Ο Ντέιβιντ Αρκέτ θα ζήσει σε κουτί!

10.07.2009
Μέσα σε ένα κουτί στην Νέα Υόρκη αποφάσισε να ζήσει ο ηθοποιός Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette).

Μέσα σε ένα κουτί στην Νέα Υόρκη αποφάσισε να ζήσει ο ηθοποιός Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette). Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δεν του έκαναν έξωση. Ούτε χρεοκόπησε.

Ο 37χρονος πρωταγωνιστής του "Scream" είναι φιλάνθρωπος και το αποδεικνύει εμπράκτως καθώς πήρε την πρωτοβουλία να μείνει μέσα σε ένα κουτί από πλεξικλάς, πάνω από την Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν (Madison Square Garden) της Νέας Υόρκης για να ενισχύσει με δωρεές 250.000 δολαρίων τους φτωχούς της Αμερικής.

Συγκεκριμένα το εγχείρημα του γίνεται στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του "Feeding America", ενός από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά προγράμματα για την ανακούφιση της πείνας των ΗΠΑ. Οι δωρεές θα συγκεντρωθούν μέσω γραπτών μηνυμάτων ή της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας της οργάνωσης στο Facebook.

Εντάξει μην φαντάζεστε ότι ο Αρκέτ θα περάσει και το υπόλοιπο της ζωής εκεί μέσα. Η διάρκεια παραμονής του θα είναι οκτώ ώρες, για δύο μέρες, την Τρίτη και την Τετάρτη. Ούτε βέβαια προβλέπεται να πεινάσει, αφού σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του θα μπορεί να τρώει και να πίνει νερό.

Ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο υπηρετεί ως πρόεδρος του Feeding America, υποστηρίζει μεγάλο αριθμό φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων. Όμως αυτή τη φορά το πρωτότυπο εγχείρημα του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μίντια που παίρνουν θέση για να αποτυπώσουν την ζωή του στο κουτί!