα κατάφερε και ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, «Salt» για να επισκεφθεί τα αμερικανικά στρατεύματα, αθόρυβα χωρίς τις ορδές των φωτογράφων, που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.

Ειδικά, σε επισκέψεις της φιλανθρωπικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Η Τζολί φορώντας ένα t shirt του αμερικανικού στρατού επισκέφθηκε στρατιωτικό νοσοκομείο. Εκεί, μίλησε για αρκετή ώρα με στρατιώτες και με συγγενείς τους, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκε μαζί τους. Πάντως, όλοι έχουν να λένε για τον χαρακτήρα και την καλοσύνη της «Santa Angelina», όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν στην Αμερική, η οποία πραγματοποίησε μία ινκόγκνιτο επίσκεψη χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.

Στο μεταξύ, η Αντζελίνα τις τελευταίες μέρες φρεσκάρει λίγο τις γνώσεις της στο πιλοτάρισμα, το οποίο είχε αφήσει τα τελευταία χρόνια λόγω μητρότητας. Η διάσημη ηθοποιός το 2005 είχε αγοράσει ένα δικό της αεροπλάνο, αξίας 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. Τότε, μόλις είχε πάρει την άδεια πιλότου και η Τζολί δεν έβλεπε την ώρα να «σκίζει τους αιθέρες μόνη της. Αλλά και με το ιδιωτικό της αεροπλάνο να κάνει εύκολα και άνετα φιλανθρωπικά ταξίδια.

Ωστόσο, μετά την απόκτηση έξι παιδιών, άφησε κατά μέρος τα πολλά... extreme σπορ. Εντάξει, δεν τα άφησε τελείως, αφού όλοι θυμούνται την Αντζελίνα να είναι τεσσάρων μηνών έγκυος στα δίδυμα και να κάνει μαθήματα πιλοταρίσματος. Πάντως, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ήταν εκείνος που την παρότρυνε να φρεσκάρει λίγο τις γνώσεις της, ξεκινώντας πάλι τα μαθήματα. Εξάλλου και ο ίδιος τα ξεκίνησε μόλις γνώρισε την Αντζελίνα, η οποία του κόλλησε το μικρόβιο.

Στο μεταξύ, την Κυριακή, 12 Ιουλίου, είχαν γενέθλια τα δίδυμα του ζευγαριού, Κνοξ (Knox) και Βίβιεν (Vivienne) τα οποία συμπλήρωσαν ένα χρόνο ζωής. Οι «Μπραντζελίνα» κράτησαν μυστικά τα σχέδια τους για τη μέρα αυτή, αλλά είναι σίγουρο ότι θα έκαναν ένα μεγάλο οικογενειακό πάρτι. Άλλωστε, αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα που θέλουν τα δίδυμα να υποφέρουν από αλλεργίες, γι αυτό και δεν τα βλέπουμε, τότε το πάρτι θα γίνει στην έπαυλη τους στο Λος Άντζελες.